Syntes det var det fedeste koncept Indtil jeg blev snydt og som jeg kan se andre os har skrevet Har betalt, ik modtaget, truet med inkasso firma og så bare mødt at super ubehagelig og dårlig ser... See more
Company replied
Det saftsusme top Dollar underholdning til en møj møj billig basseøre. Der er ik andet at sige end en frygtelig masse tommel up's👍👍👍. Tak for mange timers fantastisk underholdning/hygge. 😉😀
Company replied
Jeg bestilte min Fanboy her i maj måned og har netop lige fået den jeg må sige 349 kr om måneden for 3 spil og noget lækkert Guf med oveni det er altså en god Deal Især når man så åbner boksen og... See more
Company replied
Har købt fra dem flere gange nu og alt er gået efter planen hver gang. Billigste produkter på markedet og de bliver leveret til tiden. Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som... See more
Company replied
Vi vil gøre det sjovere, nemmere og mere socialt at være gamer. Det gør vi ikke alene bare ved at vores kunder sparer penge, men også ved at give dem fleksibiliteten, i at kunne vælge lige den løsning der passer deres behov til gaming.
Pilestræde 48, 1. Sal, 1112, København K, Denmark
Jeg fik et tilbud om køb af et spil som min nevø ønskede sig. Jeg bestilte det fredag morgen, og tirsdag lå det i min postkasse. Jeg var ikke lige opmærksom da jeg købte det, at der var tale om et abonnement, men jeg skrev bare og bad om at blive frameldt igen, og fik en sød mail tilbage om hvor jeg kunne gøre det på hjemmesiden. Det tog to min. og så var det klaret - rigtig god service, så jeg kan klart anbefale Fatboy.dk

Reply from FANBOY
Fanboy er Danmarks bedste sted at købe spil. Nye spil kan købes biligere end butik og net. Har bestilt der flere gange og de gør det godt, både mht udvalg og forsendelse. Her køber jeg mine spil og konsoller fremover

Reply from FANBOY
Det er virkelig den bedste butik inde for spil og tilbehør og ders service er total i tip top from
Elsker at der er en butik som også tænker på os gamer 😍😍🤗😍🤗🤗

Reply from FANBOY
Super service, hurtig levering og absolut gode priser.

Reply from FANBOY
Jeg har nu handlet på Fanboy to gange, og har aldrig været utilfreds. Super hurtig og god service!
Det er så fedt at se, at en virksomhed kan yde så fantastisk service gang på gang. Kan klart anbefale Fanboy til venner og bekendte!

Reply from FANBOY
FANTASTISK SERVICE. Jeg har oplevet meget, men aldrig sådan en service og ansvarlighed. Det er TOPKLASSE. Fanboy er det første sted, jeg fremover leder efter spil og det er ikke kun fordi, de er blandt de aller billigste, men fordi de er til at stole på og de tager ansvar, hvis de mod forventning skulle fejle. Stor RESPEKT.

Min favorit netbutik!
Det har aldrig været andet end en fantastisk oplevelse at handle hos Fanboy.dk! De bedste priser i landet, og det toppes af super service, som man ikke kan sætte egentlig pris på; hurtige og kontante svar. Leveringen i top! Fanboy.dk har en sikker plads i min pengepung... Det er en byrde :/ Men jeg er vild med det!

Reply from FANBOY
Bestilte et spil fredag og søndag morgen lå det i postkassen. Fremragende service og til super priser.

Reply from FANBOY
Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som samtidigt har svarene på alle dine spørgsmål. Rigtigt gode oplevelser!
Køber 100p herfra igen.

Reply from FANBOY
ekstrem god behandling, mega gode priser, god levering også kan man da også drille sine venner når man køber en ps4 controller for 200 kr og de køber sin for 550 kr. - jeg vil helt sikkert handle hos fanboy.dk igen selvom det er sku lidt trals med de der 39 kr. men hvad kan man sige når man spare 350 kr. på sine produkter.

Reply from FANBOY
Fantastisk service og support. Jeg har nu handlet flere gange med fanboy og hver fang er det en fornøjelse. De levere altid som lovet. Skulle man have spørgsmål vedr. et produkt står de hurtigt klar og yder deres ypperste for at hjælp. Absolut mit favorit sted at handle fysiske gaming produkter.

Reply from FANBOY
Super kundeservice dog kom varen først efter 5 dage, men det var også et singels day tilbud så tænker de havde ret travlt :)

Reply from FANBOY
Produktet var som det skulle, men leveringen var forholdsvis langsom (6 dage) i forhold til hvad man ellers kan forvente fra et firma der benytter DAO, som normalt garanterer levering inden for 2-4 hverdage.

Reply from FANBOY
Ikke særlig godt informeret på hjemmesiden med lagerstatus.
Lang leveringstid
Billige priser

Reply from FANBOY
fik det bestilte dog lidt senere end forventet men nok mere GLS fejl. God kundeservice tog hurtigt fat og fandt svar på sagen.

Reply from FANBOY
Jeg fik alt der var bestilt super hurtigt lige leveret til døren.
jeg har fundet min primære gameshop og Servicen er så sublim Kan kun sige de gjorde alt hvad de kunne for alt gik hurtigt og Nemt og Billigt. Der er intet og klage over her fra og alle der syntes at en Game butik der er drevet af GAMER selv burde KIGGE på FANBOY.dk og hvis MAN BOR i KBH er der gratis Levering til Døren. og de 39 kr det koster i medlemskab er givet godt ud 1 konsol + 4 spil. 39 medlemskab 1-2 spil pr måned. Jeg skal helt sikkert købe mine 2-3 pr måned.
FANBOY KEEP UP THE GAMING YOU'LL HAVE THE FAME IN NO TIME.
Tak til FANBOY TEAMET

Reply from FANBOY
Super fedt koncept og alt for vilde Priser! 😍 bestemt en hjemmeside jeg kommer til at handle fra igen! Og super behjælpelige ansatte 😊
Dog var der lidt lang leverings tid,
Ved ikke om det er Dao der har været langsomme eller hvad der lige er sket men bestilte torsdag morgen/formiddag og modtog først pakken fredag ugen efter. Derfor det bliver 4 ⭐⭐⭐⭐ og ikke fem stjerner 😀

Reply from FANBOY
Hvor er jeg glad for at jeg faldt over jeres hjemmeside! Hvor er det et genialt koncept i har gang i der! Kæmpe brede vinger herfra! Plus at i samarbejder med ViaBill gør det bare så meget bedre!!!

simpelthen fantastisk
men lever lige til døren i dag