Personlig Træner - Emil Ryberg Reviews 69

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Emil er en personlig træner som stræber efter at få folk til at opnå deres mål indenfor træning. Efter lidt over 1 års samarbejde kan jeg varmt anbefale Emil. Han er god til at presse sine k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Emil er personlig træner med stort P. Emil tilretteligger din træning for at opnå dine mål efter dit liv og de ting der gør sig gældende for din hverdag. Om du er aspirerende atlet, vil lave nogle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Emil er super dygtig, han er faglig kompetent og super dygtig til at videreformidle al hans viden. Jeg har samarbejdet med Emil af flere omgange og han er altid let tilgængelig, klar til en snak... See more

Company details

1. Personal Trainer
  2. Fitness class
  3. Physical Fitness Program
  4. Women's Personal Trainer

Written by the company

Personlig Træning for alle, Online Coaching i hele Danmark & Prep Coaching for naturlige atleter. Coacher, vejleder og træner folk til at blive stærkere, bygge mere muskelmasse og bedre til at bevæge sig. Alt fra hverdags atleter til konkurrence atleter som gerne vil tage deres træning til et nyt niveau eller blot vil være sundere. Min passion er at optimere folks træning og resultater med en hårfin balance af nørdet & evidens baseret træning. Jeg hjælper atleter til scenen uden brug af præstationsfremmende midler. Guider især unge mennesker eller inaktive voksne med en travl hverdag til en endnu mere aktiv hverdag og livsstil uden restriktioner.

4.9

3-star
2-star
1-star

Kæmpe anbefaling

Jeg har virkelig fået meget ud af, at have Emil som min personlige træner. Mine mål om mere selvsikkerhed ift. styrketræning og bedre teknik er nået og generelt har jeg fået et helt andet og bedre forhold til det at styrketræne. Han virkelig dygtig og har altid kunne guide mig, når jeg har haft spørgsmål, og så er han også bare virkelig et behageligt og forstående menneske! Men føler sig absolut tryg i et forløb ved ham! Kæmpe anbefaling herfra❤️

June 6, 2022

Kære Runa,
Årh hvor blev jeg glad for dine ord! Tusinde tak for et godt samarbejde! Tak for give den hele armen og knokle på til vores træninger. Du ønskes alt godt fra mig! Jeg håber vores veje krydses igen!

5 stjerner til Emil!

5 stjerner til Emil!
Jeg startede første gang hos Emil Ryberg i dec 2019 efter at jeg var blevet opereret i maven. Jeg har egentlig altid været aktiv, men havde brug for en god PT til at få mig tilbage på sporet, stille og roligt. Det hjalp Emil mig med :-) Han gav mig ikke kun inspiration til øvelser eller lærte mig om god teknisk udførelse. Han fik mig også til at være endnu mere selvsikker i et gym og til at presse mig selv MEGET mere. Han var og er en KÆMPE hjælp. Jeg har været i forløb hos Emil on & off i over to år, og selv om jeg ikke er i forløb hos ham lige for tiden, så har vi af og til sessions sammen og hver session giver mig altid lidt mere inspiration og viden - og gør mig i godt humør. Derudover er Emil bare sød, betænksom, sjov og et rigtigt godt menneske. Han kan noget med menneskelige relationer og connecter bare med folk in a heart beat :-) Jeg vil til hver en tid anbefale Emil som PT!

March 16, 2022

Kære Minna,
Det er mig der takker for altid at vende flittigt tilbage i mine hænder! Som klient og person er du ovenud skøn at træne med ⭐️
Tusinde tak for et godt samarbejde! Og af hjertet tak for de flotte ord.Du har udviklet dig helt vildt i den periode vi har arbejdet sammen. Jeg er stolt af dig dine skills. Jeg håber vores veje krydses igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste Coach jeg kunne havde ønsket.

