De Slaapclub Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben dit programma een half jaar geleden gevolgd. Het is erg prijzig maar we waren ten einde raad en deze cursus werd ons aangeraden. Het heeft ons enorm geholpen. Met korte filmpjes, veel supp... See more

Rated 4 out of 5 stars

Onze zoon sliep lange tijd elke nacht bij ons in bed, we waren hopeloos want hoe konden we dit veranderen?! Na de gratis webinar hebben we het programma aangeschaft en doordat onze mindset veranderde... See more

Rated 4 out of 5 stars

Na veel gebroken nachten en onregelmatige dutjes hebben we er uiteindelijk voor gekozen om het online programma van Anouk te volgen. Aan de hand van kleine aanpassingen, sliep onze zoon na de eerste n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Heb de webinar gisteren gezien. Vond het meer een 2 uur durend filmpje om reclame te maken. Je kan beter via het consultatiebureau hulp inschakelen dan komt er iemand thuis persoonlijk langs om hulp t... See more

Company details

1. Counselor

Written by the company

De Slaapclub laat gezinnen weer lekker slapen.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Betere slaapjes en nachten

Het heeft ons wel echt geholpen. We zijn er nog niet altijd, maar ook nu nog steeds kijken ze mee en helpen ze met schema's aanpassen waar het kan.

December 18, 2023

Superfijn!

Super!!

Toen onze oudste dochter 10 maanden oud was hebben we dit programma aangeschaft. Al snel merkten we verbetering: ze ging de nachten doorslapen en werd vrolijk brabbelend wakker in plaats van huilend. Het was zichtbaar dat ze zich veel meer op haar gemak voelde in bed en de rust en structuur die dit gaf deed zowel haar als ons ontzettend goed.

Toen een aantal maanden terug onze jongste dochter tijdens de zwangerschap overleed, begon onze oudste dochter door alle hectiek en emoties weer erg slecht te slapen. Regelmatig zaten we 's avonds en 's nachts uren naast haar bedje te wachten tot het haar weer lukte om in slaap te vallen. Na weer een gebroken nacht en slechte avond hebben we Anouk gemaild om te vragen om tips. Dezelfde avond nog kregen we reactie over hoe de slaapmethode toe te passen op een manier waarmee we onze dochter de extra geborgenheid konden geven die we allemaal op dat moment nodig hadden. Ook deze keer werkte de methode ontzettend goed. Het was zichtbaar dat ze zich met de dag comfortabeler ging voelen bij het slapen. In de nachten slaapt ze weer door en ze wordt in de ochtend weer vrolijk kletsend wakker.

May 14, 2024

Reply from De Slaapclub

Ik ben heel blij om te horen dat het zo goed gaat. Die rust is jullie mega gegund. Dat hebben jullie fantastisch gedaan!

Rated 5 out of 5 stars

Als je zorgverzekering dit nou eens zou vergoeden...

Ik geloof niet in slaapcursussen of slaaptrainingen. Ik geloof dat een kindje gaat doorslapen wanneer ze daar zelf klaar voor is. MAAR! Je moet je kindje (en jezelf als ouder) wel de tijd geven om dit te leren, het lukt niet voor alle kindjes van de een op de andere dag. Zeker niet als je je kindje niet de kans geeft om het zelf te proberen.
Ik volgde het babyprogramma 8 - 15 maanden van de Slaapclub waarin ons een liefdevolle en respectvolle routine werd aangeleerd. Na één nachtje hadden we al resultaat. Onze lieve dochter van 10 maanden die voorheen ’s nachts OM HET UUR wilde drinken en aan mij vastgeplakt sliep. Ik kon (en kan?) het nog steeds niet geloven. Inmiddels slapen we allemaal al 2 weken heerlijk ’s nachts en gaat ze zonder probleem zelfstandig slapen. Ze was er aan toe om het te leren, en deze cursus was een enorme hulp! Ontzettend bedankt voor jullie fantastische programma. Ik zal het iedereen aanraden.

Sidenote: Ik pleit ervoor dat deze cursus wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Het ouderschap is al pittig zat en slaaptekort doet niemands gezondheid goed.

