Levererar inte det man beställt
Levererar inte det man beställt. Svarar inte i telefon. Jag reklamerade mitt köp via min bank. Oseriöst företag.
Fick fel leverans i julas, fick amerikans rom istället för Kalix löjrom, återkopplade till företaget. De skulle stå för sitt misstag och skicka ut en ny burk löjrom. Gordon levererade aldrig. Efter det har jag ej kunnat få tag på företaget, de svarar ej på mail eller när jag ringer. Kan tyvärr ej rekommendera dem till nån!
På hemsidan står ett pris, och i butiken ett annat.
Ingen bra reklam.
Skickar fel produkt, väljer att ignorera mail istället för att svara.
Jag har den 30/11 betalat nästan 3000 kronor. Fick en bekräftelse. Sedan meddelade om att delar av min beställning var restad. Dumt nog sa jag att jag kunde vänta på en leverans av allt samtidigt. Så vi satte ett nytt datum. Ingen leverans kom. Har efter det mailat flera gånger utan återkoppling. Samt ringt - ingen som svarar. Nästa steg blir polisanmälan så att inte fler blir lurade.?
Jag har handlat hos Fiskochskaldjurgrossist flera gånger och har alltid blivit lika nöjd. Priserna är riktigt bra, och kvaliteten på både fisk och skaldjur har varit hög varje gång jag varit där.
Det som gör största skillnaden är ändå personalen. De är otroligt trevliga, hjälpsamma och tar sig tid att svara på frågor och ge tips, man känner sig verkligen välkommen.
Om man har möjlighet att ta sig till butiken i Malmö kan jag verkligen rekommendera det. Det är värt resan, både för utbudet, priset och bemötandet. Jag kommer absolut fortsätta handla här.
"Våra kräftor" som enligt uppgift skulle vara fångade 2025 visar sig vara paket från Ullmo med förpackningsdag under 2024. Saknade helt dillsmak, ojämna i storlek, vissa stenhårda i skalet och vissa svampiga. Absolut inte prisvärda. Skulle vara mer ärligt att istället för att visa bild på röda, stora härliga signalkräftor visa bild på paketet med Ullmos kräftor, som man faktiskt får.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.