Aarhus Bilpleje Reviews 17

TrustScore 3 out of 5

3.2

Company details

1. Car Service

Information provided by various external sources

Hos Aarhus Bilpleje tilbyder vi bilpleje og klargøring i topkvalitet. Har din bil brug for en kærlig hånd? Få din bil klargjort billigt hos Aarhus Bilpleje!

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Kan ikke anbefales..

Havde bestilt en guldbehandlinh, men fik straks at vide at bilen var “for beskidt” så støvsugning ville trække ud og det ville derfor tage mere end de aft. 2 timer. Bilen var dog alligevel klar efter kun 1,5 time og resultatet derefter. Støvsugning ok, men alt andet sejlede. Sæder og indtræk var pladder drivende vådt, alt interiør plettet og fedtet, kantlister kun pletvis rengjorte og ruderne var mere beskidte/stribede end da jeg ankom. Derudover ved jeg ikke hvad Århus Bilpleje betegner som duft, men bilen lugtede ihvertfald af sur karklud!
Endelig var der rod i deres bookinger, så flere kunder var mødt op til samme tid.

March 3, 2026

Århus bilpejle

Hvis du skal have gjort din bil ren, kan jeg helt klart anbefale Århus bilpleje.
Servicen er i toppen og de har altid et smil på læben;)

August 22, 2024

HVIS DU ER KVINDE ALENE I BILEN

HVIS DU ER KVINDE ALENE I BILEN, SÅ KØR IKKE HER HEN! Jeg havde den 22/6 et problem med min bil og kom forbi og der var åbent. Jeg fik lidt luft på dækkene, og da jeg skulle gå, ville medarbejderen have en tjeneste. Han havde altid drømt om at være sammen med en Københavner, og min københavnske accent gjorde ham angiveligt helt vildt liderlig. Jeg blev ret chokeret over, at man siger sådan til en fremmed. Meget uprofessionelt.

June 22, 2024

Skade på bil

Vi har netop hentet vores bil, og den er fin ren indeni. Men den udvendige vask har ødelagt lak på bilen. Flere steder skaller lakken af, hvilket vi først så derhjemme. Efter at have været derude igen anerkendes skaden ikke, og vi kan ikke engang få pengene retur.
Pas på din bil - find et andet sted.
Kan absolut ikke anbefales!

January 9, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Købte en udvendig håndvask

Købte en udvendig håndvask, voks og vask af fælge.
Utrolig god service og en flink og serviceminded personale.
Er meget tilfreds med resultatet og synes det fortjener de 5 stjerner som jeg gerne ville have givet, men fælgene var ikke 100% rene da jeg selv tog det sidste, og så kunne man godt tørre bilen en smule mere grundigt.
Er ret sikker på det sidste bliver gjort bedre næste gang, og jeg kommer helt klart igen.
Kan klart anbefales.

December 21, 2020

Bedste anbefalinger herfra!

Jeg stod forleden i den meget uheldige situation, at min bil var blevet offer for en omgang bræk på bagsædet! :-(
På trods af at det var en lørdag, og på trods af at Aarhus bilpleje havde et fuldt booket arbejdsprogram, så bad personalet mig om at komme så hurtigt som muligt. De fik mig presset ind, og godt 2 timer senere stod jeg igen med en lugtfri bil! Prisen var helt fair.

Venligt og smilende personale, god betjening og pisse godt arbejde. Kan klart anbefales! Skal min bil have en kærlig hånd igen En anden gang, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skal køre hen :-)

August 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Ihærdigt arbejde og flot resultat

Booker tid og ankommer til bestilte tid, hvor de er klar til mig. Bilen er møgbeskidt og har ikke fået meget kærlighed i den levetid. Den bliver støvsuget, pudset, poleret så godt de har lært. Støvsugningen trækker ud efter de har brugt 3 gange så lang tid som sædvanligt, men de tilbyder mig en løsning, så gulvtæpper kan blive HELT rene. "Nye" tæpper er ikke en del af guld-vasken, hvis man forventer at nano-støv er væk. Er dog godt tilfreds med deres arbejde og takker for ihærdighed og løsningsmodel. Kører derfra i en bil, der er blevet 4 år yngre. Kommer snart igen.

January 21, 2020

Super service!

Afleverede en møgbeskidt bil, fik en lånebil under servicen, og hentede efterfølgende en skinnende ren bil - med hjælp til barn, poser mm. oveni og glade smil. Super service!

March 22, 2019

Får man hvad de lover?

Jeg kørte ud på firmaets lokation for at få at vide om de imprægnerer lædersæder i forbindelse med kabinerengøring. Det svarede de konkret ja til, men da jeg begyndte at spørge ind til det blev svarene pludselig meget vævende og der blev snakket udenom. Jeg kunne heller ikke få at vide om det var alm. læderimprægnering eller om læderet blev nanoforsejlet. Der blev hele tiden snakket uden om. Da jeg spurgte til hvad de brugte til at behandler lædersæder med, blev der kun snakket om rensning. Efterbehandlingen kunne jeg slet ikke få svar på.
Jeg tog derefter skriftelig kontakt til firmaet og stillede de samme spørgsmål. Efter lidt fnidder fnadder frem og tilbage blev svarene irritable og endte med at jeg fik at vide at imprægningsproduktet er en fabrikshemmelighed. Jeg tvivler dog stærkt på at der findes et produkt der er så hemmeligt at de ikke vil oplyse det. Jeg ser det mere som et udtryk for at man rent faktisk bliver snydt og ikke får hvad de rent faktisk stiller i udsigt.

February 20, 2018

Take a closer look