En behagelig, tryg og rar oplevelse. Vil helt klart anbefale dette sted til andre gravide 🤍
See what reviewers are saying
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med 3D scanning i Horsens. Vores lille pige var ikke særlig samarbejdsvilling. jordmoderen gave sig tid og gjorde et fantastisk stykke arbejde, hun gav og... See more
Vi har haft nogle fantastiske oplevelser med begge vores børn! De var begge nogle spilopper og fik ekstra scanninger🫶🏼 upåklageligt og virkelig søde tøser. Må indrømme jeg synes det er synd de/i... See more
Company details
Information provided by various external sources
Den lile jordemoder er en jordemoderklinik med fokus på gravide og de behov, der kan opstå i graviditeten. Drevet af jordmoder Mona Bindner.
Et fantastisk sted
En behagelig, tryg og rar oplevelse.
Vil helt klart anbefale dette sted til andre gravide 🤍
Vi har haft nogle fantastiske…
Må indrømme jeg synes det er synd de/i har fået dårlige anmeldelser grundet jeres betaling/afbudspolitik. Sådan er det desværre for virksomheder
Havde glædet mig til en gravidmassage…
Havde glædet mig til en gravidmassage efter netop at være gået på graviditetsorlov. Desværre vil skæbnen at jeg bliver syg dagen inden og med muskelømhed feber og deslige, er det både omsorgsfuldt for mig selv og for de andre på klinikken at aflyse.
At man så skal betale 250kr uagtet er usmageligt og en rigtig ærgerlig måde at trække penge ud af de gravide på.
Jeg håber de ændrer den politik i fremtiden. Jeg kommer ikke til at booke en ny tid her når jeg er rask, men i stedet ligge mine penge hos en anden klinik i Aarhus.
Fantastisk oplevelse at blive scannet hos Mona
Mona var så god til at skabe et trygt rum til en tidlig tryghedscanning, jeg vil klart anbefale hende!
Vi har været til sammenlagt 4…
Vi har været til sammenlagt 4 scanninger i Horsens under graviditetsforløbet og har kun rosende ord. Vi blev taget godt imod og oplevede, at der blev taget sig god tid til os med plads til spørgsmål :)
Fantastisk tryg oplevelse
Fantastisk tryg oplevelse - begge gange. Første gang var vi til meget tidlig scanning, hvor Mona i Silkeborg var så sød og tålmodig. Nu har vi været inde ved Dorthe i Horsens til kønscanning, og her havde vi også en fantastisk oplevelse. Jeg gav desværre Dorthe knap så gode forudsætninger for at kunne scanne baby, da min blære ikke var fyldt da jeg kom. Hun forsikrede os om, at hvis hun ikke var sikker på kønnet, kunne vi komme igen dagen efter uden beregning, hvor vi ville tage den om. Udover det var Dorthe meget behagelig, sød og gav enormt meget tryghed.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi har været hos den lille jordemoder i Horsens 3 gange, tidlig scanning, kønsscanning og 3D/4D scanning. Virkelig en dejlig og tryg oplevelse hvergang. Hun tager sig tid til at forklare, lytte og tale.
BLIV VÆK FRA HORSENS!
Kunne jeg helt undgå at give stjerner, gjorde jeg det!
Vi fik lavet en hjertelydsbamse til vores datter, foruden for tiden havde jeg skrevet og fået svar efter knap 14 dage, om at jeg ville få lyden tilsendt på telefonen så vi altid kan få lavet ny lydboks.
Vi fik lavet bamsen og jeg regnede med at lyden blev sendt. Jeg skrev dagen efter en mail om at jeg endnu ikke havde modtaget lyden og hvor den blev af- intet svar.
Jeg skrev igen da vores datter var en uge gammel 14 marts- intet svar.
Jeg skrev den 22 marts- you guessed it- INTET SVAR.
Dagen i dag har jeg stadig ikke modtaget svar. Jeg har nu igen skrevet. Og får jeg ikke svar nu her så ringer jeg og taler med store ord.
Selve behandlingen var heller ikke yderst behagelig, jeg følte vi blev skyndet på og jagtet ud på kort tid.
Horsens afdelingen er på INGEN MÅDE til at anbefale! Kør til Silkeborg i stedet! Scanningshuset er MEGET bedre end det her🤦🏼♀️
Dejlig oplevelse!
Vi var hos Mona i Silkeborg for første gang for 5 år siden, da vi ventede vores søn. Det var en rigtig dejlig oplevelse! Vi har været afsted i dag, da vi venter pige og gerne ville 3D scannes igen. Det var en rigtig skøn oplevelse, og vi fik en masse dejlige billeder med derfra. Mona er meget professionel og utroligt sød. 5/5 stjerner!
Rigtig god oplevelse kan kun anbefales
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med 3D scanning i Horsens.
