Den lille jordemoder Reviews 27

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med 3D scanning i Horsens. Vores lille pige var ikke særlig samarbejdsvilling. jordmoderen gave sig tid og gjorde et fantastisk stykke arbejde, hun gav og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft nogle fantastiske oplevelser med begge vores børn! De var begge nogle spilopper og fik ekstra scanninger🫶🏼 upåklageligt og virkelig søde tøser. Må indrømme jeg synes det er synd de/i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Havde glædet mig til en gravidmassage efter netop at være gået på graviditetsorlov. Desværre vil skæbnen at jeg bliver syg dagen inden og med muskelømhed feber og deslige, er det både omsorgsfuldt f... See more

1. Pregnancy Care Center
  2. Childbirth Class
  3. Midwife

Information provided by various external sources

Den lile jordemoder er en jordemoderklinik med fokus på gravide og de behov, der kan opstå i graviditeten. Drevet af jordmoder Mona Bindner.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Var til kønsscanning og det var…

Var til kønsscanning og det var simpelthen den bedste oplevelse jeg kunne drømme om. Min kæreste og mor havde det på samme måde, ekstremt behageligt og ingen tvivl om jeg ville vælge stedet igen til en anden scanning trods en køretur ❤️
Vi benyttede klinikken i Silkeborg

April 22, 2022

Alle pengene værd ❤

Fedeste oplevelse og alle pengene værd!
Den værste følelse man går derfra med er skuffelsen over hvorfor det ikke kan være så godt ved det offentlige som det er på privatklinik. Hende vi var inde ved var så sød og forstående og jordnær, en rigtig rar og behagelig oplevelse. Absolut et sted jeg vil anbefale og komme igen ❤

July 16, 2021

Helt fantastisk oplevelse!!

Helt fantastisk oplevelse!!!

En rigtig sød og omhyggelig jordemor! Nu har vi været der til tryghedsscanning og kønsscanning og vi er så glade for den behandling vi har fået!

Så helt klart anbefalelsesværdigt!

May 20, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tidlig scanning

Tidlig scanning, hvor damen der scannede sagde at hun ikke “se noget”, og da jeg spurgte om hvad det var hun ikke kunne se, var informationen meget sparsom. Vi blev meget nervøse! Vi skulle til Silkeborg istedet og vaginal scannes, men vi kunne først kunne få en tid til Silkeborg sidst på ugen(det her var en mandag).
Da vi kom ud - meget bekymrede og ude af den, ringede vi rundt og fik en tid et andet sted senere på dagen, hvor de ingen problemer havde med at se noget, ved blot at scanne uden på maven.

April 15, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi giver vores bedste anbefalinger!

Den bedste oplevelse at blive scannet ved Mona i Silkeborg.
Det er virkelig værd at køre efter!
Vi følte os SÅ velkomne og godt modtaget tilbage i 2019, hvor vi fik vores lille søn at se på scanningen.
Mona giver en varm og nærværende oplevelse, og man kan virkelig mærke, at hun deler glæden.
Det var en skøn oplevelse for os :-)
Du/I vil ikke fortryde et besøg hos Den Lille Jordemoder.

August 12, 2020

Is this your company?