June 5, 2024

Reply from De Slaapclub

Ik heb het helemaal met je eens, dit zou zo goed passen binnen de zorgverzekering. Ik blijf ermee bezig. Voor nu ben ik heel blij dat jullie weer zo lekker slapen! TOP gedaan

Bedankt Anouk!

Na jaren van slapeloze nachten hebben we eindelijk onze nachtrust terug, en dat allemaal dankzij de Slaapclub. Met de hulp van Anouk merkten we al na een paar nachten verschil. De modules van de slaapcursus waren ontzettend duidelijk en de handvatten die Anouk ons gaf, waren precies wat we nodig hadden. Ook vonden we de Whatsapp begeleiding erg prettig om af en toe even te sparren. We zijn Anouk eeuwig dankbaar voor haar steun en expertise. Voor iedereen die twijfelt: probeer het gewoon en je zult versteld staan van de resultaten! Bedankt, Anouk en De Slaapclub!

June 21, 2024

Yes, superfijn!

Rated 3 out of 5 stars

Voor ons helaas niet gewerkt

Add: we kregen na plaatsen van de review inderdaad alsnog netjes ons geld terug. Bedankt hiervoor. Fijn dat dit mogelijk was.

Voor mij viel het tegen. Je bent wanhopig en denkt dat zo’n programma wel goed zal zijn, want ‘veel helpt veel’. Wij dus een pakket gekocht met achteraf gezien voor de hand liggende tips zoals white noise en een donkere kamer. (…) Helaas slaapt onze baby nog steeds niet goed, maar ja, geld terug vragen…hoe bewijs je dat het niet gewerkt heeft, dat voelt ook zo oneerlijk.
(… na terugbetaling van het aankoopbedrag review aangepast)
Voor m’n partner en mij dus helaas de investering niet waard geweest.

February 20, 2024

Reply from De Slaapclub

Hi Jo. Wat jammer om te horen! Wil je mij een mailtje sturen op info@deslaapclub.nl? Ik heb namelijk altijd de afspraak dat wanneer ouders het programma echt ingezet hebben maar het niet meer slaap op heeft geleverd ouders hun geld terugkrijgen. Ik denk niet dat ik dit verzoek van jullie heb gekregen, dus ontvang graag jouw mailtje. Dan regel ik dat alsnog met alle liefde voor jullie.

Rated 5 out of 5 stars

Geld dubbel en dwars waard!

Super fijne adviezen m.b.t. kwalitatief betere slaap voor onze dochter. Fijn om de modules/video’s te volgen en aan de hand van het werkblad keuzes te maken ‘zo gaan we het doen’. In de video’s word je positief toegesproken. Hoewel het bij ons al na nacht 2 goed ging, denk ik dat die positiviteit voor veel ouders echt heel fijn is. Wij hebben vooral overdag moeten rommelen, maar met whatsapp contact snel extra tips gekregen. Echt een aanrader. Het geld dubbel en dwars waard.

February 12, 2024

Reply from De Slaapclub

Super! Dat hebben jullie fantastisch gedaan. Dank je wel voor het delen van jullie ervaring. Nu lekker welverdiend genieten van de rust

Het werkt echt

Het werkt echt. Even volhouden maar daarna heerlijke nachten.

April 18, 2024

Heel fijn om te horen!

Rated 1 out of 5 stars

Heel erg matig

Ik heb samen met mijn vrouw het webinar gevolgd en we hebben er een vieze nasmaak aan overgehouden.

Ik ben marketeer en ik weet hoe gratis webinars werken. Je geeft een presentatie met daarin waarde (bruikbare informatie) en probeert vervolgens de ''prospect'' om te zetten naar ''klant''. Daar is uiteraard niets mis mee.

Echter gaat het hier om een kwetsbare groep mensen, ouders die wanhopig op zoek zijn naar oplossingen.

En daarin zit het hem nu juist!

Ze weet heel erg in te spelen op deze zwakke plek van haar doelgroep. Met uitspraken ''Weet je dat X percentage van de relaties het eerste jaar na de bevalling niet redden?!'' en ''Ik had een trauma van de bevalling, zonder er al te diep op in te gaan, maar door met iemand te praten was ik er na 2 weken van af''.

