Een Maatje Minder Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een maatje minder is voor mij de start geweest voor een nieuw uit te houden eetpatroon. Als je je eenmaal goed hebt ingelezen in de bijhorende info, is het heel makkelijk te volgen. Buiten de recepten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat ben ik blij dat ik Maatje minder heb gevonden, nu in de eerste week van de tweede ronde 3 weken insuline reset. En - 7 kilo. Dit is me na vele andere pogingen en dieten al heel lang niet meer g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na veel zoeken en vergelijken kwam ik uit bij Een maatje minder. Gewone lekkere recepten, eenvoudig te maken en binnen een half uur op tafel. Fijn schema waarbinnen de kleuren gewisseld kan worden. Ni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik geef jullie een dikke 10!!Een Team die jou echt wil helpen je gezondheid te verbeteren en een helder verhaal hoe hormonen werken en hoe je kunt afvallen en je fitter en energieker gaat voelen. De... See more

Company replied

Company details

1. Health Consultant

Written by the company

Wij helpen mensen hun ideale figuur bereiken én behouden. Vragen? Mail ons op hetteam@eenmaatjeminder.nl, we proberen binnen 72 uur te antwoorden

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

99 reviews in the last 12 months

Write a review

Het helpt echt

Het helpt echt, 4 kg in de 1e week al afgevallen.
Zoveel andere dingen geprobeerd, de ene dietiste zei je moet minder eten, de ander je moet meer eten. Alle mogelijke middeltjes en dieten gedaan, niets hielp.
Mijn overgewicht kwam niet van het eten, maar door immobiliteit 14 jaar lang en medicatie. Daarvoor een fanatiek sporter.

November 7, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Anja, bedankt voor je mooie review! Blij dat je met onos een resultaat hebt mogen boeken :-), groetjes Bas

Prima vol te houden!

Toen ik Een maatje minder ontdekte op Facebook dacht ik: zou dit nu dan eindelijk wel werken?? Ik zit al zo’n 14 jaar in de overgang met ups en downs, van alles geprobeerd tot aan hormoontabletten van de huisarts toe. Niets was afdoende, hier en daar wel wat verlichting zeker met de hormoontabletten, maar dat voelde gewoon niet goed om dat te blijven slikken. Dus vol goede moed begonnen aan EMM insulinereset! En na 3 weken al 5 kilo lichter, minder opvliegers en veel fitter! Nu ruim 4 weken bezig en ruim 6 kilo kwijt. Slapen wordt nu langzamerhand ook wat beter. De meeste recepten zijn lekker en makkelijk te maken, de Facebook groep geeft je support en tips en ook de algehele begeleiding is top! Ik ga door met de menu’s die ik wel bijstel naar mijn eigen smaak, maar dat komt vast goed. Twijfel je nog? Ik zeg: gewoon proberen! Het is sowieso gezonde voeding en levensstijl en dat heeft mij een flinke boost gegeven 🤩

November 4, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Ada, bedankt voor je mooie review. De overgang kan zeker uitdagend zijn, daarom hebben we ons programma echt ingestoken voor vrouwen in- en rondom de overgangsleeftijd. Wat super om te lezen dat het ook jou goed helpt :-) Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het ons weten. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Blij dat ik Een maatje minder ontdekt heb!

Ik ben in 6 jaar tijd 20 kilo aangekomen door stoppen met roken, stress en de overgang. Ik kreeg het er met geen mogelijkheid meer af, wat ik ook probeerde. Tot ik op facebook Een maatje minder tegenkwam. Het klonk te mooi om waar te zijn, maar was het proberen waard. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ben nu in mijn 10e week en al 13 kilo afgevallen. De opzet is makkelijk, je hebt voor 3 weken een kleurenschema met een receptenboek. Je hoeft geen calorieën te tellen en kunt zelf uitzoeken wat je lekker vindt uit het receptenboek. Na 3 weken begin je opnieuw. Ik stel per week een eetschema samen en print die recepten uit. Maak een boodschappenlijst zodat ik alles voor een week in huis heb. Wat ik heel fijn vind is de community op facebook. Alle deelnemers kunnen vragen stellen aan elkaar en elkaar steunen als het even minder goed gaat. Je leert met elkaar en van elkaar veel over hoe je lichaam reageert tijdens een afvalproces en wat hormonen doen. Ook kun je altijd vragen stellen aan Roos, van Een maatje minder. Zij checkt via messenger af en toe ook even bij je in om te vragen hoe het gaat. Zo heb je echt het gevoel van persoonlijke begeleiding.
Enige minpunt zou kunnen zijn dat je best veel tijd kwijt bent met het maken en voorbereiden van de gerechten. Maar daar vind je snel je draai in. Ik kan dit iedereen aanraden, of je nu een paar of veel kilo kwijt wilt.

