See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Batteriet til min cykel blev stjålet og jeg kontaktede Elgaragen, der kunne lave et nyt. Dette virkede desværre ikke på cyklen (formentlig på grund af den ødelagte lås), men jeg blev tilbudt en byt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde nogle små problemer jeg ikke selv kunne løse med min cykel så kontakt elgaragen.dk. fantastisk service den blive hurtigt fixet og så var den køre klag igen og så fik jeg et par godt fif med på v... See more

Company details

1. Bicycle Repair Shop

Written by the company

Cykelforretning og Webshop der specialisere sig indenfor elcykler og deres batterier. Vi både fejlsøger, reparere og ombygger cykler til el. Vi prøver at have et stort udvalg af universaldele så vi ikke skal sende folk hjem med besked om at der ikke længere findes dele til deres cykel.

4.2

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen a denne…

Jeg har haft fornøjelsen a denne service jeg skrev og spurgte om råd til en oplader der blev svaret hurtigt og mega god service og kanon hurtigt levering under 24 timer så var den leveret kæmpe anbefaling herfra gode priser og seevice

April 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Uhøflig og uprofessional medarbejder.

Uhøflig og uprofessional medarbejder.

April 8, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din anmeldelse, Kourosh.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Da du bestilte cyklen, blev den valgt til afhentning i butikken. Da du efterfølgende kontaktede os og ønskede levering i stedet, fandt vi en løsning med fragt mod et tillæg på 300 kr., som du godkendte.

Vi oplyste samtidig, at leveringstiden er 1–2 hverdage. Cyklen blev leveret inden for ca. 30 timer, hvilket vi normalt betragter som en hurtig levering for denne type vare.

ElGaragen

Så fint

Så fint, personelig levering grundet tidspres

April 7, 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du havde en god oplevelse – og at vi kunne hjælpe med personlig levering, når det gjaldt. Vi gør altid vores bedste for at finde løsninger, når der er tidspres.

Du er altid velkommen igen hos elgaragen.dk 🚲

Dejlig nemt

Dejlig nemt - ingen palauer

April 2, 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede det som nemt og ligetil – det er præcis sådan, vi synes det skal være 😊

Du er altid velkommen igen hos elgaragen.dk 🚲

God handel.

Fin hjemmeside, god pris, godt produkt, forsvarligt pakket ind, men lidt lang leveringstid. (5 dage)

March 26, 2026

Reply from Elgaragen

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os, at du er tilfreds med både produkt, pris og emballering – det betyder meget for os.

Vi noterer os din oplevelse med leveringstiden. I nogle perioder kan der desværre være lidt længere levering, men vi arbejder hele tiden på at gøre det hurtigere.

Du er meget velkommen igen hos elgaragen.dk 🚲

Rated 2 out of 5 stars

jeg har købt en elcykel som jeg…

jeg har købt en elcykel som jeg forventede at den var efterset det var den ikke jeg kontaktede dem men de var ikke imødekom jeg håber at når jeg har set den så skal den være i orden

March 30, 2026

Reply from Elgaragen

normalt prøver jeg at holde det upersonligt men du har været ubehagelig og svær at have med at gøre lige siden jeg snakkede med dig første gang i telefonen.
Cyklen der omtales står der tydeligt at affjedringen ikke virker

"Bemærk, at forgaflen desværre sidder fast, og cyklen kører derfor uden affjedring i forgaflen. Det påvirker ikke el-systemet, men komforten svarer til en normal cykel med stiv forgaffel."

og vi snakker også i telefon hvor jeg igen bekræfter den er rustet fast. Du ender med at give 3000kr uden batteri da du har dit eget.
Nu er du så efterfølgende vred og ubehagelig over at der er rust når du både er skrevet i tekst og sagt mundtligt og et problem relaterende til et batteri ikke købt hos mig.

Annoncen er her til læseren der ønsker at bekræfte min påstand

Rated 3 out of 5 stars

Beskidt, flad og små i stykker.

Jeg forstår ikke helt hvorfor man ikke gør noget ud af de cykler man sælger. Hvorfor ikke lige gøre opmærksom på de lidt større skrammer der er på cyklen, få den fikset og vasket så den står pæn når man sælger den. Istedet for modtager man en cykel hvor flere dele sidder løse, er beskidt og flad. Så falder glæden lidt for den nye cykle som man ellers glædet sig til at modtage. Så hvis man overvejer at købe en cykel hos dem, så forvent at du selv skal til at gøre den i stand.

March 21, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at cyklen ikke levede op til dine forventninger ved modtagelse. Alle vores cykler bliver gennemgået og testet, inden de sendes afsted, så de fungere korrekt ved afsendelse.

Hvis du oplever problemer med løse dele eller andet, vil vi meget gerne have, at du kontakter os direkte – så finder vi altid en løsning. Det er vigtigt for os, at du bliver glad for dit køb.

Vores cykler er brugte og klargjort i en funktionel stand, og vi tilbyder dem til de laveste priser på markedet netop fordi det er brugte cykler. Ønsker man en cykel i som-ny stand, ligger prisen typisk en del tættere på nypris.

