Florenta Reviews 19

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Na betaling en bevestiging van bestelling nooit nog iets van gehoord of gezien, we zijn 4 maanden later.

November 15, 2021

1+1 GRATIS / Goud - Bijna Uitverkocht
€39,95

GEMAILD..PRECIES 1 MAIL ONTVANGEN EN DAARNA NOOIT MEER IETS VERNOMEN
DIVERSE MALEN GEMAILD.
U BENT GEWAARSCHUWD ...NOOIT BESTELLEN.
ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!!

ROBBY

October 30, 2021

Ook ik ben opgelicht door Florenta

Ook ik ben opgelicht door Florenta
Mollie heeft mijn geld naar een boekenstore gestort .aangezien daar niemand opneemt ga ik er van uit dat het geld weg gesluist is
😡😡😡😡😡

August 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Heb een mini projector besteld bij Florenta

Heb een mini projector besteld bij Florenta via Facebook en na een week kreeg ik nog bericht van Eene FLOOR DEKERK en kreeg het andwoord dat het nog 2 weken zou duren, maar na 2 weken nog niets, dus ga morgen aangifte doen bij de politie als ik morgen ochtend nog niks heb gehoord en zet er zelf ook mensen achter om deze mensen aan te pakken.

August 23, 2021

Zware oplichting !!

Zware oplichting !!! Horloge besteld via reclame van Instagram nooit geleverd gekregen !!! E-mail adres is geblokkeerd van mij nu en m’n geld weg

August 23, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Eveneens tuinbankje besteld en betaald

Eveneens tuinbankje besteld en betaald, een aantal keren mail gestuurd voor levering info naar hun opgegeven mailadres wordt geweigerd, wordt verwezen naar onduidelijke cloud geeft geen tegenbericht. Waarschijnlijk heb ik te maken met internet oplichters geen bankje geld niet terug te vorderen.

Wijnkaraf

Spullen besteld die niet geleverd worden
Mijn e-mail is geblokkeerd
Schandalig, geldt kwijt koop hier niets! Oplichters

Wandtegels besteld

Wandtegels bestel, vandaag bestellen en morgen binnen. Na 2 weken mail gestuurd waar de tegels bleven. Antwoord nog even geduld minder personeel ivm corona. Na 1 week nog een bericht er uit gedaan, zelfde antwoord en vandaag een mail gestuurd en is het mailadres niet bereikbaar. OPLICHTERS

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
Op 28 juli jl. 2 stoeltjes besteld en 70 euro betaald. Na diverse keren emailcontact omdat volgens de website vandaag bestellen, morgen leveren zou zijn waarbij allerlei uitlichten en excuses aangevoerd werden, tot op vandaag niets ontvangen. Nu is zowel de Facebook-pagina, als de website en het emailadres buiten gebruik, dus de kans dat ik die stoeltjes nog ga krijgen acht ik nihil. Ze verdienen dus geen enkele ster.
Baal hier enorm van en ik hoop anderen te waarschuwen, mochten ze weer actief worden. Het zijn van die opvouwbare campingstoeltjes die kunnen schommelen. Wil je ze aanschaffen, controleer dan eerst héél goed de leverancier!

August 17, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Op 3 augustus een bestelling geplaatst…

Op 3 augustus een bestelling geplaatst tot op heden nog niets ontvangen! 30€ is tegenwoordig toch wel veel geld voor mensen! Ik zou het enorm appreciëren om een antwoord te krijgen waarom ik mijn bestelling niet ontvang, anders wens ik mijn geld terug!!!

August 12, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look