See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Købte en elcykel hos jer Har skrevet flere gange både på din personlige mail og til firmaets..uden svar I skriver at den er nyserviceret ! Og klar til brug … kan så starte med at komme luft i dæ... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg tror cykelsmeden glemte at pudse styret ,det tage 3 minnuter ,kæden rigtig rusten ,lygterne var taget af ,se på foto ,var de der ikke ved afleveringen af cyklen Helle

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Batteriet til min cykel blev stjålet og jeg kontaktede Elgaragen, der kunne lave et nyt. Dette virkede desværre ikke på cyklen (formentlig på grund af den ødelagte lås), men jeg blev tilbudt en byt... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Havde nogle små problemer jeg ikke selv kunne løse med min cykel så kontakt elgaragen.dk. fantastisk service den blive hurtigt fixet og så var den køre klag igen og så fik jeg et par godt fif med på v... See more

1. Bicycle Repair Shop

Written by the company

Cykelforretning og Webshop der specialisere sig indenfor elcykler og deres batterier. Vi både fejlsøger, reparere og ombygger cykler til el. Vi prøver at have et stort udvalg af universaldele så vi ikke skal sende folk hjem med besked om at der ikke længere findes dele til deres cykel.

4.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt at bestille og ankom som…

Det var nemt at bestille og ankom som lovet. Ringede med et leveringsspørgsmål. Telefonsvarer lover de ringer tilbage, hvilket hurtigt skete, og de hjalp mig med mit problem.
Mvh Jan

March 4, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din anmeldelse, Jan!
Det glæder os virkelig at høre, at både bestillingen og leveringen fungerede som forventet. Vi forsøger altid at være til at få fat på, og derfor er vi også glade for, at vi kunne ringe hurtigt tilbage og hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår spørgsmål.

elgaragen.dk 🚲⚡

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse – super service og meget flinke medarbejdere. Alt forløb nemt og professionelt. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

February 11, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi lægger stor vægt på god service og en nem og professionel handel, så det er virkelig dejligt at høre, at det også var din oplevelse.

Tak for anbefalingen – og du er altid velkommen igen! 🚲

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet mit el løbehjul der virkede…

Fik lavet mit el løbehjul der virkede perfekt efter og til en super pris kan helt klart anbefales at bruge elgaragen. Også super flinke.

June 4, 2025

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at dit el-løbehjul kører perfekt igen, og at du var tilfreds med både service og pris.

Tak også fordi du følger os på de sociale medier – det sætter vi virkelig pris på! 🙌

Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for hjælp.

elgaragen.dk ⚡🛴

OBS‼️ Yderst trist oplevelse‼️

OBS‼️ Yderst trist oplevelse‼️
Handel IKKE her‼️‼️‼️

Manden sælger cykler, man kun kan få solgt på et loppemarked, hvis man er virkelig heldig og i det tilfælde, skulle prisen være et par 100 eller 3.

Jeg har handlet brugte varer, utallige gange og kun med gode oplevelser -men i min handel med El Garagen, ville jeg heller have smidt mine penge ud af vinduet. Allerede da jeg kom hjem, med de købte cykler, havde de helt basale defekter og ved første prøvekørsel var der flere ting, der “bare” skiltes ad.

Da jeg påpegede fejelene, overfor El Garagen blev jeg ikke mødt med velvilje til, at udbedre tingene. Efterfølgende ønskede jeg, at returnere cyklerne og annullere handlen, men jeg havde pludselig ingen fortrydelsesret, ej heller på trods af de angivet handelsbetingelser.

Jeg har aldrig oplevet noget tilsvarende og er stadig dybt frustreret over ikke, at kunne gøre noget. Efter mine mange henvendelser til El Garagen, om min utilfredshed har jeg blot modtaget en efterregning på nogen meget rustne lygter, som på intet tidspunkt har fungeret, imens jeg har haft dem.

Jeg finder virksomheden yderst kritisabel og samvittighedsløs. Jeg kan (desværre) kun fraråde enhver handel med El Garagen.

December 19, 2025

Reply from Elgaragen

OPDATERIING: Da regningen fortsat ikke var betalt blev den sendt videre til inkasso, nu prøver hendes kæreste så også at lave dårlige anmeldelser fordi de er sure over at jeg beder om betaling for de vare jeg har solgt. De vil fortsat heller ikke aflevere cyklerne til reparation på trods af de siger de fejler en masse ting som jeg jo ikke kan bekræfte eller lave uden at se cyklerne

Vi er uenige i denne fremstilling og bliver nødt til at præcisere forløbet, da anmeldelsen ikke giver et korrekt billede af sagen.

