Firmalinket Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi brugte Firmalinket til udarbejdelse af vores nye websiter. Det var vigtigt for os at det gik forholdsvis hurtigt med opbakningen efter vi havde fundet ud af hvad de skulle indeholde, samtidig har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi blev kontaktet af en sælger fra Firmalinket og var temmeligt skeptiske på grund af alle de sælgere der tidligere har ringet. Vi lod os overtale og det har vi ikke fortrudt. Få uger efter lå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Firmalinket har givet mig det bedste service man kan ønske sig og opstillet hjemmesiden lige efter min power (0;

Rated 4 out of 5 stars

Jeg hjælper dagligt mennesker til at opnå mere trivsel i min lille virksomhed Annette Bøgstrup Coaching – Hypnose –Terapi [externt link fjernet] Jeg er til gengæld ikke så god til at lave hjemmesid... See more

Company details

1. Website Designer

Information provided by various external sources

Vi er et dansk web- og marketingbureau med hovedsæde i Odense, der har specialiseret sig i kvalitetsløsninger indenfor online profilering til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Med en komplet hjemmesideløsning fra Firmalinket har potentielle kunder nemt ved at finde netop din virksomhed på nettet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super kommunikation

Andreas Larsen fra Firmalinket har lavet en flot facebook profil på CAD Kompagniet. Han har fra vores hjemmeside udvalgt det helt rigtige materiale, så der kun har været minimale tilpasninger inden godkendelse.
Kan mht Facebook ikke gøres bedre.

October 8, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Troværdig, reel og behagelig service.

Firmalinket er hurtige, venlige og nede på jorden at tale med og de presser ikke en til at tage en hurtig beslutning. Ydermere får man en mail, med hvad de har fortalt om. Jeg oplever ofte telefonsælgere, der prøver at presse en aftale ud af én f.eks.inden kl. 15 samme dag. Hos Firmalinket er det meget reelt og uden skjulte dagsordner. Man betaler én gang og ikke noget med at man hænger på et eller andet abonnement, man glemmer at afmelde til tiden, så de lige hiver lidt ekstra penge ud af folk, som jeg før har oplevet. Kan kun anbefale det til andre, der gerne vil markedsføre sit firma på en effektiv og præsentabel måde.

September 26, 2012

De er super kundeminded.

Super godt arbejde, og super de følger op på deres kunder,så man kan følge med i hvordan det står til
Og om det rykker og giver noget når nu man bruger pengene hos dem:)))

September 17, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og så virker det

Få uger efter lå vi placeret nr. 1 på Google og adskillige kunder har allerede fundet vej til butikken som følge af dette.

Super service og super produkt som kun kan anbefales!!!!!

September 12, 2012
Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtige resultater

Jeg har benyttet Firmalinket efter anbefaling fra en tilfreds bekendt der også havde benyttet dem med godt resultat. Jeg fik en meget kompetent og gennemført service. Min profil var hurtigt klar og som jeg ville ha den. Vi havde en målrettet dialog om hvad de kunne gøre for at skaffe mig flere nye kunder og størrer synlighed på nettet. Det har virket over al forventning og allerede dagen efter kom den første nye kunde henvendelse. Jeg har efterfølgende haft dialog med dem om muligheden for at øge min synlighed på nettet yderligere. Det er bestemt kompetente folk der leverer resultater. Jeg er yderst tilfreds!

September 11, 2012

GOD SERVICE

Hej

vi er et lille firma i Århus der blev kontaktet af firmalinket og vi er meget tilfreds med den service som vi har fået.

De holder hvad de lover og giver god support når man ringer til dem.

SÅ VI KAN VARM ANBEFALDE AT BRUGE DEM.

Mvh
Morteza