Een Maatje Minder Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik baalde van de kilo's die er de laatste jaren stiekem bij kwamen, en een opgezette buik, daar wou ik van af. Na wat onderzoek kwam ik bij een maatje minder, dat sprak mij aan en ik zag mooie result... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb het programma 3 maanden gevolgd. In totaal ruim 7 kilo afgevallen. Ik voel mijn goed heb meer energie en wat voor mij heel fijn is dat mijn nierfunctie met 5% omhoog is gegaan. Ben heel blij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uit de test kwam de oestrogeenreset. Na deze een week gedaan te hebben kwam ik er achter dat het niet aansloot bij mijn verwachtingen. Overleg gehad met het team en we zijn op de insulinereset uitgek... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een maatje minder is voor mij de start geweest voor een nieuw uit te houden eetpatroon. Als je je eenmaal goed hebt ingelezen in de bijhorende info, is het heel makkelijk te volgen. Buiten de recepten... See more

Company details

1. Health Consultant

Written by the company

Wij helpen mensen hun ideale figuur bereiken én behouden. Vragen? Mail ons op hetteam@eenmaatjeminder.nl, we proberen binnen 72 uur te antwoorden

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

103 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Goede klantenservice

Er stond niet bij dat het koolhydraatarm was. Dat was geen succes voor mij, al geprobeerd. Ik vind dit dus echt zonde van mijn geld. Ik hoop dat jullie snel reageren en mjjn geld terug storten, zodat ik een methode kan vinden die beter bij mij past!

Update:
Ze hebben op redelijke termijn en zonder enige moeite mijn geld teruggestort, een goede klantenservice!

September 19, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Priskilla, Bedankt voor je review. Onze methode combineert verschillende mathodes met elkaar en een daarvan is khd'arm. JAmmer dat jij hier een andere ervaring mee hebt. We hebben het geld al naar je terug overgemaakt. Kan je bevestigen dat je dit hebt ontvangen? groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Bas en Lonneke zijn samen een Topteam…

Bas en Lonneke zijn samen een Topteam in hun begeleiding en coaching in het traject. Dat is echt Toegevoegde Waarde!! Ik dacht alles al te weten mbt voeding en diëten maar hun aanpak, begeleiding en maaltijdplanning heeft voor mij echt een doorbraak gegeven in zowel het gewenste Gewichtsverlies (5kg in 3 weken) (en blijvend), als een doorbraak in emotionele oude patronen waarin zij er echt voor mij waren en daardoor dit in het proces kon gebeuren. Dank je wel Bas en Lonneke🙏✨💕Lifechanging! 💫

September 16, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Annemiek, bedankt voor je mooie review. Het was top om samen met jouw het coachingsprogramma te doen. Het was natuurlijk super om te zien dat het afvallen je nu eindelijk WEL lukte na jaren er tegenaan te hikken. Ga zo door! Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Lang getwijfeld of ik me aan zou…

Lang getwijfeld of ik me aan zou melden. Toch gedaan. Helaas toen ik het programma zag, kwam ik tot de conclusie dat het qua werk, buschauffeur, voor mij niet haalbaar is. Wij zijn af en toe in ons werk genoodzaakt om achter het stuur snel iets naar binnen te werken.
Het programma ziet er wel goed uit en ik geloof er wel in. Ik heb het dus geannuleerd en ik kreeg al snel reactie, mijn geld werd teruggestort binnen een week! Ze doen wat ze beloven dat vind ik positief.
Geen valse beloftes.

September 12, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Marjon, Bedankt voor je review! Jammer dat het programma niet voor je werkte, dat kan altijd een conclusie zijn. En inderdaad, we houden ons gewoon aan ons woord :-) Veel succes met de zoektocht naar iets passends. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Lekker koken en eten, en toch afvallen...

