Mauvekoi Reviews 35

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Binnen 16 uur heb ik mijn bestelling ontvangen. Nadat ik telefonisch goed advies had gekregen welke pomp ik moest hebben. Super service en verstand van zaken. Ik zeg Mauvekoi bedankt. Mijn vissen zi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deze man heeft vanaf het eerste moment dat wij er zaken mee deden 15 jaar geleden EERLIJKE ADVIEZEN GEGEVEN. Waardoor onze vissen een beter leven hadden. Voeding, filters, zuurstofpompen etc etc.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede after service

In 2021 een heater voor in de vijver gekocht. Met een temperatuur van 4 graden in de vijver moest deze gaan werken. Helaas was ik de handleiding kwijt. Na telefonisch contact snel de handleiding ontvangen. Heater werkt nu weer en de vijver kan verwarmt worden.

January 6, 2026

Super snelle service

Ik zeg Mauvekoi bedankt. Mijn vissen zijn jullie dankbaar.

September 13, 2025

Super

N.a.v. een vraag over Probites koivoer werd ik heel behulpzaam en vriendelijk geholpen. Daarnaast deed Maurice me een mooi aanbod voor 9 kg Probites Chlorella. Een dag later werd het keurig op tijd bezorgd. Complimenten.

July 11, 2025

Heel prettig bedrijf

Bij vragen word je altijd vriendelijk en snel te woord gestaan en word je niet doorverwezen naar zo’n irritante chatbot die toch nooit het antwoord op je vraag weet. 👺
Zo kan het dus ook nog.
Top!!!

May 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service en snelle afhandeling!

Ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen. Na een aantal maanden had ik een probleem met het aangeschafte product. Maurice was vriendelijk, professioneel en luisterde goed naar mijn probleem. Ondanks dat het probleem niet onder de garantie viel werd er door hem een passende oplossing geboden. De afhandeling was vlot en zonder gedoe, wat de ervaring zeer aangenaam maakte. Het is fijn om te zien dat er bedrijven zijn die zich echt inzetten om hun klanten tevreden te stellen, zelfs als er iets misgaat. Ik zal zeker weer hier kopen en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

March 11, 2025

Superfish pomp na 2 maanden stuk

Ik heb bij Mauvekoi een Superfish pomp gekocht welke na 2 maanden niet meer werkte. Maurice heeft keurig netjes bij Superfish de garantie geregeld, dank voor de goede service.

December 18, 2024

Top zaak.

Super vriendelijk, en erg hulpvaardig.
Kwam zelfs buiten openingstijden naar de zaak om mij uit de brand te helpen. En goed geprijsd! Word enorm gewaardeerd.

November 4, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look