Ik vond haar presentatie erg basis. Want laten we eerlijk zijn, elke wanhopige ouder heeft Google afgestruind op zoek naar tips en antwoorden. Want als je moet uitleggen wat white noise is en hoe zo'n apparaatje klinkt, ben je in mijn optiek totaal niet aansloten. Want Google staat er vol mee bij de beste tips om je kind beter te leren slapen. Voelde meer als een vulling voor haar 1 uur durende webinar.

Ik vond het ook vrij kinderlijk dat ze na elke 2 slides de boel ging samenvatten. Alsof we met z'n allen in groep 5 zitten!! Dan neem je je publiek gewoon niet serieus.

Na een uur zijn we nog steeds niets opgeschoten. Máár je kunt wel kiezen voor haar traject a 500 euro.

Voor mijn gevoel lag de nadruk teveel op het inspelen van de angst van de ouders en het willen verkopen van haar traject, dan ook echt een paar nuttige tips te geven. Want die hebben we niet gehad.

Magere presentatie die eerder op een spreekbeurt leek dan dat je echt nuttige tips krijgt.

Uiteraard snap ik de salesfunnel ook wel, en iedereen moet geld verdienen, maar dit voelde echt als een weggegooid uur. Wij voelden ons in de maling genomen.

June 6, 2024

Reply from De Slaapclub

Hi Joost, ik vind het echt jammer dat je het zo ervaren hebt. Ik probeer mijn webinar zo in te richten dat het voor zoveel mogelijk ouders bruikbaar is. Volledig gratis, en waarbij ik ruime tijd neem om zoveel mogelijk vragen die onbeantwoord zijn gebleven tijdens het webinar aan het einde in de vragenronde nog te beantwoorden. 1 ster is dan ook oprecht heel naar wanneer ik met mijn beste intenties een gratis aanbod aanbied. Het webinar wegklikken is uiteraard altijd oke als het niet iets voor jou is.
Er zit inderdaad zeker een aanbod voor betaalde hulp aan het einde van het webinar. Dat laat ik ook altijd weten voor de start én tijdens de start. Open en transparant. De betaalde hulp is hoe ik de boodschappen betaal, maar dat is uiteraard alleen voor ouders die hier behoefte aan hebben. Niemand zit ergens aan vast in het webinar. Die basis is altijd gratis.
Wat betreft de samenvattingen; deze deed ik eerder niet, en deze vraag kwam juist uit eerdere webinars. Het is natuurlijk wisselend wie daar wel en niet behoefte aan heeft, maar komt dus vanuit een goed hart. Uiteraard neem ik alle ouders ontzettend serieus.
Ik vind het heel erg jammer dat je het zo negatief beleefd hebt, en wens je het allerbeste.

Het slaapprogramma werkt echt

Het slaapprogramma werkt echt! Ik had de modules vast gevolgd voor onze vakantie omdat ik ‘s nachts vaak niet meer wist wat ik moest doen. Ik had een datum om na onze vakantie officieel te beginnen maar in de vakantie sliep Kian al door doordat ik de methode toepaste. Maar zonder de bemoedigende filmjes van Anouk was het niet gelukt. Ik had echt even iemand nodig die er verstand van heeft en zei wat wel en niet goed is en waarom. En heel fijn om de tips achter de hand te hebben.

May 24, 2024

Reply from De Slaapclub

Heel blij dit te lezen. Is jullie gegund!

Na regen komt zonneschijn

Na 9 maanden slapeloze nachten, hadden we toch besloten de slaapcursus aan te schaffen. Het is een investering maar we wisten echt niet meer waar we het zoeken moesten. Het lukte niet meteen, na 5 dagen doorslapen kwam de drama nog erger terug en zaten we er opnieuw helemaal doorheen. Nu hebben we 2 weken geleden besloten dat het roer echt om moest en koste wat het kost wilde we hem niet uit zn bed halen. Met hulp van de cursus en het whatsappcontact hebben we doorgezet (mega dankbaar voor). Het heeft (maar) 2 slapeloze nachten gekost, maar we slapen nu al 2 weken helemaal door. Wat zijn we blij en opgelucht en ons gelukkige gezinnetje heeft elkaar weer helemaal gevonden. We zijn Anouk eeuwig dankbaar!

May 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Toch een slaapassociatie, dat hadden wij niet door

Na 6 maanden gunden wij onze zoon gewoon dutjes toe in plaats van hazenslaapjes. Maar ook nachten in z'n eigen bedje.

