De Slaapclub Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben dit programma een half jaar geleden gevolgd. Het is erg prijzig maar we waren ten einde raad en deze cursus werd ons aangeraden. Het heeft ons enorm geholpen. Met korte filmpjes, veel supp... See more

Rated 4 out of 5 stars

Na veel gebroken nachten en onregelmatige dutjes hebben we er uiteindelijk voor gekozen om het online programma van Anouk te volgen. Aan de hand van kleine aanpassingen, sliep onze zoon na de eerste n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Heb de webinar gisteren gezien. Vond het meer een 2 uur durend filmpje om reclame te maken. Je kan beter via het consultatiebureau hulp inschakelen dan komt er iemand thuis persoonlijk langs om hulp t... See more

Company details

1. Counselor

Written by the company

De Slaapclub laat gezinnen weer lekker slapen.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

De beste keus!

Wij hebben lang getwijfeld of we deze cursus wel moesten doen, maar aangezien het alleen in slaap vallen (en de hele nacht in het eigen bedje blijven slapen) een steeds grotere uitdaging werd en wij hier alles omheen gingen plannen, hebben we toch de keus gemaakt om te starten. Het bleek alles waard te zijn. Na 4 avonden was het al een wereld van verschil en de dagen/ weken erna werd het alleen maar beter. Ons zoontje valt alleen in slaap, zonder gedoe en slaapt de hele nacht door. Wij hebben onze avonden weer terug en voelen ons niet meer bezwaard als we een oppas nodig hebben.
Ook toen het na een aantal maanden ineens weer even minder goed ging, heeft de slaapclub, nadat we een berichtje hadden gestuurd, weer erg fijne tips gegeven.
Een echte aanrader!

January 22, 2025

Reply from De Slaapclub

Heel, heel, heel fijn! Dank je wel voor jouw review!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een verschil in zo’n korte tijd!

Al zo veel gelezen en zo veel geprobeerd, maar niks leek echt te helpen. We waren dus behoorlijk sceptisch, maar besloten toch lid te worden van de slaapclub. Aangezien zij zo veel vertrouwen uitstraalde tijdens het Webinar en de geld terug garantie bieden maakte dat wij dachten “in het ergste geval werkt het niet voor ons en krijgen we ons geld terug.” Maar niks was minder waar! Al binnen het eerste weekend zagen we een enorme verbetering! We kozen voor de minimale wachttijd van 4 minuten, omdat langer wachten niet goed voelt voor ons. Dit bleek de perfecte aanpak voor ons gezin! Onze zoon kon zelfstandig in slaap vallen, zonder te wiegen en zonder een fles (voormalige slaapassociaties) en in de week die volgde zagen we zijn zelfstandigheid toenemen. Zo huilde hij niet meer bij het neerleggen in bed en heeft hij meerdere nachten doorgeslapen. De nachten dat hij nog wel eens wakker wordt valt hij binnen 2 minuten zelfstandig weer in slaap. We hebben weer veel meer qualitytime en slaapuren terug en kijken uit naar de rest van de training en de handvatten en support die we krijgen!

January 20, 2025

Reply from De Slaapclub

Hi Kirsten, wat heerlijk om te horen! Ik ben heel erg blij voor jullie. Nu heerlijk en welverdiend genieten van de rust.

Aanrader voor oververmoeide ouders

Ons zoontje (7 maanden) was vanaf de 4 maanden slaapregressie ‘s nachts elke 2 uur wakker om te drinken. Ik had me er min of meer bij neergelegd dat dit er nou eenmaal bij hoort met een baby, maar ik vond het wel ontzettend zwaar. Zeker omdat wij ook nog een hele energieke peuter rond hebben lopen, allebei werken en een huishouden te runnen hebben.

