Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more
Company replied
Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more
Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more
Company replied
ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.
Written by the company
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Netherlands
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewoon een lekker puzzelboek de Win met leuke prijzen!

Variatie van puzzels
Ik vind dat er erg veel verschillende soorten van puzzels in staan

Reply from denksport.com
Altijd plezier beleefd an denksport win edities. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Laatst mijn abonnement opgezegd vanwege het gedoe met de klantenservice. Beloftes worden niet nagekomen en ik heb meerdere malen moeten mailen. Wordt dan nog eens gebeld zodat ze vanuit hun kant wilden aangeven dat mijn verhaal niet klopt en ik extra bewijs moet leveren. Bewijs wat al in de meerdere mails stond. Ik die telkens te horen krijg dat een collega waarschijnlijk de notities niet goed heeft opgeschreven. Ben niet van het boos ophangen maar heb het wel gedaan gezien ik niet mee ga doen aan een welles nietes spelletje. Teleurstellend!

Reply from denksport.com
Heel leuk dat er verschillende soorten puzzels in 1 boek samen zijn gebundeld. Dan probeer je gemakkelijker iets nieuw uit.

Reply from denksport.com
Heel attent om met je verjaardag een gratis puzzelboekje te krijgen.

Reply from denksport.com
Veel variatie, fijne puzzels, goede kwaliteit. Bestellen gaat heel makkelijk. Duidelijke communicatie. De boekjes zijn goed verpakt bij de bezorging

Reply from denksport.com
Ik heb een abonnement op Doorlopers. Het is een fijne, maar verslavende bezigheid. Voor mijn verjaardag kreeg ik een gratis puzzelboekje. Dat vond ik een fijne en onverwachte attentie.

Reply from denksport.com
Ik deed graag de cijfercode-puzzel in de krant, maar neem altijd een proefabonnement dus daarom heb ik een cijfercode-boekje gekocht!!
Héérlijk-ik kan gewoon niet stoppen!!! Ik doe alleen filippine-puzzels, al jaren, en nu heb ik eindelijk meer keuze. Écht héél fijn.

Reply from denksport.com
Heerlijk om een puzzelboek mee te nemen op vakantie. Voor de rustige momenten.

Reply from denksport.com
Mijn dochter heeft een tijd geleden een abonnement afgesloten.
Dit ruim een jaar geleden opgezegd. Nu,ruim een jaar later, we hebben ook echt niks meer ontvangen, krijg ik bericht van een incassobureau. En ineens weet Denksport van niks, ondanks meerdere telefoontjes, contact en opzegging via het contactformulier zeggen ze van niks te weten. Ik heb er zelfs screenshots van gemaakt aangezien ik geen reactie via het contactformulier kreeg, en nog geloven ze dit niet. Denksport, trieste oplichters zijn jullie!!!!!

Reply from denksport.com
De bestellingen bij denksport worden keurig en op beloofde tijd bezorgd, goed verpakt enz.

Reply from denksport.com
Laatste 4 puzzels zijn leuk en een uitdaging. Alle andere zijn eigenlijk wat te makkelijk en dus niet zo leuk

Reply from denksport.com
Je moet soms wel even wachten op je bestelling en ook als het niet bezorgd wordt stelt denksport ons niet teleur

Reply from denksport.com
Favoriet bij mij zijn puzzel en win en de special edities. Veel variatie. Tevens woordlegpuzzel is een favo. Deze verschijnt 2 maandelijks en moet je online bestellen want in de winkels is dit blad nergens te koop

Reply from denksport.com
Alles netjes geleverd, verzending duurde wat lang, maar dit was vooraf al duidelijk aangegeven op de site.

Reply from denksport.com
Learn more about other kinds of reviews.