denksport.com Reviews 790

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more

Rated 5 out of 5 stars

ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.

Company details

1. Publisher

About denksport.com

Written by the company

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Contact info

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De boekjes zijn boeiend zelfs ietwat…

De boekjes zijn boeiend zelfs ietwat verslavend, ik kan moeilijk stoppen als ik ermee begin

January 18, 2026

Reply from denksport.com

Wat heerlijk om te horen!
Waarschuwing: onze boekjes kunnen inderdaad leiden tot “nog-ééntje-dan”-momenten en plotselinge tijdsprongen… ⏳😄

Rated 5 out of 5 stars

Ik hoef als 80 plusser en mindervalide…

Ik hoef als 80 plus en mindervalide manspersoon niet de deur uit om uw geweldig puzzelboekje aan te schaffen.

January 17, 2026

Reply from denksport.com

U laat zien dat puzzelen niet aan leeftijd gebonden is – en gelukkig komen onze boekjes gewoon naar u toe, zodat u lekker comfortabel kunt blijven zitten. Geen deur uit, wél volop hersengymnastiek 😉
We wensen u nog heel veel fijne puzzeluren toe!

Leuk puzzelmagazine

Leuk puzzelmagazine. Veel variatie. Leuk om een kans te hebben om een prijs te winnen

December 15, 2025

Reply from denksport.com

Fijn dat je geniet van de variatie in het puzzelmagazine — we doen ons best om het elke keer weer verrassend te maken. En ja… een beetje extra spanning met kans op een prijs maakt het natuurlijk nóg leuker! 🎁

Rated 5 out of 5 stars

Het puzzelboekje voldoet aan mijn verwachtingen.

Het puzzelboekje voldoet aan mijn verwachtingen em het bestellen gaat geweldig!

January 16, 2026

Reply from denksport.com

Bedankt! We blijven ons best doen om verwachtingen niet alleen waar te maken, maar stiekem ook een beetje te overtreffen. Veel puzzelplezier en tot de volgende “geweldige” bestelling! 😉

Leuke puzzelboeken, steeds afwisselend

Leuke puzzelboeken over uiteenlopende onderwerpen.
Snelle levering van bestellingen en steeds weer iets nieuws.
Ik puzzel graag met de puzzelboekjes van Denksport!

December 3, 2025

Reply from denksport.com

Wat een heerlijke puzzel-liefde, daar krijgen wij spontaan zin van om zelf een boekje open te slaan! Blijf vooral lekker doorpuzzelen — wij zorgen dat je nooit zonder zit 😉

Rated 4 out of 5 stars

Helemaal top!

In tegenstelling tot eerdere abbonementen is het dit keer goed verlopen met de verzending van de puzzelboeken! Alles is netjes bezorgd! Erg blij mee!

November 28, 2025

Reply from denksport.com

Fijn dat alles naar wens is! Dank je wel.

Rated 5 out of 5 stars

De puzzels zijn van goede kwaliteit.

De puzzels zijn van goede kwaliteit.
De levering duurt wel wat lang als je een los exemplaar besteld.

January 16, 2026

Reply from denksport.com

Klopt. Voor losse puzzelboekjes geldt: Wat goed is, komt van ver. Dank voor de 5 sterren✨

Heerlijk ontspannen bezigheid

Heerlijk ontspannen bezigheid, veel verschillende puzzels en ook nog eens de kans iets te winnen, wie wil dat nu niet?

December 6, 2025

Reply from denksport.com

Wij kunnen het ook niet bedenken 😊. Win-win!

Goede breinaktiviteit…

De Puzzel en Win is voor mij een mooie uitdaging om de diverse puzzels goed op te lossen en een leuke bijkomstigheid dat er prijzen aan verbonden zijn.

December 8, 2025

Reply from denksport.com

Eens! Dank voor je bijdrage en natuurlijk... succes!

Rated 5 out of 5 stars

Leuke variant op de normale Japanse…

Leuke variant op de normale Japanse puzzel. Netjes bezorgd.

January 14, 2026

Reply from denksport.com

Wat leuk dat je de nieuwe Japanse puzzels in Kleur hebt geprobeerd. Wie wordt er niet vrolijk van?

Rated 5 out of 5 stars

Alles wat positief mag zijn

Alles wat positief mag zijn. Heerlijk tijd verbruiken vooral voor gepensioneerden.
Merci.

Reply from denksport.com

Graag gedaan 🙂! Zelf vinden we dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met puzzelen. Ook scholieren, studenten en werkenden kunnen ontspannen met een puzzel en/of het brein prikkelen.
Dank voor je reactie!

Goede moeilijke cryptogrammen

Goede moeilijke cryptogrammen. Boekje op tijd besteld, kwam op verwachte datum thuis. Gratis verstuurd, bedankt!

Graag gedaan!

Rated 2 out of 5 stars

Reply from denksport.com

Dank voor het delen van je ervaring. We begrijpen je teleurstelling. Je bestelling is geplaatst tijdens onze opruimingssale. In deze periode kan het helaas voorkomen dat sommige artikelen sneller uitverkocht raken dan normaal. We hebben hierover contact gehad en je inmiddels een passende compensatie aangeboden. Fijn dat dit samen is opgelost, en bedankt voor je begrip. We hopen je een volgende keer weer naar volle tevredenheid te mogen helpen!

Rated 3 out of 5 stars

Slechte service.

Slechte service.
Lange levertijd.

Reply from denksport.com

Beste Hennie, dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat je onze service en levertijd als onvoldoende hebt ervaren. Dat is uiteraard niet wat we willen.
Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan denken we graag met je mee (klantenservice@denksport.nl).

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look