Ik hoorde in een podcast goede verhalen over De Slaapclub en heb toen het gratis webinar gevolgd. En omdat ons kindje op zich overdag al best oké sliep en wij al veel wisten over slapen bij baby’s (het is namelijk ons tweede kindje) heb ik weken getwijfeld of ik het de investering waard vond en vroeg ik me af of ik wel nieuwe dingen ging leren. Wat mij over de streep trok was de mogelijkheid dat je met deze cursus nog een jaar lang via Whatsapp contact kan opnemen als je vragen hebt en dat er een fijne kortingsactie was vanwege Black Friday.

We hebben de cursus in 2 avonden gevolgd en zijn toen eerst begonnen om de tips toe te passen voor overdag. Ons zoontje sliep overdag al best goed maar hiermee zetten we net even de puntjes op de i. Met de nachten hebben we wel even gewacht omdat we hier best tegenop zagen. We vonden het heel spannend om te stoppen met de nachtvoedingen en wilden eerst even checken bij het consultatiebureau of het ok was om niet meer te voeden in de nacht. De 3 onderkinnen van mijn zoontje deden me vermoeden van wel, maar het is toch fijn als een professional even meekijkt. We bespraken met de jeugdverpleegkundige ook de aanpak van de Slaapclub die we wilden gaan volgen en zij stond er helemaal achter.

Uiteindelijk hebben we 4 dagen geleden de stap gezet om de nachten aan te gaan pakken. Door de cursus hadden we een heel duidelijk plan om te volgen en wisten we precies wat we moesten doen als onze baby wakker werd en wat we konden verwachten van die eerste nachten. De eerste nacht was echt wel even pittig, de tweede ging gelukkig al iets beter en de derde nog beter. En op nacht 4 heeft onze kleine man gewoon doorgeslapen van 19:00 tot 06:15. Wat een verademing!

Ik was vooraf echt sceptisch maar ik ben ontzettend blij dat we weer slapen in de nacht en ik vind het de investering absoluut waard. De filmpjes kijken makkelijk weg en wij raakten er helemaal gemotiveerd door. En zelfs als ervaren moeder die al meerdere boeken over baby’s en slapen heeft gelezen heb ik er toch nog wat tips uitgehaald die ik nog niet kende. Het is uiteindelijk -zoals Anouk ook benoemt in de cursus- net als met de sportschool, je kan je wel ergens inschrijven maar je moet het vervolgens wel zelf gaan doen want anders verandert er nog niks. Maar dankzij de Slaapclub weet je in elk geval wel welke methode echt effectief is zodat je gauw resultaat behaalt. Wij zijn heel blij dat we deze stap hebben gezet. Dankjewel Anouk!

December 18, 2024

Reply from De Slaapclub

Heerlijk! ♥️ Ik vind het altijd ZO tof als ouders, ondanks de twijfel en drempel (die ik snap), er tóch voor gaan. En precies dat; met een plan en jullie harde werk hebben jullie dat helemaal zelf gedaan, top!

Eindelijk weer slapen!

De cursus van de Slaapclub hebben we in februari 2024 aangeschaft. Na het volgen van het webinar, waren we eigenlijk al overtuigd. Toen hebben we met het toepassen van alle tips direct een beter slapende dochter gekregen. De afgelopen weken waren helaas weer een hel. Het contact via whatsapp is dan super fijn en er wordt echt met je meegekeken en meegedacht. Na wat tips & 2 dagen uitvoeren sliep onze dochter alweer veel beter. Voor het eerst in 1,5 jaar tijd is onze dochter nu zelfs 2 nachten op rij zonder de fles (slaapassociatie) in slaap gevallen. Echt al onze euro’s waard!

December 10, 2024

Na 8 maanden weer slapen

Het was voor ons ongelooflijk zo goed en snel als de hulp van de slaapclub werkte. Onze jongste zoon had na 8 maanden geen enkele nacht langer dan 4 uur achter elkaar geslapen waarbij we vaker korter sliepen dan langer. Alles wat we van onze oudste wisten, hielp niet. Vervolgens toch de stap gezet om een module te kopen, maar het was elke cent meer dan waard. Zonder overdrijven sliep onze zoon binnen 3 dagen zijn eerste nacht door en hoefde hij ook geen fles meer.