Waar wij dachten dat hij nog nergens aan gewend kon zijn en alle onrust van niet in slaap vallen door de intensieve bevalling kwam gaf het webinar van de Slaapclub ons een ander inzicht.

Vol verwachting meteen het programma gestart. En het resultaat was echt verbluffend. Binnen 1 dag sliep hij noet meer hij ons in bed. En binnen een week waren er ook goede dutjes in zijn eigen bed.

Wij zijn echt blij met de structuur die het programma ons bood en ook de spiegel.
Doe houvast was extra fijn omdat 1 van ons regelmatig nachtdiensten werkt en de ander hierdoor al lange tijd onderbroken en korte nachten had.

Heel blij hier dus met dit resultaat!

May 5, 2024

Reply from De Slaapclub

Ik ben heel erg blij voor jullie. Super gedaan, en bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Wat een aanrader!

Na ruim anderhalf jaar gebroken nachten, een ongewenste slaap associatie in de vorm van een flesje melk en zelden eens een nachtje doorslapen door onze jongste dochter, besloten dat het anders moest. We hebben het webinar gevolgd en toen besloten het programma aan te schaffen. En oh ja, het is waar: dit hadden we echt eerder moeten doen! De eerste nachten wennen voor onze dochter maar wij vonden het vooral fijn een duidelijk plan te hebben. Resultaat: ze ging steeds vaker doorslapen en heeft geen flesjes meer gehad in de nacht. We zijn nu bijna een anderhalve maand verder en ze slaapt door, nu al een paar weken slapen we allemaal door en worden we uitgerust wakker. Twijfel je om dit traject aan te gaan: doe het!

March 11, 2024

Reply from De Slaapclub

Pfoe, wat zullen jullie moe geweest zijn. Nu allemaal weer bijslapen, heerlijk! Bedankt dat je jouw ervaring wilde delen, superlief!

Rated 5 out of 5 stars

Van sceptische ouders tot geen moment spijt!

Onze lieve dochter van 10 maanden sliep niet door. Ze werd vaak wakker in de nacht (soms van lange duur) en werd ALTIJD vroeg wakker (lees: 05:00 A.M.)

We hebben het heel lang zelf geprobeerd op te lossen met onze dochter, maar we hadden echt het gevoel dat we al alles hadden geprobeerd en niks meer werkte.

Heel lang waren we super sceptisch over slaap coaches, we vonden het eerlijk gezegd onzin. Tot dat we eerste instantie de webinar volgde van de Slaapclub. Hier kwamen we er toch achter, dat er zoveel meer aan hangt dan we dachten.

We hebben het na het volgen van de webinar nog een tijd zelf geprobeerd, maar op den duur toch besloten om een traject aan te gaan met de Slaapclub. De veelbelovende recensies zeiden het al: “hadden we dit maar eerder gedaan”… en ik ga het nu ook schrijven: HADDEN WE DIT NOU MAAR EERDER GEDAAN!

Onze dochter slaapt na (niet geheel onbelangrijk om te weten) een best intensief traject, nu zo goed als door tot een uur of 06:30! We zijn zo waanzinnig trots op haar (en stiekem ook onszelf) en ZO DANKBAAR voor Anouk!

Dus aan alle ouders die net als wij twijfelde: doe het! Je gaat momenten hebben dat je denkt… hoe gaat dit ooit werken? Maar 1 ding is zeker: je gaat geen spijt krijgen. De aanhouder wint!

April 12, 2024

Reply from De Slaapclub

Nahhh, wat lief! En ik ben ook HEEL trots op jullie. En minstens net zo dankbaar dat jullie me tóch durfde te vertrouwen en wij jullie mochten helpen. Nu lekker genieten van jullie harde werk!

Rated 5 out of 5 stars

Van slechte slaper naar makkelijke slaper

Ons zoontje heeft tot 8 maanden geen nacht doorgeslapen. Ook overdag was het drama met slapen. Max. 30 minuten duurden de dutjes. Ik was radeloos, moe, prikkelbaar en ik kon gewoon écht niet meer. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven. Onze jongen is gewoon een slechte slaper dachten wij. Ik had voor mijn gevoel al alles geprobeerd; wiegen, (even) laten huilen, wakkertijden toepassen, etc. Niets heeft geholpen.

