Written by the company
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Veerseweg 2, 4341 RB, Arnemuiden, Zeeland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Oranjepolder
Het concept van Farmcamps is echt fantastisch. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad, en wij als ouders dus ook! Wij vonden vooral het kleinschalige van onze locatie heel leuk, de dieren en de speelmogelijkheden. De familie was ook heel leuk betrokken, zoals bij het dieren voeren in de ochtend, de marshmallows bij het vuur in de avond en de bolussen maken! Echte aanrader, we gaan zeker nog een keer! Oh en de hooischuur was ook een topplek! (Wat een stroschuur zou moeten heten volgens de eigenaren, puntje voor Farmcamps om aan te passen ;)).

Reply from FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Oranjepolder
Learn more about other kinds of reviews.