Ved afhentning havde du mulighed for at gennemgå cyklerne. Der blev på dette tidspunkt ikke konstateret fejl, og cyklerne blev accepteret i den stand, de var i. Samtidig blev det aftalt, at det resterende beløb på 400 kr. skulle betales.

Efterfølgende meldte du tilbage, at du var tilfreds med cyklerne, men nægtede samtidig at betale det resterende beløb. Først da vi oplyste, at manglende betaling ville medføre rykkere, blev der pludselig fremsat en lang række påstande om alvorlige fejl.

Fra første henvendelse gjorde vi det klart, at du altid var velkommen til at komme forbi med cyklerne, så eventuelle problemer kunne blive udbedret på vores værksted. Dette tilbud blev gentaget flere gange, men blev konsekvent afvist.

I stedet udviklede dialogen sig desværre til en ubehagelig tone over for vores medarbejder, ledsaget af alvorlige og ubegrundede beskyldninger, hvilket vi ikke kan acceptere.

Vedrørende fortrydelsesret:
Fortrydelsesret gælder udelukkende ved fjernsalg (fx onlinekøb med levering) og ikke ved fysisk handel, hvor varen ses og afhentes personligt. Dette fremgår både af forbrugerlovgivningen og af vores handelsbetingelser, som du blev gjort bekendt med.

Den efterfølgende opkrævning vedrører tilbehør, som indgik i handlen, og som fortsat ikke er betalt.
Pr. dags dato er regningen stadig ubetalt for de cykler, som anmeldelsen omhandler.

Såfremt du giver samtykke, er vi meget villige til at offentliggøre den fulde beskedkorrespondance, så interesserede kan danne sig et retvisende og dokumenteret billede af sagen.

Vi står fortsat ved vores tilbud om at udbedre eventuelle reelle fejl – men vi kan ikke imødekomme krav om annullering af en handel, der er gennemført, godkendt ved afhentning og endnu ikke fuldt betalt.

Rated 5 out of 5 stars

Sødeste medarbejder jeg snakkede med i…

Sødeste medarbejder jeg snakkede med i telefonen, som hjalp med at finde den rigtige cykel til mig. Derfor de 5 stjerner og kommer helt klart igen hvis jeg skal have ny igen

January 5, 2026

Reply from Elgaragen

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du fik god hjælp i telefonen til at finde den rigtige cykel. Vi gør altid vores bedste for at give personlig rådgivning, så man ender med den cykel der passer bedst.

Tak for de 5 stjerner – og du er selvfølgelig meget velkommen igen, hvis du en dag skal have en ny cykel! 🚲⭐

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet der flere gange

Har handlet der flere gange, fair priser og leveringstid plejer også at være ok

June 26, 2025

Reply from Elgaragen

Tak for din anmeldelse og fordi du har handlet hos os flere gange – det sætter vi virkelig pris på!

Det er dejligt at høre, at du oplever vores priser som fair, og at leveringen også fungerer som den skal. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚲

Rated 1 out of 5 stars

Genialt koncept men ingen faglig stolthed

El garagens koncept er genialt!
Strukturet online handel med brugte cykler💚 men køb aldrig en cykel fra elgaragen i ikke har set med egne øjne. De er mere slidte end det kan ses på billeder og småskavankerne nævnes ikke i beskrivelsen. Og det afspejler sig ikke i priserne.
Fik leveret en damecykel der manglede en stang til baghjulsskærmen(det manglede den ikke på billederne på hjemmesiden), havde exet baghjul, skæv ramponeret kurv og voldsom rust i alle samlinger. Vi klagede og de ville komme og ordne det, men intet skete i 6 uger. Så blev det sommerferie med nedlukket samt ingen daglig cykelture. I løbet af ca ti køreture knækkede yderligere to skærmstænger og den udvendige gearkasse af. Og vi har måtte kæmpe gennem hele august for at få en erstatnings cykel. Nu er den kommet. Det rasler, piper og knirker og gearet virker ikke. Denne gang magter jeg ikke kampen og går til min lokale cykelsmed og får det fikset.

May 14, 2025

Reply from Elgaragen

Reparationen trak desværre ud, udelukkende fordi cyklen ikke blev afleveret hos os, trods gentagne opfordringer. Vi gjorde fra start klart, at hvis cyklen blev indleveret, ville den blive repareret samme dag. Dette blev kommunikeret tydeligt.

