Doneerveilig Reviews 44

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Misleidende informatie vooraf. Binnen 3 minuten actie gestart, betaalplatform keurt actie - onterecht en zonder uitleg af - beloofd dat donateurs geld terug gestort krijgen, min de provisie van 7.45%... See more

Rated 4 out of 5 stars

Gemakkelijk op te zetten de campagne. Eerste week verifiëren van je gegevens en daarna krijg je elke maandag je geld gestort. Vanwege de slechte reviews die te lezen waren heb ik mijn hart vastgeh... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Betrouwbaar! Er zit een online payment platform achter die de transacties controleert, ook op fraude. Ik werd netjes uitbetaald elke week zoals aangegeven. Wel nadat ik zelf ook een controle moest doo... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Heel gemakkelijk om een actie te starten. Altijd snel antwoord door Anna van de klantenservice die super heeft geholpen als ik vragen had. Ja jammer dat er zoveel procent van het geld wordt afgehouden... See more

Company details

Written by the company

Je hebt een wens of droom voor ogen. Hier heb je vaak (veel) geld voor nodig. Als je dit niet hebt, kan jouw droom of wens niet uitkomen. Zo kan je bijvoorbeeld een gewenste behandeling of aangepaste auto niet betalen. Op onze website haal je eenvoudig voor alle doelen geld op. Zo worden dromen en wensen realiteit. Binnen 3 minuten start je jouw eigen doneeractie.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer tevreden

Door goede, duidelijke en snelle communicatie heb ik een donatie kunnen doen en mensen geholpen!

February 18, 2025

Reply from Doneerveilig

Bedankt voor je positieve review.

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend dankbaar dat we de operatie…

Ontzettend dankbaar dat we de operatie van mijn tante via doneerveilig hebben kunnen waarmaken!

January 13, 2025

Reply from Doneerveilig

Bedankt voor je positieve review en we zij blij dat we je hebben kunnen helpen!

Makkelijk te gebruiken website

Makkelijk te gebruiken website, gebruiksvriendelijk en er werd snel gereageerd op mijn vragen. Belangrijkste is dat ik de mensen heb kunnen helpen die het nodig hadden!

February 11, 2025

Reply from Doneerveilig

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over ons platform!

Oplichters

Oplichters. En ze reageren ook niet op je email of via Instagram. Zo slecht. Ik snap niet hoe zij zich inzetten voor goede doelen. Het zijn oplichters.

December 17, 2024

Diefstal

Dus eerst accepteer je een crowdfunding en ga je als de funding loopt vragen stellen. Onder druk van banken, die weer onder druk van de politiek staan? Hoe het ook zij, een afspraak is een afspraak.
Maar vervolgens room je heel veel geld af van mensen die denken een veilig platform voor donaties te hebben gevonden.
Tot op heden geen geld terug, geen reactie op de mail(s).

December 1, 2024

Stelletje DIEVEN

Stelletje DIEVEN

Naar aanleiding van crownfunding van Karim nog steeds mijn donatie niet terug gekregen, ik moest bij dhr zelf mijn geld terug halen terwijl het bij hun op een tussenrekening staat.

December 5, 2024

Doneerveilig.nl is niet veilig

Ik heb onlangs een donatie gedaan bij Doneerweilig.nl voor een crowfunding van Karim Aachboun. Omdat Doneerveilig.nl inhoudelijke informatie wilden hebben van Dhr. Aachboun is de crowdfunding gestopt helaas.
Met als gevolg dat de donateurs hun geld logischerwijs terug wilde hebben.
Na lang getouwtrek heb ik een deel van mijn donatie terug gekregen. Er is ongeveer 16% hiervan ingehouden, waarom is mij niet bekend.
Inmiddels heb ik ook klacht ingediend bij online platform payments ingediend omdat hun hierin een rol hebben als het om terug storten gaat.
Mijn donatie was dus achteraf niet veilig bij Doneerweilig.nl omdat ze zonder reden geld inhouden en zelf bepalen hoeveel ze hiervan terug storten.
Er zijn signalen dat dit bij heel veel mensen is ingehouden.
Daarom is mijn ervaring met Doneerweilig.nl op zijn minst gezegd erg teleurstellend en voel ik mij opgelicht.

Graag het hele bedrag terug storten als jullie claimen dat jullie veilig zijn om te doneren.
Zo niet dan adviseer ik mensen om niet meer via jullie platform te doneren.

December 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Op een actie van #aachboun is alles…

Op een actie van #aachboun is alles teruggedoneerd. Maar jullie zijn duizenden rijker. Jullie hebben €4.58 gestolen op mijn donatie die is teruggestort. Go fund me stort alles terug. Gelieve alle kosten terug te betalen aan alle belanghebbende van de donatie #aachboun

November 30, 2024

Geld niet terug

oplichters stelen gewoon geld om niet het volledige geld bedrag terug te storten van Karim zijn actie. Deze corrupte bende steelt nog een 3,13 voor hunzelf dus verdienen ze er ook nog aan. Alles over de ruggen van de slachtoffers.

Schandalig bedrijf. Denk 2x na voordat je iets doet via hun. Zij vullen hun zakken met jouw geld.

December 4, 2024

Grote oplichters !

Grote oplichters !
Steken geld in eigen zak voor eigen gewin. Deze ene ster is nog teveel.
Zich bemoeien met iemand zijn crowdfunding door informatie op te eisen. Gebruik dit platform nooit om een actie op te starten. 🤮🤮

December 4, 2024

Oplichters.

Oplichters.
Geld niet (volledig) terug gekregen na annulering crowdfundingsactie Karim.
Omdat doneer veilig zich met zaken bemoeien, waar ze niks over hoeven te weten.
Iig niet achteraf gaan zeuren daarom, terwijl actie al opgang is gezet.
Maar staan onder gezag van.......

Beter 0 sterren

Beter 0 sterren. Doneer veilig vraagt om achtergrond informatie bij een rechtszaak tegen de zittende macht. Geeft aan hoe corrupt deze organisatie is
Crowdfunding moet toegankelijk zijn voor iedereen!

Kies anders...

Donatie gedaan aan Karim om zijn rechtszaak te ondersteunen en nu wil dit platform ook alle informatie hebben. Advies, kies ander platform.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look