Gister diverse pvc en matriaal besteld Vanmorgen al bezorgd Top top top Ik snap de negatieve revieuws niet Bestel hier al jaren en altijd snel en netjes bezorgd. Ook bij een kapotte luc... See more
See what reviewers are saying
Wij hebben dit nog nooit meegemaakt. Bestelling geplaatst en voor €303,- reaktie 0,0. Meermalen een mail gestuurd, reactie 0,0. Na vele malen per dag bellen 2x gesproken met een warrig verhaal. Al... See more
Schrik eigenlijk een beetje van wat ik hier lees. Mijn ervaringen zijn altijd top geweest. 2-3 weken terug nog een bestelling geplaatst. Hierin zat 1 koppeling van de verkeerde maat. Een berichtje... See more
Vertrouwen in dit bedrijf is zoek
Wat een waardeloos bedrijf is dit geworden.
Totaal geen reactie op mails, als ik vraag wanneer er geleverd gaat worden.
Als ik mail dat ik de bestelling annuleer, krijg ik plots reactie op een mail dat er aan het eind van de week geleverd kan worden.
Aangegeven dat dit niet meer nodig is en dat ik graag mijn geld terug wil.
U raad het al, totale stilte en maar afwachten wanneer en of ik het geld nog terug krijg.
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
Probeer gewoon de mail te beantwoorden, dat scheelt al heel veel ergernis.
Eigenaar heeft veel kennis van zaken
Eigenaar heeft veel kennis van zaken. De winkel is mooi en er is veel voorraad. Zowel in de winkel als via de webshop prima geholpen en als er wat mis gaat wordt het opgelost.
Zeer vlotte levering!
Op zondag 21 Mei een online bestelling gedaan en dinsdagmiddag de 23e Mei al in huis.
Producten naar verwachting ontvangen, helemaal prima
Opgelicht door Daruma - Geld weg.
Bestelling gedaan. Was niet het juiste artikel. Paar keer moeten bellen en mailen voordat terugsturen geaccepteerd werd. Op eigen kosten artikelen teruggestuurd (terwijl Daruma dit zou moeten regelen). Maar geen geld terug ontvangen. Paar keer gebeld en gemaild maar ze betalen mijn geld niet terug. Ze hebben dit dus gewoon ingepikt. Bestel hier niet!
Bestelling gedaan op 11 april meerdere…
Bestelling gedaan op 11 april meerdere keren telefonisch contact gehad produckt niet op vooraad is onderweg laatste keer gezegd stuur maar een een ander produckt ipv ook deze na een week nog niks binnen vroeger hier veel besteld weet niet wat er met dit bedrijf aan de hand is maar van goed naar zeer slecht ook dat ik de recensies hier lees
Ik had er bestelling staan via de webshop
Ik had er bestelling staan via de webshop, deze kon helaas niet in redelijke termijn geleverd worden.
Ze hebben mij zeer vriendelijk te woord gestaan, en dan gelijk mijn geld teruggestort.
TOP!
Zeer slechte tot geen communicatie
Een maand geleden een zak voer besteld deze was na 1 week nog niet verstuurd dus eerst een mailtje gestuurd waar niet op werd gereageerd. Toen maar even gebeld om te vragen wanneer hij evt verstuurd ging worden. Antwoord was nog niet binnen van de leverancier, kan gebeuren. 1 week later nog niks binnen dus weer even bellen. Antwoord datum was niet bekend wanneer het binnen kwam. Aangezien wij op vakantie gingen heb ik toen aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren en dat kon als ik even een mailtje stuurde. Meteen mailtje verstuurd met de order en dat ik wilde annuleren en graag mijn geld terug wilde. Je raad het al weer geen reactie. 1 week later weer met een mailtje aangegeven dat ik het nu niet zo leuk meer vond en wilde annuleren en mijn geld terug. Daarna weer een week later aangegeven dat ik mijn geld terug wilde en er nu wel klaar mee was en ik de rechtsbijstand in zou schakelen.
En wat blijkt nu na dat mailtje wordt die zelfde dag nog de zak voer verstuurd die ik geannuleerd had.
Heb besloten om de zak maar te houden want om er over te gaan mailen heeft toch geen zin want ze lezen ze toch niet.
Eens en nooit meer iets besteld bij darumakoi nog nooit zulk slechte communicatie meegemaakt.
snelle reactietijd en pro-actief…
snelle reactietijd en pro-actief telefonisch een alternatief aangeboden bij voorraad issue van bestelde product. 1 component was verkeerd geleverd, hier werd direct het goede component voor nagestuurd. Al met al complimenten voor de goede service !
Ik had een verkeerde bestelling gedaan
Ik had een verkeerde bestelling gedaan, deze mocht ik terug sturen en zou mijn geld terug krijgen, uiteindelijk is het pakket niet bij hun terug gekomen. Maar ze hebben wel het geld uit coulance terug betaald.
Dikke pluim.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Heb hier 4 april artikelen besteld. We zijn nu 2 maanden verder en ik heb nog niks.