Vier weken geleden ben ik gestart met de cortisol challenge. Tijdens mijn vakantie was ik op zoek gegaan naar de combinatie van de invloed van hormonen op het gewicht. Vrij snel kwam ik op de link om een test te doen. Wat ik zelf al een beetje had ingeschat, heeft mijn schommelen van gewicht veel te maken met mijn cortisol gehalte. Ik ben gestart met de 3 weken cortisol challenge. Een hele uitdaging, want maaltijdplannen in combinatie met en actief (lees druk) gezin, een baan en een opleiding leek mij een intensief plan.
De maaltijdplannen zijn echter zo goed uitgewerkt, de recepten lekker en makkelijk te maken en het vasten gaat prima in combinatie met de rest van mijn leven. Waar het mij al acht jaar niet lukte om echt af te vallen, ben ik nu in vier weken 9 kilo kwijt. Ik heb meer energie en ben veel, maar goed met eten bezig. Ja het vraagt goede voorbereiding om de maaltijden goed te kunnen meenemen of nuttigen, soms wat aanpassing aan het maaltijdplan (wat heel makkelijk kan door het handige kleurenschema) en soms wat organiseren, maar ik hou van koken, dus dit kost geen enkele moeite. Soms eet mijn gezin mee, soms eten zijn een 'afgeleide' van wat ik eet.
Ik ben blij met het programma en kan het zeker aanraden.

September 10, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi! Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. En wat super om te lezen dat het je na 8 jaar nu eindelijk wel gelukt is! Het klopt dat het runnen van een gezin het wat uitdagender kan maken, maar we hebben verschillende gidsen die daarbij helpen. Tof om te zien dat je ons zou aanraden :-), veel succes nog. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Dit is heel goed om vol te houden!

Ik ben in mei begonnen met het programma van maatje minder nadat het mij niet lukte om af te vallen terwijl dit tot een paar jaar geleden wel lukte. In het begin was het wel even wennen maar na een aantal weken zit je er helemaal in. De maaltijden zijn heerlijk en met de coaching was ik erg blij, als ik een vraag had werd die snel beantwoord en kreeg een duidelijk en uitgebreid antwoord tot alles duidelijk was waar ik mee zat. Kortom erg tevreden!

September 1, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Roeby, bedankt voor je mooie review. En blij dat je samen met ons begonnen bent. Je bent supergoed bezig en gaat dit vast en zeker ook zo doorzetten als ik zie hoe je bezig bent. Ga zo door! Groetjes Bas

Na 3 weken 7,9kg kwijt

Na 3 weken 7,9kg kwijt. Met behulp van makkelijke recepten. Goede begeleiding en een hele positieve besloten Facebookgroep. Kan dit echt iedereen aanraden. Ik voel me energieker en lekkerder in mijn vel.

August 31, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Ingrid, bedankt voor je mooie review en wat een resultaat heb je al geboekt. Super zeg :-). Blij dat je je ook energieker en je beter in je vel voelt, dat is een zeer mooie bijvangst. Ga zo door! Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke coaching bij een maatje minder

Ik heb het traject gevolgd met de personal training erbij. Eerlijk is eerlijk.. een flinke financiële investering, maar.. wel echt enorm de moeite waard. Het traject van een maatje minder is echt een levensveranderende methode.
Het mooie ervan is dat het niet voelt als een dieet. Die heb ik al genoeg gevolgd in mijn leven. Wat het wel is?
Een verandering in je leefstijl. Waarbij je veel meer en bewust gaat eten. Je leert tijdens het traject welke combinaties je het beste kunt eten en de begeleiding is hartstikke goed. Het is een combinatie van online coaching gesprekken met ook online webinars waarin interessante onderwerpen worden besproken. En je krijgt zoveel heerlijke recepten aangereikt! Heerlijk!!

Zonder moeite en het gevoel dat ik nooit meer iets lekkers mag eten of drinken ben ik in 6 maanden tijd 23 kilo afgevallen. En het gaat nog steeds een beetje door. Onsje voor onsje kom ik tot mijn doel -30 kg. Ervan overtuigt dat dit mij, ook nu het coachingtraject al 2 maanden is afgelopen, gaat lukken!!