For at imødekomme jer tilbød vi i stedet – uden beregning – at udføre reparationen hjemme hos jer, når vi havde en anden kunde i samme by. Samtidig var vi åbne omkring, at vi ikke kunne love en konkret tidsramme for dette, netop fordi det var en ekstra service uden beregning. Dette tilbud blev accepteret, og det var den løsning, der blev valgt.

Da vi senere ankom for at hente cyklen, var den punkteret, beskadiget og tydeligt dårligt behandlet, hvilket ikke var tilfældet ved levering. Dette komplicerede sagen yderligere og kan naturligvis ikke henføres til forhold ved levering eller almindeligt brug.

Vedrørende standen:
Cyklerne vi sælger er brugte cykler, og slid, patina og aldersrelaterede spor vil altid forekomme. Vi bestræber os på at beskrive kendte fejl så præcist som muligt og prissætter cyklerne derefter. At en brugt cykel udvikler yderligere sliddele over tid – særligt ved fortsat brug trods kendte fejl – er desværre en kendt risiko.

Vi valgte på trods af forløbet at levere en erstatningscykel, hvilket i sig selv viser, at vi tager ansvar og forsøger at finde løsninger – også når processen bliver vanskelig.

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger, men vi kan ikke genkende billedet af manglende faglighed eller vilje til at hjælpe. Tværtimod har vi tilbudt både hurtig reparation ved indlevering, gratis udkørende service og til sidst en erstatningscykel som også fungerede fint ved levering.

Under al kritik

D.11/6 købte jeg en damecykel til 1600 kr hos Elgaragen.dk. Da jeg skulle hente cyklen svarede den slet ikke til beskrivelsen og de billeder som der var af den på hjemmesiden. Jeg gør sælger opmærksom på det og siger jeg vil returnere den og have pengene tilbage. Han får tilsendt billeder af cyklen men mener i ramme alvor at rust og forskellige farver fælge er noget man må acceptere når man handler brugt cykel i Danmark. Revnen i sadlen er han dog med på ikke er i orden men det redder jo ikke resten. Da vi endelig bliver enige om returnering (efter en laaaaang sms korrespondance) siger sælger pludselig at der er et gebyr på at returnere cyklen på 300 kr. som han siger står i handlesbetingelserne på hjemmesiden. Jeg kan ikke finde handelsbetingelserne på hjemmesiden og de er ikke vedhæftet ordrebekræftelsen. Det gør jeg sælger opmærksom på og han bliver ret utilfreds med den besked og efter nogle flere sms'er frem og tilbage nægter han pludselig at tage imod cyklen. Jeg forestiller mig derfor ikke at han vil returnere beløbet. Jeg har alt kommunikation på skrift samt skærmbilleder fra hjemmesiden og billeder af den cykel jeg modtog.

Sagen er indbragt til Forbrugerklagenævnet og afventer behandling. Elgaragen.dk er informeret om både forventning om refusion, Forbrugerklagenævnet og denne anmeldelse. Han mener at jeg vil skrive en dårlig anmeldelse fordi jeg er en utilfreds kunde men dette er udelukkende udtryk for MIN subjektive oplevelse med Elgaragen.dk. Jeg kan kun sige at jeg ALDRIG handler der igen og på INGEN måde vil anbefale min omgangskreds at gøre det.

Update: Svaret fra Elgaragen.dk viser bare hvorfor jeg har valgt at tage sagen videre til Forbrugerrådet. Brugt eller nyt så har firmaet et cvr nummer og derved forpligtelse ved online handel som gør at jeg som forbruger kan fortryde mit køb i op til 14 dage efter købsdato og få mine penge retur. Case closed.

June 11, 2025

Reply from Elgaragen

Din anmeldelse indeholder en række fejlagtige påstande og giver et misvisende billede af forløbet.

Du købte en brugt cykel til 1.600 kr., svarende til ca. 1/3 af nyprisen. Den var annonceret i afsnittet for brugte cykler, med flere tydelige billeder af standen, og beskrivelsen var korrekt: nyserviceret, i fuld funktion, med 7 gear, skivebremse og godkendt lås. Der stod intet om, at cyklen var som ny – og mindre kosmetisk slid som lidt rust på skruer er helt normalt ved brugte cykler.

Du nægtede at tage telefonisk kontakt og valgte i stedet kun at kommunikere via sms, hvilket gjorde dialogen besværlig og ineffektiv. Samtidig truede du tidligt i forløbet med en dårlig anmeldelse da du fandt ud af du selv havde krydset handelsbetingelser af, hvilket vi tolker som et forsøg på at presse en fuld refusion uden betingelser.

