Company replied
Jag har blivit mycket vänligt och kunnigt bemött av Fonus och kyrkan i såväl Uppsala som Östhammar. Egentligen under hela den månad som passerat sedan min syster avled. Kommunikationen mellan Fonus p... See more
Company replied
Anna och Tony var otroligt förstående, professionella och omtänksamma. Vi kände precis den trygghet vi behövde. De hade koll på saker vi inte ens tänkt på, tex gravljus. Trots kort tidsplanering mella... See more
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Väderkvarnsgatan 17 C, 75329, Uppsala, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Egentligen under hela den månad som passerat sedan min syster avled. Kommunikationen mellan Fonus på de två orterna liksom kontakter med kyrkan i Östhammar inför begravningsgudstjänsten har fungerat fint.

Reply from Fonus - Uppsala
Professionell och erfaren rådgivare vilket var ett välkomnat inslag i en annars kaotisk tid. Mötet och efterföljande korrespondens utfördes på ett mycket varmt och tillmötesgående sätt. Fick alltid svar inom 24 timmar på mejlen, ofta inom ett par timmar och rådgivaren ringer/hör av sig kontinuerligt men på ett respektfullt sätt för att säkerställa att allt flyter på. Väldigt transparenta med priser, även mycket tydliga instruktioner om hur hela processen går till. Kan varmt rekommendera.

Reply from Fonus - Uppsala
Bra och värdig kommunikation/bemötande. Man känner sig hörd och respekterad som anhörig. Mycket fin känsla.

Reply from Fonus - Uppsala
Väldig fin avslutning och stor hjälp med vad som skulle göras och att tänka på

Reply from Fonus - Uppsala
Det personliga bemötandet och stora engagemanget hos kundrådgivare Anna Egemalm uppskattade jag mycket.

Reply from Fonus - Uppsala
Lugn och trygg entrepenör. Pedagogisk genomgång med storbildsskärm för oss kunder.

Reply from Fonus - Uppsala
Det personliga mötet var bra i denna svåra tid

Reply from Fonus - Uppsala
Bra att kunna besöka begravningsbyrån där man bor, även om tex Uppsala tar hand om det sedan, pga var den avlidne bor.

Reply from Fonus - Uppsala
Upplevde framförallt att vi blev väl omhändertagna av kundrådgivaren (Anna). En svår situation för oss blev betydligt enklare att klara av då Anna bemöttes oss på ett professionellt, vänligt och användarvänligt sätt.
Det kändes tryggt från start och begravningen blev precis som vi ville ha den.

Reply from Fonus - Uppsala
Personalen Tony och Victor var mycket följsamma och lyhörda för våra önskningar angående begravningen. Rekommenderas varmt.

Reply from Fonus - Uppsala
Fonus startades av arbetarrörelsen och det arvet är verkligen värt mycket!

Reply from Fonus - Uppsala
Fonus hade tänkt på alla praktiska detaljer som finns kring ett dödsfall, något som vi sörjande inte orkar befatta oss med. Bemötandet var respektfull och värdigt.

Reply from Fonus - Uppsala
Det jag är kritisk mot är att Fonus inte kunde rikta alla de gåvor som lämnades till det jag tydligt adresserat

Reply from Fonus - Uppsala
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.