Virkelig god service

Virkelig god service

March 16, 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Ros for Meget hurtig levering

Ros for Meget hurtig levering, synes godt at I kan smøre de mest centrale af cyklens dele,( kæde og gear). Cykel - Låsen er sat fast med 2 strips , det virker som en lidt for spinkel konstruktion, baghjulet køre lidt imod bagskærm.
Tiden må vise om det er en god handel….

March 21, 2026

Hej Perma,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om den hurtige levering – det sætter vi stor pris på 👍

Vi vil lige knytte et par kommentarer til dine observationer:

Alle vores cykler bliver smurt efter forskrifterne, men vi tørrer efterfølgende overskydende olie af igen. Det gør vi for at undgå, at der samler sig snavs og skidt i kæde og gear under brug – så det kan godt se lidt “tørt” ud, selvom det er korrekt smurt.

Vedrørende låsen: Den er monteret med strips, fordi ikke alle cykler egner sig til fast montering med skruer. Det er en fleksibel løsning, som fungerer på tværs af mange modeller, men vi forstår godt din pointe.

Det med bagskærmen lyder som noget, der kan være sket under transporten. Det vil vi selvfølgelig gerne rette uden beregning, hvis du en dag kommer forbi os.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig ekspedition.

March 9, 2026

March 23, 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre – vi er glade for, at du har fået en god service.

Rated 5 out of 5 stars

God service og rimelige priser

Dette virkede desværre ikke på cyklen (formentlig på grund af den ødelagte lås), men jeg blev tilbudt en byttehandel, hvor jeg fik en ny (brugt) cykel og Elgaragen fik min gamle el-cykel og batteriet - og dette til en rimelig pris.
Lidt småproblemer blev løst på bedste vis, og jeg kan klart anbefale Elgaragen, som jeg vil benytte igen, hvis behovet skulle opstå!

January 15, 2026

Reply from Elgaragen

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!

Jeg er virkelig glad for, at vi fandt en god løsning sammen – også selvom det startede med lidt udfordringer. Jeg sætter stor pris på at have dig som kunde.

Du er altid mere end velkommen igen og du skriver selvfølgelig bare når det er tid til service 😉

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og topklasse service!

Hurtig og topklasse service!! Har ikke et eneste dårligt ord at sætte på min anmeldelse.

March 19, 2026

Reply from Elgaragen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse. Vi gør os umage for at levere hurtig og topklasse service – så det er fedt at høre, at det skinner igennem!

Du er altid velkommen igen

Rigtig god service

Rigtig god service. Nøglen til låsen manglede da cyklen kom, fordi den var blevet tabt under fragt. Der kommer en ny lås med nøgle.

March 7, 2026

Reply from Elgaragen

Tak, for den fine Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Beklager selvfølgelig, at nøglen manglede ved levering – men godt at det hurtigt kunne løses med en ny lås.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget som helst og håber du er blevet glad for cyklen

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg bor på landet og ikke har bil

Da jeg bor på landet og ikke har bil, er det fuldstændig fantastisk at få ordnet sin elcykel hos El Garagen.

Altid virkelig god service, rigtig dygtig cykelsmed, der oveni er super ærlig omkring cyklen, så jeg ved hvad jeg kan regne med.
Det værdsætter jeg meget.

Har virkelig forstand på elcykler.

Tak for god service!

March 12, 2026

Reply from Elgaragen

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores service gør en forskel – især når cyklen er så vigtig i hverdagen. Vi sætter stor pris på din tillid, og det er altid en fornøjelse at hjælpe dig.

Tak for de pæne ord om både service og ærlighed – og for du altid kommer med godt humør!

Rated 5 out of 5 stars

Skulle have ny oplader til cyklen

Skulle have ny oplader til cyklen . De svarede på mail om aftenen frem og tilbage og hjalp med den rigtige oplader. Meget fin service

March 4, 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at du fik den rette oplader, og at vi kunne hjælpe dig – også om aftenen. Jeg sætter stor pris på din feedback og er glad for, at du oplevede servicen som god.

Du er altid velkommen igen!

Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt at bestille og ankom som…

Det var nemt at bestille og ankom som lovet. Ringede med et leveringsspørgsmål. Telefonsvarer lover de ringer tilbage, hvilket hurtigt skete, og de hjalp mig med mit problem.
Mvh Jan

March 4, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din anmeldelse, Jan!
Det glæder os virkelig at høre, at både bestillingen og leveringen fungerede som forventet. Vi forsøger altid at være til at få fat på, og derfor er vi også glade for, at vi kunne ringe hurtigt tilbage og hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår spørgsmål.

elgaragen.dk 🚲⚡

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse – super service og meget flinke medarbejdere. Alt forløb nemt og professionelt. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

February 11, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi lægger stor vægt på god service og en nem og professionel handel, så det er virkelig dejligt at høre, at det også var din oplevelse.

Tak for anbefalingen – og du er altid velkommen igen! 🚲

Take a closer look