Festkomikeren Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ville have sat pris på om Magnus, havde taget kontakt til os? Og indrømmet om der var sket noget med fotos til os. I stedet for ikke at svare, hvad der evt. er sket. Bare mega kedelig afslutning på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det skøre Pizzabud, Magnus leverede en helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats, ved vores datters Malia konfirmation, Kristi Himmelfarts dag. Der gik laang tid før, gæsterne opd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bookede Magnus som Fup-fotograf som overraskelse og underholdning til vores børns konfirmation. Det var SUPER sjovt, bl.a. fordi det ikke blev introduceret og så bare udviklede sig derfra.... See more

Company replied

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Alletiders gode underholdning

Vi havde bestilt fupfotografen Magnus som en overraskelse til vores datters fest i anledning af hendes 50 års fødselsdag. Vores datter troede naturligvis at han var gået forkert. Men der gik ikke lang tid førend Magnus underholdt hele selskabet og latteren bredte sig. Det var fantastisk underholdning fra først til sidst. Alle gæsterne morede sig og deltog gladeligt i løjerne. Stikordene blev inddraget til stor morskab. Alle de gode/sjove billeder, som vi har fået tilsendt, kan vi og vores datter nu glæde os over. Vi vil sige tusind tak for underholdningen og vi vil varmt anbefale fupfotografen.

Virkelig god underholdning

Virkelig god underholdning, der varmt kan anbefales. Vi havde bestilt fupfotografen til min mors 60års fødselsdag, og der var gæster i alle aldre med, men Magnus formåede at underholde alle og gøre det tilgængeligt for alle aldre.
Der var god kommunikation før festen hvilket gav en god mavefornemmelse, når nu det var noget helt nyt. De stikord vi havde sendt på forhånd blev brugt rigtig fint og gav det hele et meget personligt præg. Derudover formåede Magnus også hurtigt at læse gæsterne og fandt ud af hvem der var friske på lidt ekstra gas, mens andre fik lov at blive siddende i fred og ro.
Alt i alt en rigtig god underholdning som vi har grint af mange gange siden. Alle gæsterne virkede også til at have været underholdt og jeg kunne se at alle kontakt kortene på Magnus var taget efter festen, så det må være et godt tegn.
Billederne fik vi en uge efter og så kunne vi starte forfra med at grine og huske alle de sjove situationer.

Underholdning i verdensklasse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Underholdning i verdensklasse… Det er hvad du får hvis du bestiller “Det skøre pizzabud”

Vi havde bestilt Magnus til at underholde til vores tvillingedrenges komfirmation. Det var simpelthen dagens sjoveste indslag - mine drenge syntes det havde været SÅ fedt. Lattermusklerne blev rørt fra start til slut. Jeg havde givet nogle stikord / små historier om vores drenge, som blev flettet ind i underholdningen - det var helt perfekt. Selv gæsterne blev inddraget, hvilket gjorde det til en ekstra fed oplevelse.
Jeg har efterfølgende fået så meget positiv respons på underholdningen. Alle har virkelig følt sig underholdt.
Vi har været ovenud tilfredse og kan på det varmeste anbefale Magnus til et arrangement hvor lattermusklerne skal røres.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde besøg af Fupfotografen til min…

Vi havde besøg af Fupfotografen til min 30 års fødselsdag, og det var den bedste oplevelse nogensinde. Vi har stadig ondt i maven af at grine så meget og blæst helt bagover af den underholdning, han leverede. Vores gæster var helt oppe at køre, og der var nok 20 gæster henne for at spørge, hvor vi havde fundet ham og flere har skrevet i dagene efter festen. Helt fantastisk! TAK for at gøre festen helt helt uforglemmelig. Det var alle pengene værd - og endda mere til. Bare TAK!

October 31, 2021

Reply from Festkomikeren

Af hjertet tak for de fortryllende ord. Det var en stor fornøjelse at underholde til din 30 års fødselsdag med Fupfotografen. Dejligt at høre, at det var den bedste oplevelse nogensinde.

Fedt I fik grint så meget så meget og at I blev blæst helt bagover af underholdningen.

Selv TAK for at gøre festen helt helt uforglemmelig og tak for tilliden og fordi du havde lyst til at booke mig :-)

Latterkrampegaranti

Hylende morsom underholdning, som inddrager gæsterne på en fantastisk måde.
Magnus forstår at aflæse mennesker og formår dermed at bevæge sig lige på grænsen, hvor det hele tiden er sjovt og aldrig pinligt.
Vores varmeste anbefaling. Vores gæster roste din underholdning til skyerne.

September 13, 2021

Reply from Festkomikeren

Endnu en gang tak for dine enormt rosende ord - fik da helt røde kinder :-)

Fedt at i syntes det var hylende morsom underholdning og at jeg var godt til at aflæse gæsterne - så jeg på ingen måder gik over grænsen.

Håber I havde en fantastisk fest og at vi mødes en anden god gang.

En kæmpe anbefalding herfra

En kæmpe anbefalding herfra.
Alle gæsterne græd af grin, skøn service og virkelig en sjov underholdning.
Pengene værd og virkelig en rar fupfotograf. Alt fungerede til punkt og prikke.

September 10, 2021

Reply from Festkomikeren

Tak for den kæmpe anbefaling. Wow. Er jeg så glad for. Fedt at gæsterne græd af grin!

Er glad for du fandt min service og selve underholdningen helt i top - og at du føler det var pengene værd.

