Deprojector Reviews 51

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Beste ; in 2020 15 Mei heb ik via internet gekocht via jullie site maar tot conclusie ik heb ze nooit aangekregen en ook mijn geld niet terug gezien maar graag zou ik iets vernemen van jullie Mvg N.F... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas ben ik ook in deze oplichting getrapt! Vandaag mijn lang verwachte bestelling(1+1gratis)binnen gekregen,en het is idd niet het product waar ze mee adverteren.... Nu lees ik in meerdere review... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ook ik heb een ander projector gekregen,

Ook ik heb een ander projector gekregen die ik besteld heb. € 30 betaald voor iets dat maar € 3 waard is (bij Wish te bestellen). Ik heb ze tot 2x toe gemaild en gevraagd waarom ze een heel ander product hebben gestuurd, ze reageren met alleen hun retour beleid.
Ik vraag ze om de reden waarom ze niet gestuurd hebben wat ik echt besteld en waarvoor ik ook betaald heb. Maar ze geven geen enkele reden. Na veel klachten hebben ze gauw de foto van de projector verandert op hun site, Dit vind ik pure oplichting. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik iets bij deprojector.nl heb besteld. Het zou hun sieren als ze alle benadeelden het verschil van de waarde terug zouden geven. Gewoon € 27 retour

June 18, 2020

Wat een stelletje oplichters

Wat een stelletje oplichters. Heb fb gevraagd om deze oplichterssite eraf te halen.
1+1 gratis voor 32,95. Bij wish kost het €3. Mailtje gestuurd naar deze oplichtersbende, maar nog niks vernomen. MENSEN TRAP ER NIET IN! MEN KAN NOG BETER IN DE STRONT TRAPPEN.

June 18, 2020

Zeer slecht artikel

Zeer slecht artikel, gewoon een kartonnen mapje met plastic scherm. Slap geval waar geen telefoon in blijft steken zonder om te vallen. Niet goed? Geld weg. Retourneren naar Shanghai met verzend label wat er vervolgens niet is en wat je nooit zult krijgen, je krijgt telkens hetzelfde automatische antwoord als je een mail stuurt. NIET KOPEN IS OPLICHTING!!!!

Ook hier zwaar opgelicht

Ook hier zwaar opgelicht. Te mooi om waar te zijn. Ik hoop dat ze opgepakt worden. Adverteren met mooie spullen, troep leveren en vervolgens website aanpassen. Schandalig

Rated 1 out of 5 stars

Ook ik heb een goedkopere versie…

Ook ik heb een goedkopere versie ontvangen. Ik heb ze herhaalde malen gemaild. Kreeg geen reactie. Gisteren pittige e-mail gestuurd dat ik deze klacht bij Het ACM Radar en oplichting gaat neerleggen. Wat scherts mijn verbazing Ik kreeg het adres waar ik het retour kan zenden,maar dat kost net zo veel als de wat ik betaald heb voor (die flut en goedkopere deprojector ) die ik heb besteld.Heb de klacht bij Paypal neer gelegd en ook de gegevens van dit oplichtings-bedrijf in handen gekregen.
Het telefoonnummer wat vermeld staat werkt niet meer.
Voor gegeven van dit bedrijf verwijs ik jullie naar Paypal.
Ik raad aan om massaal een klacht in te dienen bij het ACM zodat zij op kunnen treden tegen dit bedrijf om ze voorkomen dat ze nog neer slachtoffers maken
met hun oplichtings- praktijken.

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht. Inderdaad schermpje wat op Wizh stond voor 3 euro ontvangen. Retourneren en dan 18,50 betalen en weet nu al dat je je geld niet terug krijgt. Ik heb met creditcard betaald en hoop dat ik via een betwisting door creditcard mijn geld terug krijg.
Diny

June 16, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Teleurstellende service en produkt.

Doen je zelf een plezier en bespaar je zelf een hoop teleurstelling:
BESTEL NIET BIJ DEZE WEBSHOP.
In mei screen vergroter besteld. In juni werden de afbeeldingen van de site veranderd naar goedkoper produkt. Dus verkeerd goedkoop produkt geleverd gekregen.
Geen mail met verklaring over verkeerde produkt.
Geen reactie op mails.
Geen retour mogelijkheid in nederland.
Ding wat nu op de site staat: is goedkoper bij wish.