August 29, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Cynthia, bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat je ervoor hebt gekozen om deze stap te zetten met ons. En je inzet is beloond, wat een prachtig resultaat. Ik weet zeker dat het jou gaat lukken om je doel te bereiken. Als je in de toekomst nog hulp nodig hebt, dan weet je ons te vinden. Groetjes Bas

Rated 3 out of 5 stars

Nu ruim 2 weken bezig

Nu ruim 2 weken bezig. Het programma is goed te doen, veel verschillende recepten, maar de eieren, paprika's, courgettes en komkommer komen ondertussen wel mijn neus uit.
Geen trek/ honger. 1 kilo eraf in 2 weken. Dus niet zoveel als anderen. Ik mis af en toe een lekker klein hapje, iets hartigs kleins, niet zijnde groente!

August 25, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Sophia, bedankt voor je review. Mooi dat je al wat resultaat hebt kunnen boeken :-) Bekijk het programma nog even goed, je kan in principe alle voedingsmiddelen met elkaar wisselen binnen onze methode. Dus je hoeft niet telkens hetzelfde te eten als dat je tegenstaat. Als je hulp nodig hebt, laat het ons weten via de besloten FB groep. Groetjes Bas

Gewoon doen!

Ik ben nu in week 5, doe de Challenge dus achter de eerste aan.
Het bevalt prima, recepten vind ik heerlijk. Het is makkelijk te doen.
Ik ben er erg blij mee. Gewoon doen!
Groetjes Ingeborg

August 25, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Ingeborg, bedankt voor je mooie review :-) Super om te lezen dat je blij bent dat je de stap genomen hebt. Veel succes nog. groetjes Bas

Zelfveranrwoording

Goedemiddag,

Ik ben 56 jaar en midden in de menopauze. Door de vele schommelingen van mijn hormonen kwam ik aan. Veel last van opgeblazen gevoel, zwaarte, pijn als de stoelgang een paar dagen weg bleef. Begonnen met het insuline resetdieet. Eerste weken in contact met mijn emoties, Niet wegeten maar alles laten zijn. De recepten zijn eenvoudig en door veel groenten te eten voelde mijn lichaam beter aan. Ik heb altijd rond de 60 kilo gewogen en nu met 63,5 lukte het me niet het te verminderen. Nu na zes weken zit ik op 59 kilo en ben tevreden met het gewicht. Goede uitleg, Goede prijskwaliteit en met aandacht werden al mijn mails beantwoord. Ik werd gehoord en gezien. Dit was fijn. Soms kwamen oude angsten naar boven en dmv. Schrijven, tekenen, uiten, joga werd het verzacht. Minder koolhydraten doet me goed, zo ook langere tijd niet eten. Veel informatie. Ik besef telkens dat ik verantwoordelijkheid mag nemen. Ze bieden heel veel aan. Zelf de discipline hebben en als het wat minder gaat mezelf niet meteen bekritiseren. Ik ben mens en ook ik heb up en down dagen. Ik heb het vervolg besteld en ook hierin fijne eenvoudige recepten.

Tip, misschien EFT toevoegen, zodat mensen zelfhelend bezig kunnen zijn als er hardnekkige patronen naar boven konen. Mij heeft het telkens geholpen.

Dankjewel voor alles. Ervaren is weten en bij ieder is het weer anders. Fijn, dat we mens tussen de mensen zijn en elkaar ondersteunen in zelfhelend vermogen. Succes met jullie levenswerk.

Namaste Wilma

August 24, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Wilma, Bedankt voor je uitgebreide review :-) wat super dat je dit resultaat hebt kunnen bereiken. En goed om te lezen dat je je gehoord en gezien voelt, dat telt. Veel succes met het doorzetten en je kan ons altijd berichten als je hulp nodig hebt, groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met dit programma!

