Jag fick ett fantastiskt fint mottagande och många goda råd i en annars kaotisk tillvaro då min make gått bort. Fonus representant gjorde det svåra lättare och hela processen kändes genuin och fin.
Company replied
Bra service men dyrt. Det jag menar är att det är ett bra urval och man får jättebra råd i sorgen. Men det borde informeras om billiga alternativ för alla har inte så gott om pengar. Det är enkelt om... See more
Company replied
Värdigt, Tryggt, personligt och effektivt. Superfin minnessida som underlättade och gjorde det möjligt att både vi själv och andra kunde bidra till att reflektera, minnas och hålla informationen om be... See more
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Stationsgatan 12, 93131, Skellefteå, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Första mötet på Fonus var bra, resten var en enda röra. Texten på gravstenen gick bara inte få rätt, hur många gånger jag än skrev vad som skulle stå där. Namnet i programbladet för begravningsceremonin var fel. Om jag mejlade tre frågor, fick jag svar på en. Jag upplevde det som om jag själv skulle veta vad som behövde göras och i vilken ordning. Men jag har aldrig begravt en anhörig förut. Dom lyckades göra en hemsk upplevelse ännu värre, tyvärr.

Reply from Fonus - Skellefteå
Att man anpassar bemötandet av kunden/ beställaren efter rådande omständigheter. Vilken relation kunden har till den nyligen avlidne.

Reply from Fonus - Skellefteå
Allt var bara så bra! Välkomnande,Fina möten otrolig hjälp med allt från dödsannons till själva begravningen! Tack!

Lugn och harmonisk miljö,
en sak i taget.
Men väldigt många val att göra, man blir väldigt trött i huvudet efter ett tag.
En kopp kaffe hade suttit bra i mitten nånstans.

Reply from Fonus - Skellefteå
Mycket omhändertagande.man kände stor tillit till att Erik var väl insatt i allt.
Han ringde och kollade om det var någonting.
Man kände sig lugn att det skulle bli bra.

Reply from Fonus - Skellefteå
Fantastisk och lyhörd personal våra önskemål blev precis som vi önskade.

Reply from Fonus - Skellefteå
Personalen var utmärkt men sorgen gör att det aldrig kan bli en bra upplevelse. Att förlora en älskad hustru kan aldrig bli en bra upplevelse.

Reply from Fonus - Skellefteå
Mycket bra bemötande och service från personalen. Gällde mammas jordfästning och då jag och min bror som enda efterlevande bor i Stockholm resp Göteborg var det extra viktigt att allt kunde skötas smidigt och det gjorde det. Vi är mycket nöjda med Fonus och personalen där.

Reply from Fonus - Skellefteå
Höra av sej när man lovar att göra det och inte skylla på att han inte svarat , vilket han hade gjort. Mycket dåligt

Reply from Fonus - Skellefteå
Lugnt och vänligt bemötande i en svår och känslomässig situation.

Reply from Fonus - Skellefteå
Bra bemötande i en svår situation. Det var vår vilja som styrde hela ”processen”. Begravningen blev precis som vi ville ha den - vilket är jätteviktigt.

Reply from Fonus - Skellefteå
Bemötandet / att bli sedd och bekräftad / förståelsen!
Att få vägledning / hjälp / tips när de är svårt/jobbigt...
Så tacksam!

Reply from Fonus - Skellefteå
Så fint bemötande, vid svepning och möte inför begravning. Bra kontakt via mail, snabbt svar och hjälp.

Reply from Fonus - Skellefteå
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.