November 30, 2024

Veel eerder moeten doen!

Mijn zoontje van 7 maanden had vreselijke nachten. 3 uur slaap per nacht werd door ons beschouwd als een oke nacht. Nadat ik de cursus bij de slaapclub heb gekocht slapen we weer nachten van minimaal 7 uur!
Het was de eerste drie nachten even doorbijten maar we zagen zo ontzettend snel resultaat. Geen moment spijt gehad!

November 14, 2024

Reply from De Slaapclub

Hi Robin, super dat de pittige nachten de moeite waard zijn geweest. Super gedaan!

Nachtrust terug!

We twijfelde om het aan te schaffen omdat het toch wat geld kost. Omdat onze zoon (15 weken) steeds slechter ging slapen en er een black friday deal was toch de cursus aangeschaft!

Wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! De cursus is snel doorlopen en je kan gelijk aan de slag. Omdat onze zoon een speen had en we 10x in de nacht eruit moesten om de speen te geven hebben we besloten om ook gelijk helemaal te stoppen met de speen in 1x!

Onze zoon was snel gewend aan geen speen. We zijn in de ochtend begonnen met de tips en de slaapmethode, nacht 1 sliep hij van 19 tot 5.45 door. (Wel voeding om 22 uur) Slaapmethode tot 6 uur geprobeert maar hij wilde niet meer slapen.

Nacht 2: hij sliep door en ik moest hem om 7 uur wakker maken!
Nacht 3 kwam hij om 3.45, na 20 min de slaapmethode toegepast te hebben sliep hij tot 7 uur.
Nacht 4 sliep hij weer door!

Van 10x in de nacht uit bed, nachtvoeding geven, speen geven en troosten naar geen nachtvoeding en doorslapen!

We hebben onze nachtrust terug!

December 1, 2024

Reply from De Slaapclub

Nou, wat fantastisch!! Wat zijn jullie een toppers!

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met deze slaaptraining!

Wij zijn gestart in oktober met de slaaptraining bij ons zoon. Wat zijn we er blij mee dat we dit hebben gedaan. Na 3 nachten sliep hij zelfstandig helemaal door. Eerst had hij nog ongeveer 3 a 4 keer voeding nodig in de nacht. Ook fijn dat je de vragen die je hebt kan stellen via whatsapp. Hier wordt ook snel antwoord op gegeven.

November 28, 2024

Reply from De Slaapclub

Wat fantastisch om te lezen. Super gedaan!

Rated 5 out of 5 stars

Na veel korte gebroken nachten.. weer hoop terug !

Na veel korte gebroken nachten, ruzies en wanhoop. Kwamen we bij de Slaapclub uit. We twijfelde even omdat het best duur was. Maar met een aanbieding hadden we het meteen gekocht. Meteen aan de slag gegaan ‘s avonds met de hoofdstukken en we gingen dit meteen toepassen ook met ons schema etc. Het werkte echt, en wat zijn we toch blij met de Slaapclub. Altijd hulp bij de hand via de app. We waren zo wanhopig en de Slaapclub heeft ons echt geholpen. Het is even doorbikken maar met het juiste advies in je gedachte en steun op de app hebben we doorgezet. En nu slaapt onze dochter van 19:00-7/8:00. En als het even slecht gaat weten we wat we moeten doen! Geen spijt van gehad! Voor alle ouders die wanhopig zijn het is iedere euro waard! Maar je moet het wel samen doen :)

November 13, 2024

Reply from De Slaapclub

Ah wat fijn om te horen! En heel herkenbaar; de korte lontjes, de ruzies, geen uitzicht meer zien op een oplossing. Ik ben heel blij dat jullie ondanks de twijfels toch zijn gestart en jullie weer goed slapen! Fantastisch gedaan.

Toegankelijk naar meer slaap

Ontzettend toegankelijke manier om het slaapritme van je kindje te verbeteren. Met enkele kleine aanpassingen, maakt het een enorm verschil. Wij slapen weer heerlijk! Fijn om een houvast te hebben en een plek waar je extra vragen kunt stellen. Wij hebben al meerdere vrienden met kinderen deze cursus aangeraden. Allemaal meer dan tevreden.