Vores lille pige var ikke særlig samarbejdsvilling.
jordmoderen gave sig tid og gjorde et fantastisk stykke arbejde, hun gav og endda et ekstra forsøg en anden dag da hun ikke selv var tilfreds med det vi havde fået. Vi fik de skønneste billeder og en rigtig god oplevelse, alle pengene værd.
Fantastisk oplevelse til 3D scanning
Vi havde en fantastisk oplevelse med en 3D scanning af vores lille pige i Horsens. På trods af at hun ikke var særlig samarbejdsvilling, tog jordmoderen sig tid og gjorde et fantastisk stykke arbejde og vi gik både ud derfra med skønne billeder og en rigtig god oplevelse, alle pengene værd.
Behagelig oplevelse
Behagelig oplevelse, der blev lyttet til min baggrund, og jordemoderen var god til hele tiden at forklare under scanningen. Jeg var i Horsens. Meget professionelt og omsorgsfuld.
Den lille jordemoder Silkeborg
Vi var inde ved Mona i Silkeborg og hold da op! Vi har været hos hende siden baby, kun var en sort prik på skanningen og har været der 4 gange siden.
Mona er er enormt behagelig at komme hos og endnu mere kompetent!
Vi har altid følt os velkomne og har fået en dejlig snak, hvor hun har givet os som førstegangs forældre mere ro på, ved at dele ud af sig selv og egne erfaringer.
Senest var vi til 3D scanning, hvor baby ikke helt ville som vi havde håbet, men ingen problemer, vi fik en ny scanning uden beregning og nogle tips og tricks med hjem. 4 dage efter fik vi de skønneste billeder.
Vi kører gerne 1 time, for at komme igen, næste gang en jordemoder er nødvendig.
Kæmpe anbefaling!
Vi har været meget glade for vores forløb hos Mona, hvor vi har været omtrent 4-5 gange. Kæmpe anbefaling herfra, og klart køreturen værd!
Vi var til tryghedscanning i uge 7
Vi var til tryghedscanning i uge 7. Det var simpelthen så fin en oplevelse, og vi følte os meget trygge. Meget imødekommende jordmoder, der også tog sig tid til at spørge ind til gener, kost o.l.. vi synes vi fik rigtig meget for pengene. Vi var især glad for den lille video med hjerteblink og det hele, som vi kunne dele med familie og venner samt bare kigge på i tide og utide. Tusind tak til Den lille jordmoder i Silkeborg.
Vil aldrig nogensinde anbefale stedet
Vil aldrig nogensinde anbefale stedet, de bruger kun 3/5 min på scanning og det hele går meget stærkt derinde!
De scanner ikke fosteret grundigt, hvilket man burde gøre til hver scanning.
Dårlig service.
ALDRIG igen.
Vi vil anbefale alle at bruge Den Lille…
Vi vil anbefale alle at bruge Den Lille Jordemoder. Vi har fået den bedste service, og har følt os i gode hænder begge gange, vi var der. Stort tak til Mona.
Var til tidlig tryghedsscannig hos den…
Var til tidlig tryghedsscannig hos den lille jordemoder i Horsens. Jeg fortalte at min mand var steriliseret og at jeg derfor ikke burde kunne være gravid, vi havde været ved egen læge samme dag, som sagde at det kunne være kræft, flere undersøgelser ville komme efter weekenden (vi var der en fredag).
Jeg blev scannet udvendigt og hun sagde at der ikke var nogen chance for at jeg ku være gravid, så jeg skulle forberede mig på at det ville gå stærkt på sygehuset med kræftforløb.
Den følgende uge blev jeg scannet på sygehuset og de kunne se et foster. De sagde det var under al kritik udelukket at scanne udvendigt så tidligt. Vi venter en sund og rask dreng.
Det er fuldstændig vanvittigt at vi skulle udsættes for så meget unødvendig frygt. Havde hun så bare sagt "jeg kan ikke se noget, men det er også meget tidligt" men hun kunne helt og aldeles udelukke at jeg var gravid, så det troede vi selvfølgelig på.
Vi var til køns scanning og havde vores…
Vi var til køns scanning og havde vores to store børn med, og hende der scannede var simpelhen så sød og tålmodig med de store. Det var en rigtig god oplevelse for os alle sammen. Vi var hos den i Horsens
Meget dårlig service!
Meget dårlig service!!
Første gang var til en tidlig scanning, havde booket 15 min til en trygheds scanning, som de kun brugte 5 minutter på og kostede 500 kr. Vil nu prøve en gravidmassage som ovenikøbet koster 650 kr. og er 150 kr dyre i Horsens end i Silkeborg. Måtte desværre aflyse pga. sygdom! Men skal så alligevel betale et gebyr på 250 kr.
Synes det er så dårlig service og en pengemaskine uden lige.
Kommer ikke til at anbefale dette til nogen.