3x gemaild, daar wordt niet op gereageerd.
2x gebeld, en mij werd beloofd dat de artikelen "snel"geleverd zouden worden.
Zojuist nog een bericht gepost op Facebook, maar gezien de andere reviews hoef ik daar niet veel van te verwachten... ik ga proberen mijn geld terug te krijgen.
Update: na contact via de Facebook Messenger toch nog binnen een week mijn spullen gekregen.
Mijn eerste beoordeling was 1 ster, ik heb er nu 2 van gemaakt voor de moeite. Communicatie en levertermijn blijven onder de maat.
Geen communicatie via mail, ben blijkbaar niet enige
Bestelling geplaatst, maar helemaal geen bevestiging via mail ontvangen. Op zich vreemd, want zoiets gebeurd automatisch. Ik contacteer hen via telefoon maar geen antwoord, ik stuur what's app bericht, geen antwoord, ik stuur bericht via facebook pagina, geen antwoord, ... ik dien een claim in via paypal, wonder boven wonder, bijna onmiddellijk antwoord, met een lange tekst en veel uitleg, dat wat ik schrijf niet klopt.
Ik dien hen snel van antwoord en geef hen de link naar trustpilot mee. Dan kunnen ze hun goede service eens goed nalezen en hun gemiddelde wat opkrikken. Gelukkig heb ik van alles screen shots, plots worden de berichten wel gelezen, toch al 1 stap ... maar via die weg nog geen antwoord.
4 weken op bestelling gewacht
4 weken op bestelling gewacht reageren niet op mail , daarom maar gebeld (3x) , netjes te woord gestaan door medewerker, maar telkens antwoord wij krijgen het deze week binnen . na vier weken uiteindelijk bestelling ontvangen zonder voer dit is wel gecrediteerd.
maar mis nog een rubber voor een doorgang en een flesje peroxide.
nogmaals gemaild maar niets meer van darumakoi vernomen.
Alles correct en snel geleverd aan een…
Alles correct en snel geleverd aan een scherpe prijs
Darumakoi quote: "wij wachten op de leverancier"
In september besteld, zou een weekje duren want de leverancier had nog tot na het weekend nodig, nu krijg ik geen reactie meer, slechte webshop dit, zijn al 3 weken verder na de eerste reactie over de trage leverancier, heb ik niks meer vernomen van deze man, slechte zaak
Twee bestellingen gedaan
Twee bestellingen gedaan, 1 keer een pompkap en keurig snel uitgeleverd.
Andere bestelling 2 maand op gewacht. Twee keer over gemaild waar geen reactie op kwam, 4 keer over gebeld waar ze zich dan verschuilen achter de leverancier. Toen maar de koopovereenkomst laten ontbinden zowel telefonisch als via de mail. Dit hebben ze dan wel snel afgehandeld.
Dezelfde bestelling via vijverleven.nl gedaan en daar ook niet op voorraad maar wel binnen een week geleverd en je word keurig tussendoor op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang van je bestelling.
Duurde lang maar netjes geleverd.
28-03 besteld en 2-6 geleverd, het duurde lang maar is wel netjes geleverd. Waarom het zo lang duurde? Er werd alleen gecommuniceerd als er naar werd gevraagd. Kortom je kan hier prima iets bestellen als je geen haast hebt.
Duidelijke communicatie, prima levering
Het bestelde product was niet voorradig maar er werd duidelijk gecommuniceerd. Is ondertussen degelijk verpakt geleverd.
Waardeloos bedrijf wat nergens op reageerd
Waardeloos bedrijf, spullen besteld, na 2 weken gevraagd wanneer het geleverd word. Geven ze aan dat het binnen een week geleverd word, dit is niet gebeurd dus de order geannuleerd en om een credit gevraagd. Vervolgens hoor je niks meer van ze, en ben je je geld kwijt.
Ja goedkoop maar service een dikke 0…
Ja goedkoop maar service een dikke 0 !!!!
Stel vooral geen moeilijke vragen want daar komt gewoon geen antwoord op zelfs na meerdere malen achter feedback te vragen ...
Zeer trieste zaak blijf daar ver van weg zijn genoeg shops in NL-BE waar je dezelfde prijzen krijgt of zelfs beter.
7 maart 3 emmers natuurmix besteld en…
7 maart 3 emmers natuurmix besteld en betaald, tot nu toe nog niks gekregen. Meerdere keren gemailt, krijg ik als antwoord dat ze het nog niet hebben. Als ik het in Japan had besteld had ik het al gehad. Ik geloof er niks meer van! 3 dagen geleden een mail gestuurd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten was toch 53 euro, maar geen antwoord! Nu lees ik allemaal hele slechte reviews over veel te laat of helemaal niet leveren, heeft dus niks met mijn bestelling te maken. Ik geef ze nog deze week om te reageren en mijn geld terug te storten. Hopelijk komt het goed. Slechte zaak dit, ik bestel er in ieder geval nooit meer wat.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.