October 25, 2024

Reply from De Slaapclub

Grote smile hier. Ik ben heel blij dat de rust in huis helemaal terug is. En natuurlijk ook heel tof dat meerdere vrienden ook al gestart en blij zijn!

Fijne begeleiding

Ondanks de twijfel, na 2 week resultaat! De persoonlijke vragen worden snel beantwoord en niks is te gek.

October 11, 2024

Superfijn om te horen!

Aanrader!

Hele leerzame webinar. Vanuit slaapcoach een PowerPoint met handige tools. Daarnaast vanuit kijkers nog leerzame vragen. En zelfs na de cursus nog ruimte voor een vraag. Ondanks dat onze kleine man al goed slaapt toch erg leerzaam en veel aan gehad. Aanrader!

September 22, 2024

Reply from De Slaapclub

Heel leuk om te horen! Fijn dat je zoveel aan het webinar hebt gehad.

Fijn advies

Onze zoon sliep lange tijd elke nacht bij ons in bed, we waren hopeloos want hoe konden we dit veranderen?! Na de gratis webinar hebben we het programma aangeschaft en doordat onze mindset veranderde en met de tips, sliep hij eigenlijk binnen een week weer in zijn eigen bed.
Tussendoor af en toe contact gehad via whatsapp, dit werkt heel prettig. Er volgt snel een passende en uitgebreide reactie op de vraag. Op dit moment zitten we weer even in een dipje voor wat betreft slapen, maar hopelijk lukt het ons, om met de tips van Anouk weer te zorgen voor betere nachten!

September 20, 2024

Reply from De Slaapclub

Heel fijn om te horen dat jullie er al zoveel uit gehaald hebben. En inderdaad; af en toe een hobbel hoort er helaas bij, maar we gaan samen de draad weer oppakken!

Twijfel je? Doe het! :-)

Na lange tijd twijfelen om aan de slag te gaan met een slaapcoach op een gegeven moment toch besloten om ervoor te gaan met De Slaapclub.

Wat een verademing dat we hiermee gestart zijn! Zoveel meer rust voor onze dochter en daardoor ook voor ons. Na maanden bij haar op de kamer slapen (nadat ze eerst bij ons op de kamer sliep), omdat we er soms wel 15 keer per nacht uit moesten, slaapt onze dochter nu vrijwel iedere nacht door én zijn ook de hazenslaapjes van overdag verleden tijd.

En hoe fijn is het dat als het toch even niet helemaal lekker loopt je gewoon een Whatsappje kunt sturen naar Anouk en ze direct meedenkt in oplossingen?! Mocht je twijfelen dan kunnen wij alleen maar zeggen; doe het!

September 16, 2024

Reply from De Slaapclub

Aah hier word ik helemaal blij van! Wat hebben jullie dit fantastisch gedaan!

Super tevreden!!!

Ik heb een dochter van 11 maanden. Helaas heb ik een hele moeilijke zwangerschap + collic baby gehad. Slapen was voor ons onmogelijk. Zoveel uitgeprobeerd onder controle van het ziekenhuis geweest maar niks was goed voor ons. Babymoon aangeschaft zoveel extra kosten nog erbij gemaakt. Maar wat ben ik dankbaar dat ik voor de Slaapclub heb gekozen. Ben zo dankbaar dat mijn dochter nu elke dag van 8 tot 8 kan slapen. Na 6 maanden heb ik dankzij de Slaapclub van mijn dochter kunnen genieten zonder oververmoeid te zijn. Dus dit is zeker een aanrader❤️!

September 16, 2024

Reply from De Slaapclub

Wat heerlijk! Dat is jullie mega gegund. Nu lekker genieten en bijtanken

Heel effectief!