Jeg var client hos Emil i lidt over 8 måneder. Og jeg kan ikke andet end at anbefale ham til andre, han var den bedste til at hjælpe mig med min form i starten af vores tid. Emil er også en skide sjov og flink fyr. Jeg kan huske for hver eneste gang jeg har haft en sesion med ham, har jeg gået smilende fra fitness centeret. Emil har en måde at bringe hans glæde op når vi var sammen som smitter meget på andre men samtidig er han stadig seriøst nok til at vores træning stadig var læringfuld. Hvis man leder efter en coach, som kender alt til fitness og et venskab samtidig. Så skal man klart havde et forløb sammen med Emil (:

February 23, 2022

Kære Matti,

Årh hvor blev jeg glad for denne anmeldelse! Tusinde tak for et godt samarbejde! Tak for give den hele armen og knokle på til vores træninger og som klient generelt. Du ønskes alt godt fra mig! Jeg håber vores veje krydses igen min ven!

Kæmpe anbefaling af Emil

Kæmpe anbefaling af Emil

Jeg har trænet med Emil i over et år og jeg har før trænet med andre personlige trænere, og Emil er klart den bedste jeg har haft.

Han forstår at motivere en til at yde det bedste man kan, selv når det er en kold januar morgen og man er nød til at træne udenfor fordi alting er corona lukket.

Han er der næst rigtig god til at fokusere på teknik således at man undgår skader og tage hensyn til evt. skader man selv har. Jeg havde selv problemer med min lænd da jeg startede hos Emil, og jeg oplevede at han virkelig lyttede og lave et program med øvelser der der tog hensyn til mine smerter, men som også hjalp på dem. Jeg er i dag smerte fri i min lænd og det er uden tvivl takket være min træning med Emil.

Jeg er altid gået fra min træning med Emil med et kæmpe smil på læben, og en god følelse i kroppen efter en rigtig god træning.

Kæmpe anbefaling af Emil her fra!

January 14, 2022

Kære Anso,

Først og fremmest tak for dine flotte ord! Der har været en fornøjelse at lære dig at kende og opbygge vores relation ⭐️
Så tusinde tak for et godt samarbejde! Tak for give den gas i regn og slud og sparke røv til vores træninger. Du ønskes alt godt fra mig i fremtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af Emil herfra!!

Kæmpe anbefaling af Emil herfra!!

Har snart været hos Emil i et år hvor jeg fast har trænet med ham en gang om ugen.

Inden jeg startede følte jeg selv, at jeg havde okay styr på træning, men fandt hurtigt ud af at der var en masse ting der kunne gøres så meget bedre og mere effektivt!

Han er pisse dygtig til at forklare og brække ned hvorfor man egentlig skal gøre som man skal - også selvom man ikke er helt skarp til alle de forskelige termer osv;))

Der er altid fedt energi og plads til at have det sjovt oveni at man får en MASSE ud af træningen!!

Endnu engang kæmpe anbefaling! man vil ikke gå galt med Emil som sin Træner!!

January 8, 2022

Kære Mathias,

Champ! Hvor skal jeg starte..
Først og fremmest tak for dine rosende ord! Der har været en fornøjelse at lære dig at kende og opbygge vores relation som jeg i dag tillægger stor værdi ⭐️

Tak for give den gas i regn og slud og sparke røv til vores træninger. Tak for at være en kickass klient som er et godt eksempel for andre unge fyre derude 👊🏻

Ses snart!

Emil stabil

Emil stabil. Du behøver ikke at lede efter en anden personlig træner. Emil har det. Han kan det. Han vil det.

Han får dig op på de kolde… sådan rigtige øv kolde… vintermorgener.

Han får dig til at dødløfte mer’ end du anede var muligt. Og hvem fa’en kan lide dødløft!?

Han får dig til at kunne lide burpees og boxjumps?? 🙈🙈🤷🏻‍♂️

Han får dig til at smile, grine og gør træningen til et højdepunkt på dagen.

Jeg har trænet med Emil i 10 måneder. I regn og slud. Bogstavligt. Corona, ingen Corona. Emil er der. Er du?

De varmeste anbefalinger herfra.

