Det som drar ner det till 4 är att de inte visste att Klockargården vid Botkyrka Kyrka var stängd när vi satt och planerade dagen vilket gjorde att vi hade minnesstunden hemma. Fonus hjälpte till... See more
Company replied
Mycket professionell och ödmjuk personal (Susanne). Snabb på att svara på ev frågor och kommer med goda råd! Otroligt tillmötesgående vid begravningen som tex blommor som kom i efterhand och såg till... See more
Company replied
Bemötandet var mycket trevlig o naturlig. Vi fick bra information om hur allt skulle gå till o om alla alternativen. Själva ceremonin var ordnat precis som vi hade önskat, värdigt.
Company replied
Väldigt fint och omtänksamt bemötande i en svår tid. Mycket medmänsklighet. Lyhörda för våra önskemål. Kändes skönt och tryggt att förlita sig på Fonus i Tumba. Rätt personer på rätt plats! Ändra ing... See more
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Grödingevägen 11, 14730, Tumba, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Allt från början till slut fungerade fantastiskt bra. Mycket vänligt bemötande och tillgänglighet som ingav trygghet. Lugn och harmonisk atmosfär.

Reply from Fonus - Tumba
Dålig kommunikation, dålig information. Suddiga bilder I minnesboken.

Reply from Fonus - Tumba
Dåligt bemötande och personal som inte är lämplig för dessa arbetsuppgifter

Reply from Fonus - Tumba
Helt rätt personer på rätt arbetsplats. Fantastiskt och tydligt bemötande i vår stora sorg.

Reply from Fonus - Tumba
Dålig kommunikation, var mer intresserade att skicka fakturan en att ta han om mig och anhöriga!

Reply from Fonus - Tumba
Jag och mina syskon blev mycket bra bemötta och lyssnade på vid planeringen av vår pappas begravning, vårt musikval bla
Begravningen blev precis som vi önskat.

Reply from Fonus - Tumba
Vi blev väl bemötta och blev orienterad i vad hur en direktbegravning utförs i enlighet med Vita brevet

Reply from Fonus - Tumba
Första kontakt och möte var med Fonus Enköping. Både Enköping och Tumba mycket behagliga att ha att göra med

Reply from Fonus - Tumba
Seremonin var för kort. Seremoni officiant hade ingenting egen ord att säga. Han läste bara direkt from papper gan också glömde bort saker, vad vi ville ta upp. Vi alla var misnöjda på själva seremonin. Han hade inte tydlig röst (kanska tyst) så man hörde.

Reply from Fonus - Tumba
Väl omhändertagen på ett personligt sätt. Goda råd, synpunkter, tips etc.
Berömmande ord från deltagare i begravningsakten och minnesstunden.

Reply from Fonus - Tumba
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.