Foreninger Newsec Reviews 8

TrustScore 4 out of 5

4.2

Company details

Written by the company

Hos Newsec Foreninger arbejder vi med administration og rådgivning af ejerforeninger, andelsboligforeninger og grundejerforeninger i hele Danmark. Vi har fokus på professionel ejendomsadministration, gennemsigtig kommunikation og stabile løsninger, der skaber tryghed for både bestyrelser og beboere. Vores mål er at gøre hverdagen lettere for foreninger gennem effektiv drift, økonomisk overblik og personlig service med høj faglighed. Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service og samarbejde.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed og god service - også til mindre foreninger

Vi er en lille ejerforening med kun 14 boliger og en høj gennemsnitsalder blandt beboerne. Vi har brug for hjælp til det meste og er meget glade for at have Newsec som administrator. Vi har en fast kontaktperson, som altid er venlig og hjælpsom og nem at få fat på. Vi oplever god service, høj faglighed, styr på sagerne og fleksibilitet i fht vores behov. Det giver tryghed. Kan varmt anbefale Newsec - også til mindre foreninger.

June 4, 2026
Rated 4 out of 5 stars

God service og en god online platform

God service og en god online platform (ProBo) til administration af regninger, udlæg og regnskaber mm.
Dog kun 4 stjerner fordi Newsec tager høje gebyrer for alle former for ekstra services.

May 28, 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de 4 stjerner og for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever god service hos Newsec Foreninger, og at ProBo fungerer godt som online platform til administration af regninger, udlæg, regnskaber m.m. Det betyder meget for os, at de digitale løsninger understøtter en nem og effektiv hverdag for vores kunder.

Vi noterer os også din feedback omkring gebyrer for ekstra services. Det er vigtigt for os, at der er gennemsigtighed omkring vores ydelser og gebyrer, og vi vurderer derfor løbende vores gebyrstruktur, så den afspejler både markedet og kundernes behov.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Andelsforeningen Åbakken1

Andelsforeningen Åbakken1, administreres af Newsec ved teamleder Pia Hallgren Munster-Svendsen. Pia varetager vores interesser super fint og vi værdsætter meget vores samarbejde med hende.
Stjernerne er således tildelt Pia Hallgren Munster-Svendsen.
På bestyrelsens vegne
Erik Høeberg

May 27, 2026
Unprompted review

Hej Erik,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse på vegne af bestyrelsen i Andelsforeningen Åbakken1.

Vi er rigtig glade for at høre, at I oplever et godt samarbejde med Pia, og at hun varetager jeres interesser på en måde, som I værdsætter. Det betyder meget for os, når vores kollegaers indsats bliver bemærket og anerkendt.

Vi sørger naturligvis for at give de flotte ord videre til Pia.

Hej Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I oplever god økonomistyring hos Newsec Foreninger.

En sund og tryg økonomisk administration er en vigtig del af vores arbejde, og derfor betyder det meget for os, at I fremhæver netop dette.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Prinsessegårdens Ejerforening kan anbefale Newsec som administrator

Vi har i Prinsessegårdens Ejerforening brugt Newsec i mange år (10+, heraf seneste 6 hvor jeg har været formand i ejerforeningen).
Prinsessegården er 177 lejligheder i en fredet ejendom i København, heraf 20+ udlejet hos restejer og 5 er erhverv.
Vi anvender Newsec til administration og vi har en teknisk inspektør til hjælp med bygninger og vores egen fuldtids vicevært (teknisk set ansat via Newsec, rapporterer til inspektør).
De tre faste kontakter for henholdsvis administration, økonomi og teknik gør det godt og har styr på tingene.
Vi bliver ind i mellem tilbudt alternativer, men når jeg oplyser prisen inkl. behovet for en inspektør lign. rolle, så tyder det på at vi har en god løsning og pris hos Newsec.
Newsec, lige som andre administratorer, tjener på diverse gebyrer og f.eks. byggesagsadministration hvor vi vælger dem. Vi har ikke sammenlignet priser der.

May 22, 2026

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres mangeårige tillid til Newsec som administrator for Prinsessegårdens Ejerforening.

Vi er meget glade for at læse, at I oplever et godt og stabilt samarbejde med jeres faste kontaktpersoner inden for administration, økonomi og teknik. Netop samspillet mellem de forskellige fagområder er vigtigt for os — især i en stor og kompleks ejendom som jeres, hvor både administration, økonomi, teknik, drift og beboerservice skal gå op i en højere enhed.

Det betyder meget for os, at I oplever at have en løsning, der både fungerer i hverdagen og matcher foreningens behov. Vi sætter også pris på jeres åbne og nuancerede feedback omkring pris og tillægsydelser, som vi naturligvis altid bestræber os på at gøre så tydelige og værdiskabende som muligt.

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres erfaringer. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Prinsessegårdens Ejerforening.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtige og præcise svar og rådgivning og hjælp til meste

Hurtige og præcise svar og rådgivning.
Svar om juridisk bistand tar ind imellem lang tid.

May 18, 2026

Hej Jens,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med vores rådgivning samt vores hurtige og præcise svar.

Vi sætter stor pris på din feedback. Vi er også opmærksomme på, at der i en periode har været længere svartider i vores juridiske afdeling, på grund af sygdom. Det beklager vi naturligvis. Heldigvis er vores juridiske afdeling nu igen i fulde omdrejninger og står klar til at rådgive vores foreninger, når behovet opstår.

Endnu en gang tak for din anmeldelse.

April 1, 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med servicen hos Newsec. Din feedback betyder meget for hele teamet.

Take a closer look