November 5, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Mariska, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Wat een super resultaat heb je mogen boeken, daar mag je trots op zijn! Blij dat onze methode zo goed voor je werkt en dat de Facebookgroep je aanspreekt :-) Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan weet je ons te vinden. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Maatje minder is een fijne manier om aan je gezondheid te werken.

Fijne manier om aan je gezondheid en welzijn te werken. Goede begeleiding en uitleg over het hoe en waarom. Leerzame n interssante dingen geleerd over de invloed van voeding op de hormoon huishouding van de vrouw en gewichtbeheersing.
Ik zou het zeker aanraden.

October 26, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Astrid, bedankt voor je mooie review, blij dat we je goed hebben kunnen helpen :-), groetjes Bas

Carol

Met vol enthousiasme begonnen aan deze insuline reset-vasten van een maatje minder.
Het is mij reuze meegevallen, geen extra trek en geen honger tijdens het resetten !
Het is wel even wennen : wegen van ingrediënten, leftovers en de eettijden, maar
na 3 weken kokkerellen heb ik daar nu wel een manier voor gevonden.
Resultaten na 3 weken 4 kilo afgevallen en mijn taille is 3 cm , mijn buik 3 cm en mijn heupen 4 cm minder geworden. Zo blij met dit resultaat.
Besloten om er nog 3 weekjes bij te doen, wordt een makkie !
Veel dank team "een maatje minder" waar je altijd een beroep op kan doen.

October 20, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Carol, Bedankt voor de mooie woorden en wat een mooi resultaat heb je geboekt! Mag je trots op zijn. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het ons weten. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

"Een maatje minder" is een fijne groep…

"Een maatje minder" is een fijne groep op Facebook. Iedereen stimuleert elkaar. Daarbij heb je een persoonlijk aanspreekpunt die regelmatig contact zoekt en vraagt "hoe" het met je gaat. Er zitten geen addertjes onder het gras, als je 1x een pakket hebt aangeschaft blijft dat beschikbaar in Huddle. Ik ben in juli gestart en snel flink afgevallen, bijna 10 kilo. Helaas zit ik nu alweer eventjes op een plateau en staat het een beetje stil, maar, met de steun van Roos, geef ik niet op!

October 23, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Wilma, bedankt voor je review en super om te lezen dat je je zo gesteund voetl :-) We doen dit echt samen, mooi resultaat zo te lezen, maar volgens mij ben je nog gemotiveerd om door te gaan zo te lezen. Gaat vast goedkomen. Groetjes Bas

Dit werkt echt!

Dit programma werkt echt! Je krijgt veel achtergrond informatie zodat je ook begrijpt waarom bepaalde soorten voeding een bepaalde invloed kunnen hebben op gewicht en problemen met afvallen net als de impact van hormonen. Het geeft je echt de handvaten die je toe laten om af te vallen (aan een snelheid en manier die jij deels kiest zodat het het best past in jouw leven) alsook om daarna op gewicht te blijven en in te grijpen wanneer nodig. Ik ben zelf 11kg afgevallen op 3 maanden tijd en heb voor het eerst (na vanalles proberen en jaren van jojoën) het gevoel dat ik nu een levensstijl heb gevonden die langetermijn zowel werkbaar en lekker is.

June 6, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Els, bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Super om te lezen dat het je nu uiteindelijk wel gelukt is. Daar hebben we het voor gedaan :-) groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

25 kilo en twee maten minder binnen 5 maanden!

