Hyggelig tur til Livø hvor vi blev mødt af det mest kunde venlige personale. Vi kom ombord og stillede os tæt på styrhuset og der gik ikke mere en 1 minut så var vi inviteret indenfor til en god snak... See more
See what reviewers are saying
Vi der er en lille skole, havde forudbestilt vores billetter, men ham der skulle tjekke os ind på færgen, havde ikke fået beskeden. Han var så venlig at lukke os ombord, og sagde at der selvfølglig no... See more
Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... See more
Company replied
Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord. At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre fes... See more
Company replied
Company details
Written by the company
FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.
Contact info
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Venlig personale og blev kontaktet af…
Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord.
At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre festlig.

Reply from FjordTours Danmark
Skønne samarbejdspartnere og service ud…
Skønne samarbejdspartnere og service ud over det sædvanlige, når jeg sejler med jer.

Rigtig hyggelig tur
Rigtig hyggelig tur. Kagen var frossen, da en i vores gruppe sagde det til en af medarbejderne, fik hun et beskidt svar.

Reply from FjordTours Danmark
Super fin halvdagsudflugt med…
Super fin halvdagsudflugt med FjordTours. Vi tog Trekantsruten Mariager, Hobro, Handest en fin tur med variation og dejligt kig ned af memory lane for den ældre generation.

Reply from FjordTours Danmark
Fantastisk flot og hyggelig tur på fjorden
En overset perle i den danske natur - helt fantastiske omgivelser og god tid til at tage det hele ind på en hyggelig og velholdt båd. Oveni et uformelt og imødekommende personale. Perfekt tur.

Reply from FjordTours Danmark
Hyggelig og flot sejltur.
Hyggelig og flot sejltur.
Kunne dog godt ønske, at man sad knap så klemt (færre personer pr tur)

En skøn skøn sommerudflugt ☀️
Min veninde og jeg parkerede på havnen i Hobro og vandrede til Bramslev bakker (en tur på ca. 6 km). Efter at have spist madpakker, passede det så vi kunne sejle med den elegante Svanen tilbage til Hobro. En skøn skøn sommerudflugt!

Det var rigtig hyggelig
Det var rigtig hyggelig
Sød og venlig personale
Effektiv og hurtig servering
Lækker mad

Reply from FjordTours Danmark
Hyggelig tur med lækker buffet
Hyggelig tur med lækker mad og dog en ensartet udsigt. Hyggeligt personale , der stillede an med en lækker buffet på meget lille arbejdsplads

Svanen og Trekantruten
Vi sejlede med Svanen som en del af “Trekantruten”: Sejltur fra Mariager til Hobro, bus fra Hobro til Handest og veterantog fre Handest tilbage til Mariager. Sejlturen på Mariager fjord var meget smuk, og båden behagelig at sejle med. “Trekantruten” kan i det hele taget anbefales.

Reply from FjordTours Danmark
En sejltur i smukke omgivelser
Vi havde en fantastisk tur på Mariagerfjord. Personalet tog godt imod os. Vi købte en kold øl og et par frikadeller. Nød de flotte omgivelser. Var på hjemturen fra Hobro heldige at få en udendørs siddeplads med god udsigt. Det var 3. gang vi var på tur med Svanen. Så man kan vel sige det er blevet en tradition, at vi tager fra Aarhus og får en god sommeroplevelse.

Reply from FjordTours Danmark
Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro…
Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro til Mariager og retur. Med en lækkker gril buffe ombord, sad på øverste dæk hvor der var god udsigt på over fjorden. Og vejret var med solskin og stille vand på hele turen. Vi var 4 personer afsted på turen. Så 5 stjerner herfra.
Henning K. S.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.