Via FB kwam ik een advertentie tegen van Een Maatje Minder. Ik heb de hormoonquiz gedaan en bleek een insuline reset te kunnen gebruiken. Beetje Sceptisch toch het programma aangeschaft.
Omdat ik geen vlees verdraag gekozen voor het coaching programma, zodat je ook een aangepaste maaltijdplanning kunt krijgen. 5 mei 2025 ben ik begonnen. De recepten zijn heel lekker! In het begin is het even wennen om je maaltijden die mee naar het werk gaan voor te bereiden. Maar dat went snel.
Naast de maaltijdplanning zijn er de Webinars, waar ik veel van geleerd heb, je gaat bewuster kijken naar eten. Ik heb ze niet life bijgewoond ivm andere verplichtingen op die avond, maar heb ze allemaal teruggekeken. De besloten FB groep heb ik wel meegelezen maar niet actief deelgenomen.
De persoonlijke coach whatsapp was ook heel prettig, regelmatig even de vraag hoe het met je gaat en of ze iets voor je kunnen betekenen. Niet opdringerig maar prettig!
Ook de mij toegewezen personaltrainer Claire was heel prettig, zij heeft echt geluisterd naar mijn mogelijkheden , daar een programma opgemaakt wat voor mij haalbaar is.
Lang verhaal kort, ik ben heel blij deze stap gezet te hebben! Vanmorgen was ik 15,5 kg lichter voel mij goed en ga gezond mijn pensioen in!
Bas en Lonneke bedankt voor jullie begeleiding!

August 22, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Jacqueline, wat super om te lezen dat je het coachingsprogramma zo goed is bevallen. Wij vonden het ook leuk om met jou samen te werken, mensen die graag een verandering willen maken kunnen we altijd goed helpen. En dat heb je gedaan! Goed bezig en als er in de toekomst iets is wat we voor je kunnen doen, laat het weten. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Goed en behulpzaam team, weekplanner en heerlijke recepten

Ik heb nu 5 weken de oestrogeen reset gevolgd met zeer goed resultaat ( bijna 10 kg eraf) Je kan met al je vragen terecht bij het team. Ze antwoorden binnen één of een paar dagen. Ze geven je goede adviezen. Ze werken met een 3-weekplanner en hebben heerlijke recepten. Als je recept niet lekker vind kan je ruilen met een ander recept binnen dezelfde kleurgroep. Je hoeft zelf niks uit te zoeken , dus ook minder stress. Voor mij is het goed te doen. Op hun advies nu overgestapt op de Insuline reset. Ik beveel het van harte aan.

August 21, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Ha Wilma, bedankt voor je mooie review. Super om te lezen het zo goed met je gaat veel succes de voortzetting met je nieuwe leefstijl :-), groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

3 weken geleden het programma/ de…

3 weken geleden het programma/ de methode aangeschaft. De theorie is gemakkelijk, de informatie duidelijk. De supportgroep op Facebook is fantastisch, ervaringen uitwisselen, vragen stellen en beantwoord krijgen, ideeën en recepten delen. Bij een vraag krijg je snel antwoord.
In 3 weken tijd 6 kg kwijt en klaar voor nog een ronde. Het is gemakkelijk vol te houden door de tips voor de juiste mindset.
Gerechten zijn smakelijk en vullen goed.
Ik ben fan.

August 21, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Wilma, bedankt voor je review en blij dat het programma duidelijk voor je is, daar hebben we veel moeite in gestoken :-) Supermooi resultaat, ga zo door!

Blij met een maatje minder

Ik zag veel positieve reactie op deze methode en ik kan deze alleen maar onderschrijven. In nog geen 4 weken al bijna 6kg kwijt terwijl ik regelmatig wat smokkel of niet heel streng ben.
De recepten zijn lekker en de hoeveelheden meer dan genoeg. Ik ga er nog even mee door en zal veel gewoontes blijven doorzetten. Mijn snack behoefte is minder en ik voel me energieker.
De Facebook support group is ideaal om vragen te stellen en elkaar te ondersteunen,

August 19, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie review. Blij om te lezen dat ook jouw ervaring positief is. Blij om te lezen dat je snackbehoefte ook minder is, dat is belangrijk. Groetjes Bas

12 cm verlies op mijn taille in de eerste 3 weken

In 3 maanden lukte het mij om 12 kilo af te vallen. Maar nog blijer ben ik dat mijn taille met 20 cm afgenomen is (waarvan 12 cm in de eerste 3 weken).

Ik vond het schema vrij eenvoudig en makkelijk toe te passen binnen het gezin (met twee volwassen dochters die nog thuis wonen). Overigens heb ik niet het gevoel dat ik een dieet volg terwijl ik nog steeds wat gewicht en centimeters verlies.

Toppunt was dit weekend kleding kopen... 2 maten kleiner!!!