In mei ontdekte ik Een Maatje Minder. De positief ingestelde coaching erbij bleek voor mij ideaal! Door alle informatie die ik kreeg, snap ik veel beter wat er gebeurt en hoe ik het gejojo kan voorkomen! In 4,5 maand ben ik ruim 25 kilo kwijt en past zelfs kleding in 2 maten minder me. De begeleiding is gericht op wat voor jou werkt, waardoor je je het makkelijk eigen maakt en ik het straks ook vol ga houden. De maaltijdplanners bieden structuur en houvast. De besloten Facebookgroep motiveert en inspireert ook! Daarnaast krijg je snel antwoord op vragen. Ik gun dit iedereen die (door de overgang) met overgewicht worstelt!

October 21, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Boemmm, wat een resultaat zeg! Daar mag je echt heel trots op zijn :-) Ga vooral zo door en als we je nog ergens mee kunnen helpen laat het ons weten. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Leefstijl verandering om bloedruk en bloedwaarden te verbeteren

Ik ben als niet dieter begonnen met een maatje minder, omdat mijn bloeddruk en bloedwaardes niet goed waren. Met een leefstijl verandering en wat kilo's minder zou dit beter worden. Inmiddels 50 jaar en de hormonen speelden een rol, vandaar ben ik bij een maatje minder uitgekomen. Ik vond het prima vol te houden, vond dat ik genoeg vrijheid had. De begeleiding was betrokken, kon goed antwoorden geven op mijn vragen. De interactieve Webinars vond ik top. In het begin moest ik echt veel eten, op gezette tijden. 's Ochtends moest mijn lijf eerst wennen aan de intermitted Fasting, maar na de eerste 3 weken ging dit prima. Goed te kombineren met wat koolhydraten voor het gezin. Na een paar weken zat mijn bloedruk weer in de groene zone. De kilo's eerst volt, daarna een plateau, maar gewoon volgehouden, daar na viel ik weer af. Na 12 weken, waarbij ik een bruiloft, vakantie heb gevierd, heb ik mijn bloed weer laten testen. Mijn bloedwaarden waren goed en ik was 10 kilo lichter. Nu na het begeleide traject, doe ik het zelf en merk dat mijn lijf laat weten wat wel en niet kan. De sensoren in mijn buik staan weer aan. Al met al een goede investering, die mij ook nog een strakker figuur heeft gegeven, doordat ik ook thuis de krachttraining opgepakt heb.

Ik begon met een Maatje Minder, niet omdat ik wilde diëten, maar omdat mijn bloeddruk en bloedwaarden niet goed waren. Met een gezondere leefstijl en een paar kilo’s minder zou dat hopelijk verbeteren. Inmiddels was ik vijftig, en de hormonen begonnen ook een rol te spelen – nog een reden om serieus aan de slag te gaan.
Vanaf het begin voelde het programma haalbaar. Ik had genoeg vrijheid, de begeleiding was betrokken en deskundig, en ik kreeg altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen. De interactieve webinars vond ik echt een meerwaarde – motiverend en informatief tegelijk.

In het begin was het even wennen: regelmatig eten, op vaste tijden, en mijn lichaam moest ook wennen aan het intermittent fasting. Maar na een week of drie ging dat vanzelf. Het programma is goed te combineren met de maaltijden voor mijn gezin, waar ik gewoon wat koolhydraten voor hen heb toevoegd. Het vergt wel wat tijd om alle maaltijden te maken, maar met een goede planning gaat dit prima.

Na een paar weken zag ik resultaat: mijn bloeddruk kwam weer in de groene zone. De kilo’s verdwenen gestaag – eerst snel, daarna even een plateau, maar door vol te houden ging het daarna gewoon weer verder. Na twaalf weken, waarin ik ook nog een bruiloft én vakantie had gevierd, liet ik opnieuw bloed prikken: mijn waarden waren goed en ik was tien kilo lichter.

