Personlig Træner - Emil Ryberg Reviews 69

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Emil er en personlig træner som stræber efter at få folk til at opnå deres mål indenfor træning. Efter lidt over 1 års samarbejde kan jeg varmt anbefale Emil. Han er god til at presse sine k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Emil er personlig træner med stort P. Emil tilretteligger din træning for at opnå dine mål efter dit liv og de ting der gør sig gældende for din hverdag. Om du er aspirerende atlet, vil lave nogle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Emil er super dygtig, han er faglig kompetent og super dygtig til at videreformidle al hans viden. Jeg har samarbejdet med Emil af flere omgange og han er altid let tilgængelig, klar til en snak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg søgte Emils hjælp, da jeg havde et ønske om at bestå Politiskolens fysiske optagelsesprøve. Jeg kom til Emil med meget lidt viden omkring træning og med et fysisk svagt udgangspunkt. Hans enorme v... See more

Company details

1. Personal Trainer
  2. Fitness class
  3. Physical Fitness Program
  4. Women's Personal Trainer

Written by the company

Personlig Træning for alle, Online Coaching i hele Danmark & Prep Coaching for naturlige atleter. Coacher, vejleder og træner folk til at blive stærkere, bygge mere muskelmasse og bedre til at bevæge sig. Alt fra hverdags atleter til konkurrence atleter som gerne vil tage deres træning til et nyt niveau eller blot vil være sundere. Min passion er at optimere folks træning og resultater med en hårfin balance af nørdet & evidens baseret træning. Jeg hjælper atleter til scenen uden brug af præstationsfremmende midler. Guider især unge mennesker eller inaktive voksne med en travl hverdag til en endnu mere aktiv hverdag og livsstil uden restriktioner.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Emil er helt klart til 5 stjerne, ug, kryds og slange.

Jeg har både kørt online og fysisk træning med Emil.

Emil er helt klart til 5 stjerne, ug, kryds og slange. Han er en yderst engageret træner, der både kan være din sparringspartner i livet, så vel som i træningscenteret. Emil og jeg arbejdede sammen i mere en 1 år, og jeg er både blevet langt klogere på kost og træning. Derudover har jeg lært, hvordan jeg bruger forskellige strategier og værktøjer til konstant at udvikle mig og komme tættere på de mål vi satte os.

Jeg vil helt klart anbefale Emil, til alle der ønsker at forbedre sig og har lyst til at lære alt fra træningsnørderi, kost, opnå deres mål og/eller få nogle gode værktøjer til at opnå de resultater de søger.

August 8, 2023

Kære Anton !

Et samarbejde som fortsat er i gang blot under andre vilkår.

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse!

Tusinde tak for så pæne ord du har givet mig med på vejen! Det var en fornøjelse at have æren af at være med på sidelinjen og følge din udvikling 🤝☺️

Jeg er glad for du kunne tage en masse positivt med videre fra forløbet til din egen udvikling på egen hånd!

Alt det bedste herfra,

Emil Ryberg

Rated 5 out of 5 stars

Jeg trænede hos Emil i 6 måneder hvor…

Jeg trænede hos Emil i 6 måneder hvor jeg gik fra en vægt på 83kg til 95kg. Vi sætte er mål om at jeg skulle tage må i masse og øge min styrke. Jeg steg i styrke i nærmest alle mine øvelser!

Emil er en super Nice coach med masser af viden inden for feltet, og er altid klar på at besvare ens spøgrsmål og hjælpe:)

Kan kun anbefaledes!!

August 4, 2022

Kære Thomas!

Jeg siger mange tak for din anmeldelse og din ros! Du opnåede et virkelig flot resultat på den tid vi havde sammen!

Flot arbejde!

Endnu en gang - tak for dine ord!

Professionel, dygtig og dedikeret

Emil har en særlig evne til fra gang til gang at gennemskue, hvad der skal til for at motivere til en sjov og effektiv træning med fokus på at nå resultater. Emil er seriøs, professionel og dedikeret til at levere 100% til hver træning.

August 3, 2023

Kære Jill!

Tak for din fine anmeldelse! Du ved at din mening betyder alverdens! Så tak for de pæne ord :-)

Jeg nyder vores samarbejde meget!

God dag,

Emil

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i næsten to år trænet 2 gange…

Jeg har i næsten to år trænet 2 gange om ugen hos Emil - det er noget af det bedste og vigtigste jeg har brugt penge på nogensinde. Emil har 100 procent styr på ens træning og ved lige hvornår han skal presse ekstra på eller tage foden lidt af speederen. Jeg tager altid derfra og føler jeg har givet 110 procent og langt, langt mere end jeg havde gjort, hvis det bare havde været mig selv der trænede - og så vi altid en fest, så det er faktisk også sjovt at træne :)

August 1, 2023

Kære Pelle!