December 3, 2021

Lars for faen!
Først og fremmest tak for dine fantastiske anmeldelse! Vores tid sammen så jeg som en læringsrig proces med behov for kreativitet, disciplin og god musik ⭐️

Tak for give den gas i regn og slud og sparke røv til vores træninger i contraineren. Tak for at være en del af holdet. Du er altid mere end velkommen 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

⭐️Emil hjalp mig med at bestå politiets fysiske optagelsesprøve!⭐️

Jeg søgte Emils hjælp, da jeg havde et ønske om at bestå Politiskolens fysiske optagelsesprøve. Jeg kom til Emil med meget lidt viden omkring træning og med et fysisk svagt udgangspunkt. Hans enorme viden omkring træning og kost, samt hans motiverende støtte, gjorde at jeg bestod prøven med flotte resultater. Jeg står nu med en masse værktøjer til at træne selvstændigt og en rigtig god fysisk form. Emil er meget empatisk, eksekverende og enormt professionel inde for faget. Jeg har været super glad for mit forløb og jeg vil derfor anbefale ham kraftigt til alle. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

November 11, 2021

Laura! You made it!
Jeg er så stolt over hvor langt vi to nåede 🤜🏻🤛🏻
Jeg beundrer din arbejdsindsats og glæder mig til at se hvor du befinder dig om 2 års tid!

Tak for give den gas i regn og slud og sparke røv til træning. Tak for at være en del af holdet. Du er altid mere end velkommen hos mig!
Vi ses på vejene frk. Betjent 👮🏻‍♀️

Verdensklasse personlig træner!!

Kører på femte måned med Emil og det er ikke uden grund. Emil er ikke bare en fantastisk træner, men også en fantastisk person, som er super god til at tage temperaturen på den enkelte klient. Jeg bor personligt i Aarhus, hvilket gør at der naturligvis er fysisk lang afstand imellem Emil og jeg. Dog er dette på ingen måde en udfordring og vi holder kontakten online, hvilket fungerer super godt!! Kan klart anbefale Emil til alle der ønsker en personlig træner, som er god til at lære fra sig, smilende, imødekommende, fagligt stærk og altid i godt humør💪🏽🤟🏼

November 11, 2021

Lil bro!

Noah din fantastiske unge mand!
Tak for dine rosende ord!
Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og den relation vi har opbygget 🫶🏻
Kan sige at jeg har store planer med dig og glæder mig til fremtiden!
Let’s go!

Alt det bedste herfra,

Rated 5 out of 5 stars

Stjerne træner, konge mand!

Jeg tog et forløb med Emil inden sommeren for at smide et par kilo og holde formen for at være sommerklar. På trods distancen mellem Emil og jeg, jeg boede I Texas, så var Emil aktiv, involveret og svarede på alle spørgsmål jeg kunne komme på. Emil tjekkede ind, sørgede for fantastiske træninger og var altid til at arbejde med. Man kan tydeligt mærke at Emil ved hvad han laver, om det er kost eller træning, så har han altid en løsning, og tager sig god tid om at forklare dig hvordan den specifikke øvelse eller kostplan kommer til at gavne dig.

Udanset om dit mål er vægttab, livstilsændring eller massivt muskel-gain er jeg ikke i tvivl om at Emil kan klare det!

September 16, 2021

Kære Laurits,
Tak for dine varme ord med på vejen. Det var en fornøjelse at samarbejde med dig! Jeg er taknemmelig for din anderkendelse! Alt godt din vej.

Varm anbefaling af Emil

Varm anbefaling herfra! Emil og jeg indgik en aftale om et 4 ugers forløb, som jeg har været enormt glad og tilfreds med. Emil har været den perfekte løsning for mig, da han har formået på kort tid, at få hævet min muskelmasse, gjort mig stærkere og særdeles mere eksplosiv, hvilket var mit mål fra start. Emil er en super dygtig træner, professionel, motiverende og ikke mindst formåede han at presse mig til det yderste hver eneste træning. Med varierede øvelser og et super tilrettelagt program, fik han min motivation i top og jeg har virkelig rykket mig her 4 uger efter. Jeg kan i den grad anbefale Emil!

July 28, 2021

Kære Nicole,
Tusinde tak for dine rosende ord omrking vores samarbejde. Jeg sætter stor pris på vores tid sammen, selvom den var kort. Du fik lært en masse og jeg så stor udvikling på kort tid!
Værdsætter ethvert ord!