Nu, na het begeleide traject, doe ik het zelf. Ik merk dat mijn lichaam duidelijk aangeeft wat wel en niet goed voelt – de ‘sensoren in mijn buik’ staan weer aan. Het was een waardevolle investering in mijn gezondheid, en als bonus heb ik ook nog een strakker figuur gekregen, mede dankzij de krachttraining die ik thuis ben gaan doen.

October 15, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi! bedankt voor je mooie review :-) Dat we je zo goed hebben kunnen helpen met ons coachingsprogramma. Groetjes Bas

Gemotiveerd

Al vele malen begonnen met diëten en in het weekend was het "maandag begin ik weer". Ik ben nu 6 weken verder en 10 kg afgevallen. De recepten zijn eenvoudig en heerlijk. 4 x per dag eten dus geen honger. Super begeleiding. Ik ga nog even door want ben super gemotiveerd. En als ik mijn doel bereikt heb, begin ik met het aanvullende programma om het jojo effect te voorkomen. Ik heb stiekum al eens gekeken en dat ziet er ook geweldig uit.

October 11, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Ha Renee, bedankt voor je mooie review. Wat super om te lezen dat je nu zo lekker bezig bent. Het is inderdaad belangrijk om voldoende te eten en dus honger te voorkomen. Dat gaat dus goed! Veel succes nog en als er iets is wat we voor je kunnen doen, laat het ons weten. Groetjes Bas

Zeer tevreden!

10 weken geleden begonnen met een de insuline reset van Een Maatje Minder. 3 weken zo goed mogelijk aan het schema gehouden. Kleine aanpassingen gedaan ivm mijn werk maar was heel goed vol te houden. 4e maaltijd was meestal teveel dus sloeg ik deze vaak over. Het vasten ging me ook heel goed af ondanks dat ik gewend was 's ochtends te ontbijten. Was er heel snel aan gewend. Door veel te drinken (waar ik altijd veel moeite mee had) helpt het hongergevoel te stillen. Wat ik heel fijn vindt is dat ik niet de hele tijd calorieën hoef te tellen. Ik ben nu in totaal 7.5 kilo afgevallen. Meer dan mijn doel maar gezien het zo "makkelijk" gaat ga ik nog even door op mijn eigen manier met het programma. Ik probeer door de weeks de menu's te volgen en in het weekend laat ik het een stukje los. Dan gun ik mezelf weer met mate voedsel die niet in de menu's beschreven staat. Het is de kunt mate te houden in dit soort gevallen. Ook de begeleiding is fijn. Je kunt mailen of via de facebook-groep contact leggen en dat gaat heel prettig. Ik heb ook een heel prettig persoonlijk gesprekje gehad met de oprichter Jeroen. Geen commercieel verhaal ofzo maar heel eerlijk en oprecht. Het enige wat ik graag zou willen zien is meer/nieuwe gerechten. Ook gerechten die goed te bereiden zijn op je werk of mee te nemen.

October 10, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Veronique, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review :-) Het is juist goed dat je het programma hebt aangepast naar eigen inzicht, zo hebben we het programma ook bedoelt. Dit is de manier waarop je het eigen maakt en waarop het ook een blijvende leefstijl wordt. Blij om te lezen dat je de Facebookgroep en de begeleiding ook als prettig hebt ervaren. Mocht er nog iets zijn wat we voor je kunnen doen, laat het ons weten. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Het maaltijdplan is makkelijk vol te…

Het maaltijdplan is makkelijk vol te houden, soms mits een paar kleine aanpassingen. Bij al mijn vorige pogingen had ik steeds weer last van suikercravings, en tot mijn grote verbazing heb ik daar nu totaal geen last van; waarschijnlijk omdat je vrij veel "mag" eten.
Voor mij persoonlijk waren vroeger de avonden het moeilijkst, maar deze keer heb ik geen enkele keer gedacht ;hm, ik heb trek in iets zoets.....
Ben nu bijna 6 weken bezig, en de weegschaal geeft 8,5 kg minder aan....