Sikke en tid vi havde sammen! Tak for dig. Tak for nogle sjove sessioner sammen.

Flot arbejde!

Endnu en gang - tak for dine ord og for at vælge mig som din træner!

Rated 5 out of 5 stars

Struktureret og målbevidst træning med…

Struktureret og målbevidst træning med resultater i fokus. Og så er Emil både sød og sjov og hans viden om kroppen og træning er stor 💪🏼

August 1, 2023

Kære Caro!
Tak for de pæne ord og tak for nogle fede stunder sammen til træning, sved og tårer!
Jeg ønsker jer alt det bedste!

Bedste hilsner,
Coach Emil

Verdensklasse

Emil er en helt igennem god og kompetent fyr. Sammen har vi givet mig en ny og stærkere krop gennem grundig vejledning, massere af sved og uendelig mange grin.
Jeg kan kun anbefale Emil og sige ham et kæmpe tak for hans indsats med mig! Jeg glæder mig til endnu flere gode, hårde og sjove timer med ham ❤️

June 22, 2023

Kære Andreas!

All of the above. Tak! Det betyder meget!
Mængden af grin vi har haft sammen er uendelige!

Jeg siger mange tak for din anmeldelse og din ros! Du udviklede dig meget i al den tid vi trænede sammen!

Flot arbejde!

Endnu en gang - tak for dine ord min ven!

Fantastisk og personlig vejledning

Jeg var i et onlineforløb hos Emil med månedlige PT session derudover. Begge dele kan stærkt anbefales.

Emil giver virkelig en personlig og fantastisk service samtidig med at du får fantastisk hjælp til at nå dit mål med træning. Du er ikke bare et nummer i rækken.

August 2, 2023

Kære Mathias!

Jeg siger mange tak for din anmeldelse og din ros! Du lagde et hårdt arbejde i vores forløb og det skal du anerkendes for.

Det var en fornøjelse at være din træner.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har siden oktober 2022 været i…

Jeg har siden oktober 2022 været i forløb hos Emil, med primært fokus på at tabe mig, men samtidig også for at øge styrke. Jeg har i min tid hos Emil ikke blot formået begge, men er nået længere end jeg nogensinde havde kunne på egen hånd. Han har motiveret mig, lært mig dedikation og er på kort tid også blevet en meget tæt ven, som kun vil mig, og de resterende i træningscenteret, det bedste. Emil har utrolig indsigt i mennesker, og forstår at hver kunde er forskellig, og forstår at modellere programmer efter individets behov. Jeg har kun haft gode oplevelser med Emil som træner og ser frem til mange flere i fremtiden. Verdens største anbefaling herfra til alle, der gerne vil forbedre dem selv gennem træning.

August 2, 2023

Kære Marius!

Jeg siger mange tak for din anmeldelse og din ros! Du ligger fortsat en stor slid i vores forløb og det skal du anerkendes for.
Dine resultater taler for sig selv. Well done champ!

Det er en stor ære at være din træner og overvære din udvikling og succes.

Storslået oplevelse!

Emil kan anbefales til folk af alle støbninger i alle aldre! Jeg startede mit forløb for omkring 2 år siden og selvom jeg har måtte stoppe lige før målstregen grundet uheldig sygdom, så er jeg kommet ud på den anden side med en oplevelse og viden, der vil gavne mig resten af livet. Emil ved hvad han laver og han udfører sit arbejde med håndelag og godt humør. Altid! Han står ikke og forventer umulige præstationer imens han selv står med en spandauer og en Cocio. Emil underviser ud fra eksempel og ved i høj grad, at engagere sig i sine klienter som personer og ikke blot det mål de har sat sig. Med Emil får du en coach, træner og ven, der oprigtigt går op i at sine klienter har det godt både fysisk og psykisk. Alle mennesker skulle tage et år eller to under Emils vinge og få den glæde ud af det jeg og mange andre har fået. Hvis du vælger at starte et forløb hos Emil, så vil du se en træner, der er disciplineret, som en jægersoldat, som altid er venlig og imødekommende, som du altid kan dele et grin med og som altid er der når træningen eller livet bliver uoverskueligt. Alle burde have en Emil.

