Uitstekende ervaring
Geweldig goed geholpen door de bewaarcoach. Ik raad deze organisatie aan iedereen aan !

Reply from De Bezwaarcoach
100% gratis WOZ bezwaar - Gemiddelde besparing van € 312,- per jaar - 20% succespercentage in 2025, ruim boven het landelijk gemiddelde
Uilenburg 13b, 5211EV, ‘s-Hertogenbosch, Netherlands

Reply from De Bezwaarcoach
Het proces is zeer soepel verlopen. Ik heb zelf niets hoeven doen en ben heel tevreden met het eindresultaat.

Reply from De Bezwaarcoach
Nadat een eerder bezwaar was afgewezen is het nu via de Bezwaarcoach wel gelukt onze WOZ-waarde te verlagen!

Reply from De Bezwaarcoach
Ondanks dat ik eerst sceptisch was, Hebben ze wel geleverd en is het gelukt mijn woz waarde te verlagen

Reply from De Bezwaarcoach
Zeer deskundig bedrijf dat serieus te werk gaat en er alles aan doet om de WOZ waarde te verlagen.

Reply from De Bezwaarcoach
Super goed geholpen met het succesvol verlagen van mijn woz-waarde!

Reply from De Bezwaarcoach
Ondanks lang wachten gisteren bericht gekregen dat mijn WOZ-waarde wordt verlaagd en ik het teveel betaalde bedrag krijg teruggestort.

Reply from De Bezwaarcoach
De Bezwaarcoach doet wat er wordt beloofd. Mijn WOZ-aanslag was naar mijn mening echt te hoog en valt dankzij de bezwaarcoach nu gelukkig een stuk lager uit. Zou hun service zeker aanraden!

Reply from De Bezwaarcoach
Leuke besparing gerealiseerd door de mensen van de bezwaarcoach bedankt hiervoor!

Reply from De Bezwaarcoach
Learn more about other kinds of reviews.