Enggaarden Havemoebler Reviews 11

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Online salg af havemøbler i høj kvalitet. Se vores store udvalg af havemøbler her eller besøg udstillingen i Helsinge. Vi fører havemøbler i både teaktræ, flet og plast..

3.6

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Fejllevering af havebord

Vi bestilte et havebord, som hurtigt blev leveret men i forkert farve. Herefter opstod problemer med lang leveringstid af det nye bord. Vi skulle selv kommunikere med Fragtmanden, som ikke leverede og afhentede det forkerte bord på aftalt dag. Alt i alt måtte vi vente 19 dage efter at vi tog kontakt grundet fejllevering. Ikke et sted vi vil anbefale andre at handle.

June 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte et super lækkert lounge…

Vi bestilte et super lækkert lounge møbelsæt, som blev personligt leveret lynhurtigt, som vi ønskede. Møblerne er i virkelig høj kvalitet. Rigtig god personlig service, og god dialog som opfølgning på ordren. Jeg kan kun anbefale at handle hos Enggaarden, og det er ikke sidste gang, at jeg har handlet her.

January 31, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Perfekt kundeservice.

Perfekt kundeservice.
Bord er gået i stykker efter et års tid - der bliver herpå fulgt op, og bestilt en ny bordplade til mig. Smadder sød at tale med - Erling.

January 6, 2025

Fantastisk oplevelse

Havnede hos Enggården af en tilfældighed for at kigge på en specifik vinkelsofa. Men takket være en fantastisk medarbejder (Anders) så løste vi et praktisk problem som gjorde at vi købte sofaen samt lidt flere møbler.
3 dage senere dukkede ligeså eminente Torben op og leverede møblerne.
Kort og godt: Suveræn service, fantastisk hjælpsomhed og hurtig leverance. Stort tak til Enggården!

August 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ingen service, når du har betalt

De har flotte vare, men forvent absolut ingen service. Købte en mindre sofa og to stole til ca. 15.000.
kanten på bordet gik i stykker efter 1,5 år- kontaktede dem på tlf og mail -de lovede at vende retur flere gange - men nej hørte aldrig fra dem 🥸🤬🥵

July 18, 2024

Virkelig god service

Virkelig god service. Erling er kompetent, yderst serviceminded og holder hvad han lover. Kan varmt anbefale Enggårdens møbler både i forhold til produkter og kundeservice helt i top.

October 27, 2022

Super service!

Fik leveret et havebord, som der var en fejl på fra fabrikantens side. Enggården kom fluks og erstattede det med et nyt, og samlede det tilmed for os. Super service!

May 19, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Hurtig levering og fin hjemmeside

Hurtig levering og fin hjemmeside. Dog var der ridser i solvognen, og vi kontaktede herefter enggaarden havemøbler for at finde frem til en god løsning evt ny solvogn eller refundering som dækkede det skadede på solvognen. Dialogen med enggaarden havemøbler var vi ikke tilfredse med, lange svartider og ikke nok i refundering. Vi står desværre stadig tilbage med en ridset solvogn og ingen løsning 🙁

May 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig køber oplevelse

Dårlig køber oplevelse. Jeg bestilte varer som først kommer 3 uger efter. Til og med den dyreste fragt jeg til dato har betalt, 65 kr for en pakke der vejer 140 g... De bestilte varer er imidlertid heller ikke som beskrevet i salgsopstillingen.Da jeg ringer til Erling, som formodes at være chefen, for at gøre pænt opmærksom på forkert markedsføring, så de kan få fejlen rettet til en anden gang, bliver han sur og afbryder samtalen. Han lover dog at jeg kan sende varen retur fragtfrit, men selv efter adskillige rykkere for returlabel hører jeg intet....
Jeg vil bestemt ikke råde til køb hos Enggården...

April 19, 2021
Enggaarden Havemoebler logo

Reply from Enggaarden Havemoebler

Kære Anne. Det er korrekt, der gik 3 uger før vi igen havde de hvide tulipaner på lager. Fragtprisen er ikke kun afhængig af vægten, men også størrelsen på pakken. Prøv at gå på PostNords hjemmeside og se, hvad det koster at sende en pakke. Det er korrekt, at vi ikke har sendt returlabel, men hvis du kigger på din bankkonto, så vil du opleve, at vi har krediteret dig hele beløbet og du kan beholde de fine blomster - helt uden beregning. Kan du ha' en god dag.

Virkelig god service

Virkelig god service. Erling som jeg talte med er venlig, hurtig og yderst kompetent.

Fik god rådgivning og personlig levering af en gave allerede dagen efter - som var en søndag i juli vel at mærke.

Der kan du roligt handle - det gør jeg i hvertfald igen :-)

July 3, 2017

Take a closer look