May 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En utrolig kompetent, hjertevarm coach

Jeg vil sige tak for al det du har gjort, den tid jeg har været ved dig at hjulpet mig så sindssygt meget, jeg har fået troen på jeg kan mere end jeg selv lige tror. Du har åbnet øjnene for mig med de store løft jeg altid har tænkt kunne være fedt og vi formåede at komme for sindssygt op i kilo! Du har været en god og en meget kompetent sparringspartner jeg virkelig havde brug for!.

Du er en fantastisk person/ træner du formår at se styrkerne i en og virkelig få nogen mål skudt igennem.

Jeg kunne ikke havde været det for uden, jeg ved jeg kommer igen og så har vi nye mål vi skal nå!

Tak for dig og alt det du har gjort og gør❤️.

July 31, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Emils tilgang til at føre et forløb med klientens behov i fokus er helt unikt

Jeg var så heldig at have et forløb med Emil på 3 måneder fra april til juni.

Emils tilgang til at føre et forløb med klientens behov i fokus er helt unikt ift. andre coaches der findes i branchen. Emil tager tid til at forstå hvilke målsætninger man har, og sammen skaber nogle rammer for hvordan disse mål bliver nået.

Jeg gik ind i dette forløb med fuld motivation og gejst, men Emil fik mig hurtigt overbevist om at jeg skulle skrue ned for ambitionerne, og i stedet være realistisk for hvilke resultater der ville være muligt for mig at opnå på den korte tidsramme vi havde sammen. Med dette mindset, kunne jeg tage den med ro, og hele tiden justere på træning og kost udfra hvilken situations jeg stod i tidsmæssigt fra uge til uge. Jeg formåede på disse 3 måneder at se resultater i spejlet som jeg ikke havde forventet, og selvom jeg ikke er kommet helt i mål endnu, så har Emil med sin realistiske og empatisk tilgang til træning og kost, givet mig et billede af hvordan målsætninger skal sættes, og at det hele er organisk fra uge til uge.

Emil er en coach som har en sans for virkeligheden og formår at skabe en personlig relation med sine klienter, hvor fokus altid er at forstå hvad du vil og kan. Hvis du vil du have en som kan svare på dine spørgsmål alle ugens dage uanset hvor små eller store de er, så kan du altid få fat på ham på sms. Er det nogle ønsker du kan genkende, så er Emil klart den rigtige coach for dig.

Derudover så holder han lige en samtale med dig hver uge, for at holde styr på at du overholder aftalerne i laver - det er sgu god service

June 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk dygtig og motiverende træner

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Emil i et online forløb fra maj 2022 t.o.m december 2022, mens jeg har boet i Manchester.

Jeg startede forløbet med et ønske om at få lysten og selvtilliden tilbage i motionscenteret, hvor Emil har formået at gøre styrketræning til en vane for mig, hvor jeg har følt, at jeg har rykket mig hver eneste træning. Derudover har vi også arbejdet med at overkomme skader samt det mentale omkring vaner, træning og en livsstil, hvor der er plads til både sjov men også træning og fitness.

Emil er en fantastisk fyr, der virkelig kan formå at motivere dig. Derudover er han super empatisk og formår at gøre oplevelsen ved online forløbet unik og personlig. Derudover har han bare styr på sit kram og er altid punktlig.

Tak for et godt samarbejde, makker!

January 2, 2023

Reply from Personlig Træner - Emil Ryberg

Anders! Tusinde tak for dine fine ord! Og tak for et skønt samarbejde med god kommunikation hele vejen rundt. At arbejde med dig har været et sandt eksempel på hvad man kan udrette trods man befinder sig i to forskellige lande! Tak for fremmødet, tilliden og for suge viden til dig - vi ses forhåbentlig igen :-D

1000 tak Emil <3

Jeg har trænet hos Ryberg i lidt over 1,5 år nu og hold kæft en fornøjelse det har været!
Sjældent finder man en så kompetent, empatisk og omstillings parat træner som Emil!!!
Som træner selv, var det vigtigt for at mig at lade en anden tage styring af min egen træning for at et få et så objektivt trænings program som muligt og det må jeg sige jeg har fået!

Emil er lyttende og tager alle ens personlige mål og omlægger det til et lækkert program som passer til ens hverdag, helt igennem fantastisk!

Men denne her rejse jeg har haft, har ikke været nem! Tilbage i december 2021, blev jeg påkørt og brækkede kravebenet, herefter havde jeg 4 måneder heling og genoptræning. Da dette var over stod Emil klar, han havde lavet et års program som skulle få mig tilbage i top form, ja faktisk mere end topform!

Jeg står nu her, under år siden jeg brækkede mit kraveben, stærkere i alle løft og ikke senfølger.