De Slaapclub volgde ik al een tijdje op Instagram met de gedachte het ooit nog in te schakelen. Nou, daar zat ik dan te speuren op de website. Heb goed gekeken wat er nu aangeboden werd en of het wel voor ons ging helpen. Na lang wikken en wegen, want -wees eerlijk- het is toch best wel even een bedrag om uit te geven, ben ik overstag gegaan.

Ik had gewoon geen andere optie, slechter kon het toch niet worden. De cursus was mijn laatste redmiddel. Op hoop van zegen!! Na de aanschaf van de cursus 8-15 maanden ging ik direct aan de slag.

De filmpjes zijn kort en duidelijk. Je kunt daardoor de cursus op elk moment pauzeren en weer doorgaan wanneer je er weer tijd voor hebt (vooral handig met een baby).

De eerste twee dagen en nacht was het heel pittig. Vooral het herhalen en vast blijven houden aan het plan. Toch zagen we daarna steeds meer verbetering en vanaf de 3e dag sliep onze jongen 2 x 1,5 uur overdag en 12 uur ‘s nachts.

Nu is hij 10 maanden en slaapt hij nog steeds de nachten door en is heel makkelijk naar bed te brengen.
Toen hij buikgriep kreeg vielen we weer een paar dagen terug in het oude patroon, maar daarna pakte hij weer snel de draad op waar we gebleven waren.

Heel veel dank Anouk! Je bent onze reddende engel. Het geld was ons dubbel en dwars waard. We zijn je enorm dankbaar en ik hoop dat je nog veel oververmoeide ouders zult helpen.

April 9, 2024

Reply from De Slaapclub

Ik ben HEEL erg blij voor jullie. Dit is toch het mooiste werk wat er is, met zulke toffe klanten. Dank je wel voor je mooie review!

Wij slapen weer!

Onze zoon van inmiddels 15 maanden heeft veel last gehad van zijn oren in het eerste jaar. Het slaapritme is daardoor compleet verstoord geraakt. Na zelf meerdere (mislukte) pogingen te hebben gedaan om hem te leren door slapen hebben we ons ingeschreven voor de gratis webinar van De Slaapclub. In eerste instantie waren mijn man en ik wat sceptisch, want hoe konden we geholpen worden met modules met filmpjes. Na het volgen van de webinar en wat wikken en wegen toch besloten om de cursus aan te schaffen. Daar gingen we.. en wat denk je? Na een week al resultaat!! En in de weken die volgden ging het steeds beter. Inmiddels zijn we in de 5e week en we slapen gewoon door. Onze zoon slaapt het klokje rond! Zelfs met een week ziek zijn tussendoor, waarin we flexibeler zijn omgegaan met de methode heeft hij het weer helemaal opgepakt. Dusja, wij zijn officieel lid van "De Slaapclub" want wij slapen weer! Echt een aanrader, wel even doorzetten hoor het gaat echt zijn vruchten afwerpen👌

April 8, 2024

Reply from De Slaapclub

De hoop een beetje kwijt zijn en daarmee sceptisch worden is denk ik voor heel veel ouders herkenbaar, en heel begrijpelijk. Superfijn dat het zo goed gaat! En groot compliment voor jullie doorzettingsvermogen.

Rated 5 out of 5 stars

Na een jaar eindelijk weer slaap 's nachts!

Ons zoontje sliep sinds zijn geboorte af aan 's nachts niet door. Hij kwam wel 3 a 4 keer per nacht.
In de week van zijn 1e verjaardag waren we er zo klaar mee dat we hulp zijn gaan zoeken. We kwamen bij de slaapclub terecht. Na het volgen van het gratis webinar hebben we de cursus 10-15 maanden aangeschaft.
De reden hiervoor is dat er werd aangegeven dat je een methode kan kiezen die bij jou past, dat sprak ons aan.
De eerste avond en nacht van de cursus was zwaar, maar door de duidelijke en goed uit te voeren tips lukte het ons om door te zetten. Met als gevolg dat ons zoontje sinds nacht 2 van de cursus doorslaapt.
Ja, er zitten nog steeds lastige dagen tussen of een onrustige nacht. Maar met de hulp en de duidelijke handvaten lukt het ons om hier goed mee om te gaan en gaat ons zoontje door het toepassen van de tips meestal in 5 min weer zelfstandig slapen.

