See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt og hurtigt at bestille en tid. Modtagelsen på værkstedet var imødekommende, rar og omsorgsfuld. Rengøringen blev udført til tiden og bilen kom til at fremstå som ny - både indvendig og ud... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse hos Søren & Søren og de gør "søreme" meget for at få bilen til at skinne med en dejlig DIETEC behandling, så bilen bliver meget nemmere at holde ren og samtidig beskytter lakken bedr... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

En indledende snak om bilen. Oprigtig interesse og engagement. Jeg hentede en totalt gennemgået bil - alt var som nyt. Intet overset. Tak for det. I er alle pengene værd.

Company details

1. Auto Chemistry Shop
  2. Car Detailing Service

Written by the company

Vi udfører alt kosmetisk bilpleje, samt Ditec lakkonservering, herunder alle Ditec's 3 keramiake behandlinger (Light - Plus - Ultra), med op til 9 års garanti.

4.8

3-star
2-star
1-star

Omsorgsfuldhed og perfektion

Det var nemt og hurtigt at bestille en tid. Modtagelsen på værkstedet var imødekommende, rar og omsorgsfuld. Rengøringen blev udført til tiden og bilen kom til at fremstå som ny - både indvendig og udvendig.

February 27, 2026

Som altid god service

Som altid god service. Kan varmt anbefale De2Bilpleje.

January 9, 2026

Hej Helle
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Rated 5 out of 5 stars

En indledende snak om bilen

En indledende snak om bilen. Oprigtig interesse og engagement.
Jeg hentede en totalt gennemgået bil - alt var som nyt. Intet overset.
Tak for det. I er alle pengene værd.

November 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fornemt arbejde og super god…

Fornemt arbejde og super god kundebehandling. Jeg kan meget kraftigt anbefale De2bilpleje.

August 27, 2025

Hej Jørgen
Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Er kommet der gennem de sidste 17 år

Er kommet der gennem de sidste 17 år, og har aldrig haft noget ar klage over. 2 flinke mænd.👍

July 11, 2025

Hej Poul
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade og stolte når vore kunder kommer igen og igen når de skal have bilen fikset.

Rated 5 out of 5 stars

Igen fuld tilfredshed over det fine…

Igen fuld tilfredshed over det fine håndværk - det er en sand fornøjelse at afhente bilen efter at den har været igennem hænderne hos de2bilpleje. Dertil kommer at det aftalte tidspunkt for afhentning altid holder og en utrolig venlig service i forbindelse med tidsbestilling. Alt i alt fuldt tilfredshed, og kommer gerne igen

July 4, 2025

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og venligt personale.

Dygtig og venligt personale der har styr på tingene. Kom med gode tips/råd til vedligeholdelse af Ditecbehandlingen.

June 20, 2025

Hej Carsten
Tak fir din fine anmeldelse af din oplevelse hos os.

Venlig og imødekommende betjening

Venlig og imødekommende betjening, samt godt veludført arbejde.
Behandling kan kun anbefales, da det beskytter bilen mod lakskader og letter rengøringen.

June 13, 2025

Hej Knud Erik
Tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

Vildt flot arbejde

Det må jeg sige, en helt fantastisk ren bil, usædvanlig flot arbejde, det kan jeg kun anbefales på det højeste. Virkelig virkelig grundigt arbejde. Bravo

June 10, 2025

Hej Anita
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade når vore kunder føler sig godt behandlet og tilfreds med vores arbejde.

Fantastisk service

Fantastisk service
Aflevere bilen og henter en super skinnende og flot bil🤩🤩

April 22, 2025

Hej Janne
Tak for din fine 5 stjernet anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Søren og Søren er to rigtig fine fyre

Søren og Søren er to rigtig fine fyre. Der elsker at hjælpe dig. Pæne biler til glæde for alle.
Besøg dem når du forventer den bedste behandling.
Tak I to for at være en del af Ditec
Mvh Dorthe Nelleberg Ditec Danmark

March 18, 2025
Unprompted review

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse på trustpilot.
Hilsen Søren & Søren

Take a closer look