Mvh,

Rated 5 out of 5 stars

Motiverende og alsidig træning med et smil

Jeg havde et træningsforløb med Emil med henblik på at blive stærkere i nogle helt specifikke øvelser - og det blev jeg! Med et spændende personligt program som skiftede hver tredje uge og et kæmpe smil der mødte mig hver uge til træning. Emil er motiverende, energifyldt og super professionel. Han tager sig tid til sine klienter på under og uden for træning til råd om bl.a. vægttab og ernæring. Kan klart anbefales at svinge forbi og tage et forløb hos Emil, ligemeget hvilken form man har! 💪🏽🌟

June 26, 2021

Kære Marina,

Tusinde tak for din anbefaling! Jeg siger mange tak for dit gode humør og dit engagement til vores træninger! Det var en fornøjelse at samarbejde med dig!
Alt held til dig fremover!

Knus

Rated 4 out of 5 stars

5 ugers forløb

Jeg havde et 5 ugers forløb med Emil. Det var normalt ikke noget han tilbød, men fik tilpasset et super godt program. Fik meget bedre på teknikken og har fortsat brugt programmet. Han er engageret og en kanon fyr - udover at være dygtig til at presse på. Varm anbefaling herfra.

June 20, 2021

Kære Nicoline,
Tak for dine ord omkring vores forløb. Tak for tiden sammen.
Jeg ønsker dig alt held fremover.

BH

Rated 5 out of 5 stars

Træning med fokus på eksplosivitet og kondition!

Jeg valgte et træningsforløb med 8 sessioner hos Emil, fordi jeg havde hørt mange gode ting om hans træning. Jeg har været meget tilfreds med Emils træninger og vil med glæde anbefale ham til alle og enhver!

En lille advarsel: Du kommer til at fortryde det, når du står i kampens hede og kvalmen nærmer sig, fordi Emil har presset dig max! Men det bliver bedre med tiden. Det lover jeg.. ;-)

June 17, 2021

Kære Simon,
Vild med din anmeldelse!
Tak for den tid vi havde sammen! Det var fedt at se dig give den gas til hver træning! Flot arbejde!
Vi ses lige pludselig derude!
God vind,

Varm anbefaling!

Varm anbefaling!

Jeg har kørt et program med Emil, og jeg har KUN positive ting at sige hertil! Du får et personligt program, med en direkte linje til Emil igennem hele forløbet (og efter for den sags skyld). Programmerne er gode, hårde, og man lærer en masse omkring træning generelt! Har selv trænet i mange år, så det er altid spændende når man lærer noget nyt. Det er meget anderledes end almindelige ‘Online Forløber’ hvor man her får et rigtig skræddersyet program og kostplan. Selv under Corona fungerede det hele!

Kun store roser herfra!

June 10, 2021

Kære Oliver,

Tusinde tak for dine smukke ord. Glad for du kunne lide programmerne trods de gjorde nas ;-)
Vi fik det til at fungere i en lockdown! Tak for en fed tid sammen!

Alt det bedste ønskes du herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Ryberg Perfomance fuld ild!

Jeg kom til Emil som elite sportsudøver der havde brug for at blive stærkere (og til mit eget selvbillede, også slankere). Lidt over et halvt år, påtog Emil sig ikke bare rollen som personlig træner, men også mental coach, kostvejleder og uundværlig support. Med Emil som træner får du en nærværende, interesseret, motiveret og ambitiøs træner - der også kan give dig et spark bagi når du har brug for det :). Jeg har fået det bedre med mig selv på alle måder efter mit forløb hos Emil, og han har givet mig en masse viden indenfor korrekt livsstil og træning. Alle burde have et forløb med Emil, til at ekspandere sin viden om træning, kost og selvrealisering. 5 stjerner herfra!