June 15, 2020

Oplichting

Oplichting. Product is waardeloos. Krijg geen reactie op verzoek retourzending.
Wees gewaarschuwd! En

June 15, 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. lijkt op een originele website en de advertenties op instagram lijken ook legit met de goede reviews maar het is gewoon pure oplichterij omdat ik na maanden bestellen nog niks ontvangen heb en ook de track en trace informatie gewoon niet klopt... Iemand een oplossing om geld terug te krijgen of om alsnog de product te krijgen of om een zware klacht in te dienen zodat de bedrijf afsluit voor plagiaat???

June 13, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Helaas ben ik ook in deze oplichting…

Helaas ben ik ook in deze oplichting getrapt! Van de week mijn lang verwachte bestelling(1+1gratis) onverwachts binnen gekregen. Maar het is idd niet het product waar ze mee adverteren....
Nu lees ik in meerdere reviews dat retouneren meer kost dan de aanschaf,en dan is het maar te hopen dat je uberhaupt je geld terugkrijgt......
Ik neem tandenknarsend mijn verlies,met de dringende waarschuwing voor anderen; NIET INTRAPPEN!!!!!

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Mensen niet bestellen. Ik ben er ingetrapt. Krijg ook geen reactie op mijn mailtjes. Ik ga hier zeker aangifte van doen. Ik kan dus ook fluiten naar mijn geld

Oplichters!!

Hier zelfde verhaal als ik nu diverse al van gelezen heb. Ook de 2 schermpjes besteld voor 30 euro. Uiteindelijk na lange tijd ontvangen, totaal niet het product waarmee geadverteerd wordt, echt flut stukje dubbel gevouwen karton! Retournering willen aanmelden, opeens geen reacties meer, op geen enkele manier antwoord op mijn communicatie. Ja, zo zijn de 2 weken bedenktijd zo om! Zomaar terug sturen durven we niet aan, geen juist adres, hoge verzendkosten en op de site staat dat zij niet verantwoordelijkheid zijn voor kwijt raken, dus evt geld terug ontvangen zal wel niet. Overweeg ook aangifte te doen of Kassa mailen......erg jammer dit....

DEPROJECTOR 👎😡👎😡👎😡👎😡

Wat in en in triest, in deze tijden de mensen zo op te lichten 😡😓 In afwachting van mijn bestelling van 2x zwarte beamers, kreeg ik gister 2x wit vergeelde plastic kermis artikelen toegezonden, zwaar teleurgesteld reactie hierop verzonden, maar net als alle voorgaande gedupeerden, totaal geen antwoord meer terug. Toch hopende op een terug vergoeding, maar denk, dat ik als vele anderen ernaar kan fluiten!!! Peter

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb mijn product niet ontvangen

Ik heb mijn product niet ontvangen, ik heb al meerdere keren een verzoek gestuurd voor terugbetaling en krijg geen cent terug. Pure oplichting. Geen goed woord voor over. Maar kunnen we nergens heen om ons geld te krijgen?

Rated 1 out of 5 stars

Jammer van de grote afzetterij

Helaas hier ook hetzelfde dan de rest van jullie.
Het is waardeloze rommel ipv een degelijk toestel dat eerst op hun site stond. Heel spijtig maar wij zijn er ook ingetrapt en zullen onze centjes kwijt zijn!! Jammer in deze zware tijden!! Schandalig van hen 😬

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb dezelfde ervaring met dit…

Ik heb dezelfde ervaring met dit bedrijf als jullie. Geen reacties op e mailtjes uiteraard geen telefoonnummer en een ander product dan op het plaatje.Heeft iemand ooit zijn geld terug gekregen? Als we nu met z'n allen een claim indienen staan we sterker en aangiften doen bij de politie.

Stelletje oplichters!!!

Doen jullie mee?
Groet Linda Jansen

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos slap karton achtig etuitje

Waardeloos slap karton achtig etuitje. Heel anders als waar ze mee adverteren. Niks hardplastic met een soort vergrootglas dat je erin kunt schuiven.Ik heb 5 mails moeten sturen om het adres te achterhalen,om het terug te sturen. Via track en tracé €18,00 betaald om het terug te sturen, terwijl het ding €30,00 kost. Dat vind ik schandalig duur. Volgens mij om te ontmoedigen, dat je het terug stuurt. Het geld heb ik nog niet terug.

Helaas hetzelfde verhaal....

Helaas heb ik dezelfde ervaring als de vorige schrijvers. Kennelijk een paar pubers op zolder die makkelijk geld willen verdienen. Deze ene ster is voor het feit dat zij tenminste nog iéts sturen, al is het een waardeloos kermisartikel. Kortom, benader het positief.......we leren daar weer van.

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look