August 16, 2025

beweging in de kilo's

Eindelijk weer" beweging "in mijn gewicht.
Na van alles geprobeerd te hebben ,dit voorjaar gestart met MM
Het programma is duidelijk en gevarieerd .De begeleiding is erg fijn als je hulp vraagt krijg je snel een reactie en feedback van Roos of andere deskundigen.
Tussendoor ongevraagde belangstelling ervaar ik als zeer prettig en professioneel en niet opdringerig,wat je soms weer een setje geeft want het blijft natuurlijk oefenen. Het is een leefstijl verandering qua voeding en bewustwording die nodig is, wat een ieder vaak wel weet maar met dit programma en ondersteuning ook vol te houden is Nu na een lange pauze vakantie veel leuke afspraken etc.(freewheelen ) wat absoluut niet het beste is ,gewoon weer zin in te starten .Ik ben op weg ,heb nog heel wat te gaan :doel is gezond gewicht ,ik voel me goed maar wil ook qua gewicht gezond zijn .

August 15, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Tineke, bedankt voor je mooie review. Blij om te lezen dat het programma je bevalt. Het is inderdaad bedoeld als een blijvende leefstijl en goed om te lezen dat je dat ook zo ziet. Veel succes met je voortgang en als we je kunnen helpen, laat het ons weten. Groetjes Bas

Ze doen wat ze beloven.

Ze doen wat ze beloven.
Ik had een pakket gekocht, maar helaas toch niet geschikt voor mij en ze hebben me keurig terug betaald en netjes gehandeld. Prima 👌

August 6, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi! Jammer om te lezen dat onze methode niet voor je werkt. En veel succes met het vinden van iets nieuws. Het klopt dat we gewoon je geld terug overmaken als dit niet voor je werkt, wel zo eerlijk toch? :-), groetjes Bas

Rated 1 out of 5 stars

Misleiding

Ik voel mij echt besodemieterd. Het is het Keto dieet en daar heb ik geen geld aan uigegeven. Pure misleidende informatie geven ze af in hun reclame.

Edit: Geen dierlijke eiwitten? Er worden heel veel eieren gegeten en vis. Dat zijn nog steeds dierlijke eiwitten die in zeker in een Keto dieet voorkomen. Er zitten zelfs recepten in die zo uit Keto kookboeken komen. Daarnaast zit je levenlang aan een voedingspatroon vast waar veel over te zeggen is.

Wees eerlijk naar vrouwen boven de 40 jaar, jullie bieden een dieet aan die ingrijpend is voor de rest van je leven en zodra je niet verder gaat met het dieet, val je weer in het jojo-effect.

Zo kan ik ook mijn geld verdienen!

August 6, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Marjolein, Bedankt voor het achterlaten van je review. Ik zie dat je je misleid voelt, omdat ons programma keto zou zijn. Nu is het zo dat we verschillende afslanktechnieken hebben gecombineerd die samen goed werken voor de 40+ vrouw. Keto is daar echter geen van, dit omdat keto voor velen erg extreem en lastig vol te houden is. Mede doodat je veel dierlijke eiwtten moet eten. Dat maakt het voor vegetariërs praktisch onmogelijk om keto te doen. Onze methode kan je wel volgen als vegetariër, dus daaraan kan je zien dat het geen keto is.

En daarnaast heb je gewoon een niet goed geld terug garantie waar je van gebruik kan maken. Dus als je ons even mailt, dan sturen we je geld gewoon terug. Mogelijk ben je eerder besodemieterd door afslankaanbieders, dat hoor ik helaas vaker. Wij zijn, naar mijn idee, echter niet zo en doen niet zo moeilijk over je geld teruggeven als het niet bij je past. Hopelijk heeft dit je wat uitleg gegeven :-)

Veel succes met het vinden van iets passends, groetjes Bas

edit: aangezien je jouw reactie hebt bijwerkt, hier mijn reactie: ik zeg in mijn bovenstaande reactie niet dat er geen dierlijke eiwitten inzitten. Ik zeg dat keto vooral bestaat uit dierlijke eiwitten (en veel vet trouwens) waardoor het moeilijker vol te houden is. Ik geef aan dat ook vegetariërs ons programma kunnen volgen, Dit gegeven sluit dus uit dat dit keto is, want vegetariërs kunnen/mogen geen dierlijke eiwitten eten. Ik zeg echter niet dat ons programma geen dierlijke eiwitten bevat en dat lijk je met je bewerkte reactie wel te suggereren.