Wij dachten dat we bij baby nummer 2 misschien wel genoeg ervaring hadden om ‘m goed te laten slapen. Dat viel vies tegen. Na 4 slapeloze maanden en vanalles proberen besloten we toch professionele hulp in te schakelen.
Dit programma beviel ons super. De filmpjes zijn kort, duidelijk en overzichtelijk. Ook de begeleiding via whatsapp was heel fijn.
We begonnen met de oppakken - neerleggen methode, maar maakten helaas een valse start door waterpokken, de eerste tandjes en een stevige oorontsteking. Een maandje later begonnen we opnieuw, met de snelle checks methode. We zagen letterlijk direct resultaat. Binnen no time leerde ons kleintje zelfstandig in slaap vallen en sindsdien slaapt hij van 19.00 tot 06.00 (met een droomvoeding om 23.00). Ook de slaapjes overdag zijn een stuk beter geworden.
De cursus is niet goedkoop, maar wij vonden het al het geld waard. Nu wij weer beter uitgerust zijn genieten we weer een stuk meer en hebben we ook weer tijd en aandacht voor onze peuter. Bedankt Anouk!

August 10, 2024

Reply from De Slaapclub

Hi Ilse! Wat heerlijk om te lezen. En je bent niet alleen, elk kind is zo anders. Nu lekker genieten van alle rust in huis, dat is jullie gegund!

Het is gelukt!

Na 4 maanden wilden wij de overstap maken van co sleeping naar eigen bedje. We merkte dat onze baby slapen in bed noch de kinderwagen eigenlijk nooit accepteerde. Hij wilde altijd in de slaapzak of naast ons in bed. We waren ontzettend moe en snakte naar een fijne nacht voor zowel onze baby als onszelf.
We vonden het starten van een slaaptraining erg spannend. Je leest er namelijk zo veel over online en er zijn veel meningen over. De slaapclub was voor ons een perfecte combinatie van sensitief reageren op de behoefte van onze baby maar ook hem helpen te leren om alleen te slapen. Het was een absolute win win. Wij slapen weer alleen, hebben de avonden weer samen terug als stel en onze baby doet dutjes in zijn eigen bedje en slaapt de nacht heerlijk in zijn eigen bedje. Ongelooflijk bedankt Anouk!!

July 25, 2024

Yeah! Supergoed gedaan!

Rated 5 out of 5 stars

Top programma en coaching!

Zo blij dat we de hulp van Anouk hebben ingeschakeld! We hadden geen idee hoe we een ritme konden krijgen, waardoor ons dochtertje onrustig werd en slecht sliep en wij steeds onzekerder werden. Met het programma kregen we handvatten. Door volhouden en goede coaching hebben we een super ritme gekregen en kunnen we alle drie heerlijk slapen!

July 23, 2024

Reply from De Slaapclub

Zo tof om te lezen hoe die samenwerking zoveel rust kan brengen. Echt top gedaan!

Top!

2 weken geleden begonnen met het traject. Onze dochter van 5 maanden sliep met speen en in inbakerzak en we hadden zulke slechte nachten dat er iets moest veranderen. Ik heb het programma aangeschaft en was sceptisch, zonder speen slapen?? Kan dat überhaupt. Programma zit goed in elkaar, geeft duidelijke informatie en ook hele goede wat als het niet lukt scenario’s. En stel je vraag zit er niet bij, kan je met de whatsapp begeleiding altijd contact zoeken. (Zelfs in het weekend!).. programma is ook heel realistisch en je hebt geen perfect slapend kind, die bestaan ook niet denk ik. Ze hebben altijd wel wat. Alleen als je kijkt naar de kleine overwinningen en de stappen die er gezet worden is het echt de moeite waard geweest. Ze slaapt nu zonder speen, zonder inbakerzak en soms zelfs zonder voeding in de nacht. Dus kan het programma zeker aanraden!

July 13, 2024

Reply from De Slaapclub

Super! Megafijn om te lezen dat het zo goed gaat. Hebben jullie top gedaan.
En dank je wel voor de leuke review!

The Trustpilot Experience

Take a closer look