Det var nemt og hurtigt at bestille en tid. Modtagelsen på værkstedet var imødekommende, rar og omsorgsfuld. Rengøringen blev udført til tiden og bilen kom til at fremstå som ny - både indvendig og ud... See more
See what reviewers are saying
Dejlig oplevelse hos Søren & Søren og de gør "søreme" meget for at få bilen til at skinne med en dejlig DIETEC behandling, så bilen bliver meget nemmere at holde ren og samtidig beskytter lakken bedr... See more
Company replied
Company replied
En indledende snak om bilen. Oprigtig interesse og engagement. Jeg hentede en totalt gennemgået bil - alt var som nyt. Intet overset. Tak for det. I er alle pengene værd.
Company details
Written by the company
Vi udfører alt kosmetisk bilpleje, samt Ditec lakkonservering, herunder alle Ditec's 3 keramiake behandlinger (Light - Plus - Ultra), med op til 9 års garanti.
Vejlbjergvej 10, 8240, Risskov, Denmark
- 3213 3570
- post@de2bilpleje.dk
- de2bilpleje.dk
Omsorgsfuldhed og perfektion
Det var nemt og hurtigt at bestille en tid. Modtagelsen på værkstedet var imødekommende, rar og omsorgsfuld. Rengøringen blev udført til tiden og bilen kom til at fremstå som ny - både indvendig og udvendig.

De2bilpleje skal have de bedst tænkelige anbefalinger - med + 5 stjerner
De2bilpleje har lakforseglet mine biler i en årrække, og det er altid en stor fornøjelse at være kunde her. Jeg giver De2bilpleje de bedst tænkelige anbefalinger - med + 5 stjerner.
En indledende snak om bilen
En indledende snak om bilen. Oprigtig interesse og engagement.
Jeg hentede en totalt gennemgået bil - alt var som nyt. Intet overset.
Tak for det. I er alle pengene værd.

Reply from De2bilpleje
Fornemt arbejde og super god…
Fornemt arbejde og super god kundebehandling. Jeg kan meget kraftigt anbefale De2bilpleje.

Er kommet der gennem de sidste 17 år
Er kommet der gennem de sidste 17 år, og har aldrig haft noget ar klage over. 2 flinke mænd.👍

Reply from De2bilpleje
Igen fuld tilfredshed over det fine…
Igen fuld tilfredshed over det fine håndværk - det er en sand fornøjelse at afhente bilen efter at den har været igennem hænderne hos de2bilpleje. Dertil kommer at det aftalte tidspunkt for afhentning altid holder og en utrolig venlig service i forbindelse med tidsbestilling. Alt i alt fuldt tilfredshed, og kommer gerne igen

Reply from De2bilpleje
Dygtig og venligt personale.
Dygtig og venligt personale der har styr på tingene. Kom med gode tips/råd til vedligeholdelse af Ditecbehandlingen.

Venlig og imødekommende betjening
Venlig og imødekommende betjening, samt godt veludført arbejde.
Behandling kan kun anbefales, da det beskytter bilen mod lakskader og letter rengøringen.

Vildt flot arbejde
Det må jeg sige, en helt fantastisk ren bil, usædvanlig flot arbejde, det kan jeg kun anbefales på det højeste. Virkelig virkelig grundigt arbejde. Bravo

Super flot arbejde
Super flot arbejde. Fik bilen Ditec efterbehandlet og fik lavet en komplet indvendig rengøring med diverse plejemidler.
Fantastisk service
Fantastisk service
Aflevere bilen og henter en super skinnende og flot bil🤩🤩

Reply from De2bilpleje
Søren og Søren er to rigtig fine fyre
Søren og Søren er to rigtig fine fyre. Der elsker at hjælpe dig. Pæne biler til glæde for alle.
Besøg dem når du forventer den bedste behandling.
Tak I to for at være en del af Ditec
Mvh Dorthe Nelleberg Ditec Danmark