May 10, 2021

Kære Barbara,
Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner! Det er værdsat.
Det var en fornøjelse at samarbejde med dig og se din udvikling.
Alt godt ønskes du herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Du fortryder aldrig en træning

Hvis du selv går og overvejer at starte til personlig træning, så er Emil et rigtig godt valg!
Jeg har været hos Emil i 6 måneder, og wow hvor er det gået hurtigt!! Vi har fra starten af haft et fantastisk samarbejde. Emil har støttet mig i gemmen hele rejsen, og wow hvor er jeg blevet meget klogere på så mange ting. Alt fra kost, til træning og ikke mindst er jeg blevet en meget bedre version af mig selv!

Så Emil, tak! Tak for dig og alt hvad du står for! Ville aldrig have været foruden de sidste 6 måneder!

May 7, 2021

Kære Cille,
Tusinde tak for dine ord. Og tak for dig! Vi havde et brag af en træningsperiode og jeg ønsker dig alt det bedste med træning fremover!

Fantastisk personlig træner!

En fantastisk og engageret personlig træner der virkelig forstår at sætte sig ind i hvad du har brug for og hvordan han kan støtte mig i det mål.
Emil bliv anbefalet til mig af en god veninde da jeg stod i en situation hvor jeg havde et bryllup rundt om hjørnet og ikke kunne passe mine brudekjole længere da der var kommet lidt for mange ekstra corona kilo på.
Vi havde 3 måneder til at tabe de ca. 7 kilo der skulle til for at jeg kunne være i kjolen. Det nåede vi på under 2!
Ikke nok med at jeg tabte mig så fandt jeg sammen med Emil en tiltro til mig selv og hvad min krop endelig kunne. Han støtter mig i at udfordre mig krop, med lytte også efter nå jeg blev usikker i øvelserne og ikke følte mig klar grundet min store overvægt.
Jeg står nu en ny situation hvor jeg er gravid. Jeg har trænet sammen med Emil igennem hele mit første trimester og har elsket det. Vi har justeret ting efter hvordan øvelser har føltes for mig og jeg har altid følte mig i gode hænder hos Emil.
De største anbefalinger herfra, og iser hvis man er usikker på at komme i gang med at træne som overvægtig. Han tager så godt hånd om en og sørger for man er tryg igennem hele træningen.

February 24, 2021

Kære Camilla,
Cam for pokker! så mange minder sammen! Sikke en fest og en tid vi nåede at have sammen.
Jeg værdsætter vores samarbejde og din flotte anmeldelse.
Tak for nogle gode stunder og for et flot engagement!

Du ønskes alt held og lykke med fremtiden herfra!

Fantastisk træner

Da jeg startede hos Emil, havde jeg et ønske om at blive stærkere og jeg havde aldrig trænet før.

Fra starten har han mødt mig i øjenhøjde og været super imødekommende i forhold til at finde en måde at træne på, der passede mig.

Emil skaber et frirum fra samfundets og andres forventninger til en. Da handler aldrig om, at andre kan mere. Det handler om at DU har rykket dig og DET skal fejres!

Emil møder dig hvor DU er og guider dig til at nå DINE mål.

Emil er en kæmpe støtte og en personlig træner jeg kun varmt kan anbefale, også til begyndere.

January 31, 2021

Kære Elyse,
MANGE tak for dine varmende ord omkring vores tid sammen! Det var en sand fornøjelse.
Glæder mig til at støde ind i dig igen og se hvilke fantastiske resultater du har skabt på egen hånd!
God vind herfra,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har trænet med Emil i et år og har…

Jeg har trænet med Emil i et år og har virkelig rykket mig. Det har været muligt hele tiden at ændre mål og ønsker, når det kommer til træning/mad, i fortold til hvor jeg har været. Udover hjælp med træning og kost helt generelt har Emil også været en kæmpe støtte under corona, hvor intet har været som det plejer.
Jeg kan varmt anbefale Emil som personlig træner, ligegyldigt hvilke mål man ønsker at opnå.

January 23, 2021

Kære Mie,
Stort tak skal det lyde, for dit engagement og for din støtte under Corona. Det har været fedt at udvikle dig trods uvejr i en container og meget mere.
Tusinde tak for dine rosende ord!

Alt det bedste herfra,

Take a closer look