October 9, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Helga, bedankt voor je review. Super om te lezen dat je geen cravings meer hebt, dat komt inderdaad doordat je voldoende mag eten :-) Ga zo door, you got this. Groetjes Bas

Persoonlijk Coachingstraject

Ik heb 13 weken het persoonlijk coachingstraject gevolgd. Bas en Lonneke hebben mij geweldig begeleid tijdens deze periode. In totaal 11 kilo kwijt! En dit ondanks heerlijk en gevarieerd eten. Ik ben niet bezig geweest met een dieet, maar ben op weg geholpen bij een nieuwe leefstijl. Ik wil absoluut nog meer afvallen, maar weet zeker dat ik dat ga bereiken.

September 18, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Natasja, wat super een super resultaat heb je neergezet met ons coachingstraject. Daar mag je retetrots op zijn! En goed om te lezen dat het een nieuwe leeftstijl aan het worden is, zo blijft het er ook af :-), groetjes Bas

Persoonlijk coachingstraject

Toen ik eind april op de weegschaal ging staan schrok ik enorm van het cijfer dat ik zag staan. Ik voelde me al langere tijd niet lekker in mijn vel, zit in de overgang, voelde me moe, had weinig energie en last van pijnlijke gewrichten. Ik begon me oprecht zorgen te maken over mijn gezondheid en het roer moest om. Toen ik op Facebook een advertentie zag van een maatje minder heb ik me dan ook direct aangemeld. Het programma sprak me aan, vooral de heerlijke recepten en de persoonlijke begeleiding van Bas en Lonneke. Het voelt niet als een dieet maar een leefwijze, een waardegerichte investering in mezelf en mijn gezondheid. Ik heb zojuist het programma afgesloten maar de leefwijze blijft bestaan. Ik voel me er goed bij, ben 16 kg lichter, heb meer energie, zit lekker in mijn vel en heb geen pijnlijke gewrichten meer. Bedankt Bas en Lonneke, ik heb me door jullie gesteund en gemotiveerd gevoelt. Op mijn reis waren jullie mijn kompas! Vol vertrouwen ga ik verder!

September 26, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Natasja, bedankt voor je uitgebreide review over je ervaring met ons coachingsprogramma. Super om te lezen dat je dit ook echt als levensstijl hebt omarmt, dat was ook echt ons gezamenlijke doel. Die -16kilo is natuurlijk altijd mooi meegenomen ;-). Veel succes met het vervolg en als je ons nodig hebt, dan weet je ons te vinden. Groetjes Bas

Rated 4 out of 5 stars

Waardevolle coaching

Het receptenboek, de mails met verschillende praktische struggle-thema's (slapen, emotie eten, losse huid, andere gezinsleden en dieet), de online coaching, geven waardevol inzicht en begeleiding.

September 1, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Lin, bedankt voor je mooie review en blij om te lezen dat onze diverse themas je hebben geholpen :-) groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Dit had ik echt eerder moeten weten

Dit had ik echt eerder moeten weten. Erger nog, ik wist het maar niks mee gedaan. Maar deze zomer stond ik op het punt om aan de prikken te beginnen. Toen las ik krantenartikel in het AD en besloot dat dit mijn laatste poging zou zijn voor dat ik aan de prikken zou beginnen. Ik ben na 6 weken 8 ,5 kilo kwijt! En geen moment heb ik honger gehad. Echt heerlijke recepten en goed aan te passen of te ruilen waar nodig als je iets niet lekker vindt. De begeleiding is ook top, snelle reactie op vragen. Echt een aanrader!! Niet geschoten is altijd mis. Maar deze is echt raak! En nog steeds val ik af en eet ik gezond. Heel blij mee!

September 24, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Suzanne, bedankt voor je review! Wat goed om te lezen dat je de natuurlijke route nog een kans hebt gegeven. En je nieuwsgierigheid is beloond, -8,5 kilo is echt een superresultaat :-) Ga zo door! Groetjes Bas

Rated 3 out of 5 stars

Goede klantenservice

Er stond niet bij dat het koolhydraatarm was. Dat was geen succes voor mij, al geprobeerd. Ik vind dit dus echt zonde van mijn geld. Ik hoop dat jullie snel reageren en mjjn geld terug storten, zodat ik een methode kan vinden die beter bij mij past!