Tak igen.

Styr på tingene.

En virkelig god oplevelse til vores søns konfirmation. Vi havde besøg af fupfotografen og det var hylende morsomt fra han kom til han gik. Han var virkelig god til at gøre stikorderne levende, så det blev et meget personligt indslag.
Nemt at booke, god kommunikation inden festen, så man var helt rolig, for der var styr på det🤗
Vores bedste anbefalingninger både fra konfirmand, forældre og gæster.

Reply from Festkomikeren

Tusind tak for den flotte anbefaling af min underholdning med Fupfotografen til jeres søns konfirmation.

Virkelig godt at høre, at I fandt mit indslag hylende morsomt fra jeg kom til jeg gik - og at I oplevede jeg fik gjort stikorderne levende, så det blev et meget personligt indslag.

Glæder mig at du fandt det nemt at booke og at vores løbende dialog også var god - så I kunne være helt rolige, da der var styr på det :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk underholdning med masser af…

Fantastisk underholdning med masser af godt humør - vi blev underholdt fra start til slut - det var et virkelig godt indslag, og vi fik tilsendt de mest fantastiske glade billeder fra underholdningen af vores glade konfirmand og vores konfirmationsgæster. Vi glæder os stadig over dagen, underholdningen og de glade billeder og kan kun varmt anbefales.

Reply from Festkomikeren

Tusind tak for de fine ord Pernille.

Det var en kæmpe fornøjelse at få lov at til underholde jer som Fupfotograf - og skønt du synes det var et virkelig godt indslag, og I var glade for de skønne billeder I fik efterfølgende.

Endnu en gang tak for anbefalingen og de mange stjerner.

Top professionel underholdning

Havde besøg af fotografen. Det var det sjoveste indspark jeg længe har set. Vores gæster fik sig et rigtig godt grin og flere har sidenhen spurgt til kontaktoplysninger. Magnus har bare en medfødt evne som komiker. Som om han bare rystede det ud af ærmet, var hurtig på aftrækkeren med de sjove bemærkning. Formåede og få alle gæster “fanget” i en fantastisk god underholdning.

Super sjovt indslag

Super sjovt indslag til konfirmations fest. Vi fik motioneret lattermusklerne både unge og gamle

Hej Lonni,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det var en sand fornøjelse, at få lov til at optræde som Det Skøre Pizzabud til jeres konfirmationsfest.

Rated 5 out of 5 stars

Sikke et talent vi fik booket til…

Sikke et talent vi fik booket til sønnens konfirmation. Helt utroligt, at så mange stikord blev husket og sat i spil til stor morskab for alle. Tror dog fupfotograften alias Magnus, kan lave et lige så sjovt indslag, helt uden stikord, da der blev grint rigtig meget rundt omkring. Han gennemskuer forbavsende hurtigt gæsterne, så ingen føler sig utilpas ved situationen og derfor sidder vi nu med en bunke anderledes og sjove fotos fra festen… Bedre minde får man ikke…. med mindre man husker at filme det hele, så man kan se det igen, hvilket vi selv husker næste gang 😃

Hej Anja,

Hold nu op for nogle flotte ord - bliver virkelig overvældet. Tak fordi jeg fik muligheden for at optræde for jer - I var bare det mest fantastiske publikum.

Håber at alle festlighederne gik som ønsket.

Fupfotografen var festens højdepunkt

Fupfotografen var festens højdepunkt. Alle syntes, at han var rigtig god, og så får man oven i købet billeder med en masse glade gæster 😂

Reply from Festkomikeren

Tusind tak for de meget fine ord. Det var en kæmpe fornøjelse at underholde for jer :-) Håber I havde en forrygende fest.

Rated 5 out of 5 stars

Festkomikeren kom som festfotograf til…

Festkomikeren kom som fupfotograf til vores datters bryllup og var en fantastisk sjov oplevelse, som lige gav, den ellers gode stemning, et pift opad. gæsterne morede sig enormt. Billederne der bliver taget er bedre end “normale” billeder da det tydeligt ses at folk morer sig kosteligt. Og iøvrigt en helt igennem professionel oplevelse.

July 1, 2021

Hej Helle :-)

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - den sætter jeg stor pris på. I var bare et helt fantastisk publikum og jeg er glad for at kunne få lov til at bidrage til den store dag.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil anbefale dig til alle ..

Jeg vil anbefale dig til alle ... Det var bare en super god underholdning sm alle gæster syntes var skide godt ..
Alle fik lattermusklerne brugt .og stort tak fra alle der var med til festen
ANBEFALES FULDT UD ......

June 30, 2021

Hej Ida,

Tusind tak for den enormt flotte og dejlige anbefaling. Hvor er jeg bare glad for de fine ord og for at underholdningen var sådan en succes. Tak for at jeg måtte være en del af festen.

Underholdning i topklasse

Magnus underholdt til min søns konfirmation, og det var et kæmpe stort hit hos konfirmanden og samtlige gæster! Hold nu op hvor var det sjovt!!!
Som en ekstrabonus har vi nu en masse sjove og ikke-opstillede billeder fra Konfirmationen.
Vi kan på det varmeste anbefale Magnus/Fupfotografen

October 12, 2020

Hej Anne Sofie ;-)

Sikke en skøn anmeldelse af mit underholdning - den er jeg godt nok glad for. Det var en stor fornøjelse at underholde for jer til konfirmationen som Fupfotografen. Håber hele dagen var succes.

Take a closer look