3.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 1 out of 5 stars

Kopperne ligner slet ikke billederne på…

Kopperne ligner slet ikke billederne på hjemmesiden.
Desværre fralægger hun også al ansvar og er ikke særlig professionel, når man konfrontere hende i det.

April 2, 2026
Rokeramik logo

Reply from Rokeramik

Hej Mads 😊

Kan du ved en fejl have anmeldt den forkerte hjemmeside? Jeg kan ikke finde nogen form for kommunikation med dig på hverken mail, sms, telefonopkald eller beskeder over sociale medier. Jeg kan ikke finde nogen ordre med dit navn i mit system. Så er i tvivl om hvornår eller hvordan jeg skulle have handlet uprofessionelt.

Skulle det handle om at du har sendt en besked, som jeg ikke har modtaget, og dermed ikke svaret på, er du altid velkommen til at ringe mig op, så jeg kan hjælpe bedst muligt 😊

Bedste hilsner
Sarah, Ro keramik

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig forkert farve på bestilte kopper

Bestilte 12 special designede kopper i firmaets orange farve og der var fremsendt et design forslag med flotte kopper i den rigtige farve og design.
Da kopperne kom frem var de ikke orange men lyserøde. Ro Keramik har indrømmet at farven godtnok ikke er rigtig og hun burde have sendt en prøve før hun lavede de resterende kopper, men det fik hun ikke lige gjort. Vi har sendt en kop retur for at få lagt en anden glasur på, men den er stadig lyserød. Vi har tilbudt at returnere kopperne mod en kreditnota, men det ønsker Ro Keramik ikke. Vi har også tilbudt at beholde kopperne, mod et nedslag i prisen på 50%, men det vil hun heller ikke. Hun har tilbudt et nedslag på 1000,00, hvilet svarer til ca. 15%, hvilket vi ikke kan acceptere. Vi syntes at kopper til over 400,00 stykket burde være i orden.

March 17, 2026
Rokeramik logo

Reply from Rokeramik

Hej Anders 😊

Det er altid nemmest at forholde sig til kritik, når den først og fremmest er sandfærdig. Det er desværre ikke tilfældet her. Men jeg vil alligevel komme med et forsøg på at svare dig bedst mulig på din kritik:

I samtaler og mails med jer kan jeg ingen steder finde belæg for de specifikke beløb eller indrømmelser du skriver om, fra min side.

Din medarbejder og jeg fandt en god løsning, som vedkommende i øvrigt takkede mange gange for og accepterede (det var et afslag på 35%).
Særligt fordi fejlen med farven primært opstod pga. at en forventning til mit håndlavede produkt var på baggrund af et foto I selv havde lavet i chat GPT, på trods af min henvisning, inden jeres køb, til at jeg kun lave de glasurer man finder og kan se i mit glasurkartotek.

Det skal til sidst nævnes at der ingen returret er da I havde bedt om at få jeres logo præget ind i forsiden af kopperne.
Derfor syntes jeg et afslag på 35% er en rimelig refundering af jeres udgifter 😊

Bedste hilsner
Sarah, Ro keramik

Fantastiske kopper og service

jeg fik et sæt kopper i fødselsdagsgave, som jeg fik at vide kom rigtig hurtigt og fantastisk pakket ind. Det var ikke helt min stil, så jeg skrev en e-mail som jeg fik hurtigt svar på. Der var ingen problemer med at få det byttet, og jeg aftalte en lørdag. det er virkelig køreturen værd at besøge i butikken, og den største anbefaling fra mig - fantastisk kvalitet og god variation 🙌

Kopperne er nu blandt mine favoritter at drikke af hver dag!

March 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig ekspedition

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser her på trustpilot, men RoKeramik fortjener en! Jeg bestilte i søndags et krus, og har i dag (tirsdag) allerede modtaget det… og det er simpelthen så fint og flot. Tak for god service og hurtig ekspedition! 😊

November 18, 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg havde fået en Kop i gave (en MOR kop), hvor hanken desværre knækkede. Jeg kontaktede firmaet og blev svaret af Sarah, som var så sød at sende mig en ny.

August 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super vejledning i forhold til valg…

Super vejledning i forhold til valg inden køb. Var lidt presset på tid, da det var en fødselsdagsgave. Det var tydeligt at hun gjorde sit bedste for at få sendt gaven afsted så hurtigt som muligt. Kom hurtigere end forventet og det er det smukkeste krus.

March 8, 2025

Take a closer look