Mycket bra klocka för min mamma
Företaget säljer i nuläget bara en produkt: en veckodagsklocka, dygnsklocka, demensklocka eller vad man nu väljer att kalla det. Det är i alla fall en mycket bra klocka för min mamma, som ofta är förvirrad kring vad det är för veckodag och om det är morgon eller kväll när hon vaknar efter en tupplur.
Det går säkert att få tag på liknande klockor billigare. Denna är uppenbart baserad på en digital fotoram med modifierad mjukvara. Inget fel i det. Det finns många liknande klockor att köpa. Men jag är beredd att betala lite extra för enkelheten i denna.
Jag blev positivt överraskad av att klockan håller tiden även när den är strömlös. Jag har inte testat hur länge, men det är inga problem att flytta den mellan olika eluttag utan att behöva ställa in tiden igen.
Jag kände mig först osäker på om detta var ett äkta svenskt företag eller dropshipping som skickar direkt från Kina. Men leveransen skickades från Sverige och kom fram på någon dag, och det är en produkt anpassad för den svenska marknaden med svensk förpackning och bruksanvisning. Mycket nöjd!