Update:
Ze hebben op redelijke termijn en zonder enige moeite mijn geld teruggestort, een goede klantenservice!

September 19, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Priskilla, Bedankt voor je review. Onze methode combineert verschillende mathodes met elkaar en een daarvan is khd'arm. JAmmer dat jij hier een andere ervaring mee hebt. We hebben het geld al naar je terug overgemaakt. Kan je bevestigen dat je dit hebt ontvangen? groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Bas en Lonneke zijn samen een Topteam…

Bas en Lonneke zijn samen een Topteam in hun begeleiding en coaching in het traject. Dat is echt Toegevoegde Waarde!! Ik dacht alles al te weten mbt voeding en diëten maar hun aanpak, begeleiding en maaltijdplanning heeft voor mij echt een doorbraak gegeven in zowel het gewenste Gewichtsverlies (5kg in 3 weken) (en blijvend), als een doorbraak in emotionele oude patronen waarin zij er echt voor mij waren en daardoor dit in het proces kon gebeuren. Dank je wel Bas en Lonneke🙏✨💕Lifechanging! 💫

September 16, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Annemiek, bedankt voor je mooie review. Het was top om samen met jouw het coachingsprogramma te doen. Het was natuurlijk super om te zien dat het afvallen je nu eindelijk WEL lukte na jaren er tegenaan te hikken. Ga zo door! Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Lang getwijfeld of ik me aan zou…

Lang getwijfeld of ik me aan zou melden. Toch gedaan. Helaas toen ik het programma zag, kwam ik tot de conclusie dat het qua werk, buschauffeur, voor mij niet haalbaar is. Wij zijn af en toe in ons werk genoodzaakt om achter het stuur snel iets naar binnen te werken.
Het programma ziet er wel goed uit en ik geloof er wel in. Ik heb het dus geannuleerd en ik kreeg al snel reactie, mijn geld werd teruggestort binnen een week! Ze doen wat ze beloven dat vind ik positief.
Geen valse beloftes.

September 12, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi Marjon, Bedankt voor je review! Jammer dat het programma niet voor je werkte, dat kan altijd een conclusie zijn. En inderdaad, we houden ons gewoon aan ons woord :-) Veel succes met de zoektocht naar iets passends. Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Lekker koken en eten, en toch afvallen...

Vier weken geleden ben ik gestart met de cortisol challenge. Tijdens mijn vakantie was ik op zoek gegaan naar de combinatie van de invloed van hormonen op het gewicht. Vrij snel kwam ik op de link om een test te doen. Wat ik zelf al een beetje had ingeschat, heeft mijn schommelen van gewicht veel te maken met mijn cortisol gehalte. Ik ben gestart met de 3 weken cortisol challenge. Een hele uitdaging, want maaltijdplannen in combinatie met en actief (lees druk) gezin, een baan en een opleiding leek mij een intensief plan.
De maaltijdplannen zijn echter zo goed uitgewerkt, de recepten lekker en makkelijk te maken en het vasten gaat prima in combinatie met de rest van mijn leven. Waar het mij al acht jaar niet lukte om echt af te vallen, ben ik nu in vier weken 9 kilo kwijt. Ik heb meer energie en ben veel, maar goed met eten bezig. Ja het vraagt goede voorbereiding om de maaltijden goed te kunnen meenemen of nuttigen, soms wat aanpassing aan het maaltijdplan (wat heel makkelijk kan door het handige kleurenschema) en soms wat organiseren, maar ik hou van koken, dus dit kost geen enkele moeite. Soms eet mijn gezin mee, soms eten zijn een 'afgeleide' van wat ik eet.
Ik ben blij met het programma en kan het zeker aanraden.

September 10, 2025

Reply from Een Maatje Minder

Hoi! Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. En wat super om te lezen dat het je na 8 jaar nu eindelijk wel gelukt is! Het klopt dat het runnen van een gezin het wat uitdagender kan maken, maar we hebben verschillende gidsen die daarbij helpen. Tof om te zien dat je ons zou aanraden :-), veel succes nog. Groetjes Bas

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look