For at sætte lidt tal på, gik min PR fra 172,5 kg i squat til at være 195 kg i år, vel og mærke at jeg havde 4 måneder uden styrketræning ;)

- Så Emil, Tusindtak for alt din hjælp, støtte og for at sørger for jeg ikke løftede for tungt og overholdte RIR ;)

November 1, 2022

Kære Youssef!

Årh man! Så mange måneder sammen! Hvad du dog ikke har opnået! Vi har sat nogle vilde PR’s og du har lavet årets comeback 💪🏽

Jeg har sat pris på du har været lyttende som klient. Tak for at give mig alle de rosende ord med på vejen. Det er værdsat!

Glæder mig til at følge med i din udvikling i fremtiden!
Alt det bedste fra Coach

Vores varmeste anbefaling

Tak, Emil! Tak fordi at du altid er empatisk, motiverende, løsningsorienteret og passioneret.
Vi havde et ‘par-forløb’ hos Emil, hvilket vi på det varmeste vil anbefale. Hver eneste torsdag var en fest i Emils selskab, han så vores individuelle behov og tilpassede træningen og vejledningen derefter. Vi glæder os til at vende retur 😊
/Jose og Andreas

December 24, 2021

Kære Jose & Andreas! Tusinde tak for jeres skønne ord med på vejen 🙏🏻
I er en fornøjelse at træne med og i er mere end velkommen under mine vinger til hver en tid 😄
God dag!

Online forløb

Online forløb
Jeg var i online forløb hos Emil og det fungerede virkelig godt den måde han kører det på. Hver uge har man en snak hvor man får feedback på ens løft og ellers bare snakker om alt muligt. Har også haft 2 fysiske sessions med Emil og hver gang man har haft en session eller en snak med Emil har man altid et smil på læben efterfølgende!

October 18, 2022

Kære August,
Tusinde tak for din anmeldelse! Og tak for et godt samarbejde så længe det varede! Jeg glæder mig til at følge din udvikling 👍😄

Online træningsforløb hos Emil

Jeg var i forløb hos Emil i lidt over 1/2 år og jeg fik meget mere end kun træning, ud af det!

Det var ikke kun træning jeg fik ud af forløbet. Jeg fik en masse viden om træning og kost og en hulens masse smil på læben.

I dag er jeg meget mere selvsikker og selvstændig i træningscenteret, takket være Emil.

August 31, 2022

Kære Alex,
Moseren fra Nakskov! Tusinde tak for din anmeldelse & tak for et godt samarbejde! Du har udviklet dig helt vildt og jeg ser så meget potentiale i dig som træner! Tak for sparring og hårdt arbejde ⭐️ Jeg glæder mig til at følge din udvikling som træner 👍😄

En fantastisk hjælp

Emil hjalp mig i en kort periode med styrketrænig og fik mig guides således at jeg fik ordnet mine langvarige skuldersmerter og ryg smerter. Jeg kan varmt anbefale Emil, som altid er en fornøjelse at træne med!

August 2, 2022

Kære Sebastian,

Tak for at give mig så fine ord med på vejen! Alt godt ønskes du din vej fremover!
De bedste hilsner,
Emil

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Emil snart over to år

Jeg har brugt Emil snart over to år, super godt forløb og han er super god til at give feedback! Jeg kan klart anbefale Emil ikke nok med godt træningsforløb, er han også rigtig god til at kom med gode råd til kosten!

August 14, 2022

Kære Sahib,
Mange tak for den fine anmeldelse og for vores tid sammen. Jeg ønsker dig det bedste fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft Emil som online coach…

Jeg har haft Emil som online coach igennem 3-4 måneder - kan varmt anbefales!
Emil møder dig hvor du er, og tager udgangspunkt i din hverdag og hvad der giver mest mening for dig! Alt du skal gøre er, at følge og stole på programmet, og du vil se resultater! 😊🔥

July 27, 2022

Kære Andreas,
Champ! Tusinde tak for et godt samarbejde! Tak for de flotte ord. Jeg håber vores veje krydses igen!
Coach Ryberg

Uundværligt!

Dette forløb har været helt fantastisk! Jeg har aldrig troet at træning ville blive så stor en del af mit liv. Forløbet har peget mig i alle de rigtige retninger. Generelt har træningsforløbet nok været et af de bedste valg jeg har taget i mit liv.

June 8, 2022

Kære Adrian,
Tusinde tak for et godt samarbejde! Tak for de flotte ord.Du har udviklet dig helt vildt i sen periode vi samarbejdede. Jeg er stolt af dig. Jeg håber vores veje krydses igen!
Coach Ryberg

Take a closer look