Daarnaast klopt het inderdaad dat als je blijvend wilt afvallen, je een blijvende verandering moet maken want anders val je terug. Daarom hebben we het programma zo gemaakt zodat je het naar je eigen voorkeur kan aanpassen. In ons programma leggen we ook uit hoe je dat doet. Daarnaast hebben we ook nog een programma gemaakt voor vrouwen die toch moeite hebben met jojoën. Volgens mij hebben we daarmee heel veel 40+ vrouwen al de handvatten gegeven die ze nodig hadden om een blijvend resultaat te bereiken. Ik denk dat de overwegend positieve reacties die je hier leest daar getuigenis van zijn. Ik wens je nog een fijne dag en veel succes met je zoektocht naar iets wat voor jou past.

Blij met een maatje minder

Blij met een maatje minder, duidelijke handvatten, heerlijke recepten en goede support maar vooral als eindresultaat een maatje minder.

August 1, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hallo, bedankt voor je mooie review. Blij dat je een mooi eindresultaat hebt mogen boeken op een plezierige manier. Daar doen we het voor! Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Fijne coaching met blijvend resultaat!

Eind vorig jaar kwam ik via Facebook op de pagina van Maatje Minder terecht. De afgelopen jaren heb ik al veel geprobeerd en na iedere keer keurig afvallen, kwam ik toch weer aan. Omdat de 3 weken insuline reset niet heel erg duur was, besloot ik om het programma een kans te geven. Ik merkte dat ik meteen ging afvallen. Rond het einde van de 3 weken kreeg ik het aanbod om persoonlijke coaching af te nemen. Niet goedkoop, maar voor mij de moeite waard omdat ik dan een persoonlijk eetschema zou krijgen. Ik lust bijvoorbeeld geen vette vis en er zaten meer dingen in de 3 weken insuline reset die ik niet zo lekker vond. Vandaar dus dat ik ben gestart met de coaching.
Bas is een erg prettige coach en speelt echt in op jouw persoonlijke situatie. Maar, zoals bij elke leefstijl, je moet het wel zelf doen. Ik sliep in die periode iedere week in een hotel voor mijn werk, dus heb heel wat foodprepping gedaan en heen en weer gesleept met mijn koelbox. In het hotel kon ik gewoon uit eten.
Je wordt goed ondersteund door je coach, de webinars zijn erg informatief en op iedere vraag krijg je een antwoord (ook als je het antwoord niet leuk vindt ;-) ).
De coaching heeft mij, naast een permanent slanke lijn, 'eetrust' gegeven. Soms heb ik een weekend waarin ik wat meer eet, maar ik weet inmiddels dat als ik op maandag weer gewoon 'normaal' doe, de kilo's er gedurende de week weer vanaf gaan. Ook op vakantie gaan of een weekendje weg is geen probleem. Ik heb geleerd hoe ik lekker kan eten en toch de gezondere keuze kan maken.
Wat niet onbelangrijk is om te melden, is het concept 'wijndag'. Ik houd erg van wijn en als dat niet in mijn leven meer zou passen, dan zou ik deze leefstijl niet volhouden. Voorafgaand aan de week kijk ik in mijn agenda en bepaal ik de 2 dagen waarop ik wat wijn drink. Voor mij prima vol te houden zo!

October 29, 2024

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Ilona, bedankt voor je mooie review. En ik heb onze samenwerking ook als zeer prettig ervaren, je hebt je 100% ingezet tijdens het coachingstraject en dat maakt dat je zo'n mooi en blijvend resultaat hebt weten te boeken. Super om te zien dat nu zo'n 6-7 maanden na het afronden van je traject de controle er nogsteeds is. Dat doe je goed. En zeker, met wijntjes ;-), geniet van je resultaat en bedankt voor het vertrouwen. Groetjes Bas

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look