Op onzekere momenten kunnen we een jaar lang de slaapclub contacten en krijg je persoonlijke begeleiding. Super waardevol en fijn!

Wij zijn zo blij dat we ervoor gekozen hebben aan dit programma deel te nemen.
Wij raden het iedereen aan!

April 5, 2024

Reply from De Slaapclub

Heel fijn om te lezen! En inderdaad; af en toe gerommel hoort er bij, maar met die goede slaapbasis gaat dat elke keer helemaal goed komen. Geniet van jullie welverdiende rust!

Heel blij mee!

Onze dochter was vanaf haar geboorte een makkelijke slaper. Na de 4 maanden slaapregressie was hier echter niks meer van over. Na zelf verschillende dingen te hebben geprobeerd hebben we bij 6 maanden toch de stap genomen om de slaapcursus van De Slaapclub aan te schaffen, beste keuze ooit!! De modules zijn fijn opgezet en hebben ervoor gezorgd dat wij als ouders 1 duidelijk aanpak hanteren. Inmiddels is onze dochter bijna 8 maanden en slaapt zij al een maand heerlijk van 19.00 tot 07.00 ‘s ochtends. Overdag valt ze ook tijdens haar dutjes gemakkelijk in slaap zonder gehuil. Nu met de overgang van 3 naar 2 dutjes krijgen we ook snel antwoord bij onze vragen. Het is even een investering maar wij zijn enorm tevreden én uitgerust!:)

April 5, 2024

Reply from De Slaapclub

Heerlijk! Heel blij om te horen. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen, superfijn.

Goud

Voordat je moeder bent, denk je allemaal dat je weet hoe je het aan gaat pakken, maar als het eenmaal zo ver is ... NOOOO, dat is echt onzin. Er zit dan nog geen gevoel van onvoorwaardelijke zorg en liefde waardoor je keuzes gewoon anders maakt. Daarnaast kan ik het huilen van onze dochter niet aanhoren zonder op te willen springen en haar te troosten. Ze kwam na de 4mnd slaapregressie wel 15 x per nacht om een tutje. Wel wilden we heel graag het tutje behouden omdat deze op deze leeftijd nog veel voordelen kan hebben. Na 4 nachten hebben we meteen Anouk in mogen schakelen. Door de tips toe te passen hebben we meteen de eerste nacht maar 5 keer hoeven lopen (waarvan 3 x in het eerste uur). De nachten erna 1 x of niet. In 1 dag zijn we van gebroken nachten naar nachten van 12 uur slaap gegaan. Bizar dankbaar en gelukkig met deze wending! Goud!

March 28, 2024

Reply from De Slaapclub

Wat een fantastisch review, ik ben mega blij voor jullie. Top gedaan!

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig - een enorme aanrader!!

Erg prettige hulp, concrete tips en de modules zijn zeer goed opgezet. De toon is positief, waar relevant verder onderbouwd en als ouder heb je zelf de keuze vanuit de modules. Dat is erg fijn! Daarnaast worden vragen erg snel en prettig beantwoord. Dankzij Anouk slaapt onze tweeling nu urenlang door in plaats van iedere 20 minuten wakker, en zijn de overdag slaapjes geweldig in plaats van een strijd.

March 24, 2024

Reply from De Slaapclub

Yes! Megafijn dat ze zo lekker slapen. Lekker van genieten, dat hebben jullie verdiend.

Goed advies, duidelijke modules

Fijne hulp gehad van Anouk. Nadat we een webinar hebben gevolgd, hebben we het slaapprogramma aangeschaft. In de duidelijke online modules konden we tips vinden die we konden toepassen toen onze dochter van ruim 2 jaar ineens elke nacht huilend wakker werd. Wat vooral ook prettig was, was het app contact waarin we nog vragen konden stellen. Anouk appte vervolgens ook steeds uit zichzelf even om na te vragen hoe het een paar dagen later gaat. Betrokken en behulpzaam als je het ons vraagt! Zeer tevreden.

March 21, 2024

Reply from De Slaapclub

Wat ontzettend leuk om te lezen. Dank je wel, en dit hebben jullie fantastisch gedaan!

The Trustpilot Experience

Take a closer look