Alligevel tilbød vi at tage cyklen retur, selv efter brug, hvilket ligger ud over vores forpligtelser ved køb af brugte varer. Da du blev gjort opmærksom på, at der ifølge handelsbetingelserne kunne være et returfradrag, valgte du i stedet helt at afvise returneringen og vil samtidigt ikke afhente din cykel som du ikke vil have vi tager retur efter gældende betingelser.

Handelsbetingelserne er tilgængelige via link på Købssiden(hvor den skal afkrydses for man kan betale) og kan downloades direkte fra vores side. Det lever fuldt op til gældende lovgivning.

Vi ser frem til afgørelsen i Forbrugerklagenævnet(Som vi selv anbefalede dig at kontakte) og forholder os selvfølgelig til den. Men vi tager afstand fra anmeldelser, hvor fakta fordrejes og der nægtes reel dialog.

Mvh Joakim - Elgaragen

Update: Det var os der foreslog dig at kontakte forbrugeklagenævnet, det ville vi ikke hvis ikke vi havde vores på det rene.
Fortrydelsesret gælder kun online handler hvilket det ikke er da du kan både se og prøve cyklen inden endeligt køb hvilket fremgår både i handelsbetingelserne og i vores korrespondence med vedhæfte svar fra en jurist. vi tager med glæde sagen i forbrugerklagenævnet tænker sagsomkostningerne løber langt over de 300kr

Rated 5 out of 5 stars

God kvallitet og hurtig service

Jeg var tæt på at købe en ny cykel, men hos Elgaragen fandt jeg en brugt cykel i super kvallitet til en brøkdel af prisen. Serviceniveauet er i særklasse med kompetent og professionel rådgivning. En virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

December 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Når enden er god er alting godt

Da min cykel computer blev stjålet, bestilte jeg en demomodel fra elgaragen. Få timer efter min bestilling var afgivet, fik jeg en ordrebekræftelse, og næste morgen fik jeg besked om at pakken var afsendt.

Desværre modtog jeg aldrig pakke information fra GLS, og jeg kontaktede derfor ejeren af elgaragen. Han oplyste mig pakkenummeret og jeg kunne se, at pakken kun var oprettet men aldrig registreret i en PakkeShop. Elgaragen oplyste, at pakken var indleveret men var blevet væk for GLS.

Efter at have ventet på pakken i tre uger, begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved, om pakken nogensinde var blevet indleveret. Jeg nåede også at skrive en negativ anmeldelse her på Trustpilot, hvor jeg luftede denne tanke, men Elgaragen holdt fast i, at pakken var afsendt.

Og ganske rigtigt. Få dage senere, efter en måned i GLS‘s varetægt, poppedepakken op på appen og var på vej mod mig. Jeg havde i mellemtiden købt en ny cykelcomputer, og pakken er derfor på vej til elgaragen og pengene er returneret til mig.

Alt i alt en lidt pinlig affære for mig, som jeg også har undskyld overfor Elgaragen. Den anden anmeldelse er derfor også slettet og erstattet med en mere retvisende en af slagsen.

January 13, 2025

Dårlig service

Talte i telefon med dem om min elcykel der er i stykker. Der var ingen grænser for hvor dygtig han er ifølge ham selv, men når det kom til stykket fandt han aldrig en løsning. Splid af tid!

August 6, 2024

Kære Tom,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores telefoniske samtale. Vi stræber altid efter at give den bedste service og løsninger til vores kunder. Dog kan vi ikke hjælpe uden at have haft elcyklen til vurdering i vores værksted og mindes ikke at have haft dig som kunde.

Du er altid velkommen til at komme forbi med cyklen, så giver jeg dig her en garanti på skrift at jeg kan løse problemet eller du kan få et gavekort på 1000kr hvis ikke vi kan hjælpe. Så sikker er jeg på min service

Med venlig hilsen,
Joakim - Elgaragen.dk

Rated 4 out of 5 stars

Det var dejlig nemt at bestille ens manglende cykeldel

Det var dejlig nemt at bestille ens manglende cykeldel, efter man har oplevet tyveri. Dog mindre god oplevelse at modtage en forkert pakke med et andet produkt end det man har bestilt. Så bliver man nød til at bruge mere tid og ressourcer på at få fat i det man har bestilt. Når man tager fat i Elgaragen handler de dog hurtigt, så det er dejligt. Hvis jeg en dag står og mangler noget, tager jeg gerne fat i Elgaragen igen

October 30, 2023

Take a closer look