Mijn bestelling bij Fotoboekenshop werd snel en professioneel afgehandeld en werd binnen de aangegeven tijd geleverd. Top. Mooie boeken hebben ze overigens op de site. Een bezoekje waard.
See what reviewers are saying
Prachtig boek ontvangen en het contact met de winkel was formidabel goed. Door een fout bij het postpakket sorteerpunt kwam het boek bij de verkeerde postbezorger. Vanuit de shop heeft men er alles... See more
Koffietafelboeken horen mooi en gaaf te zijn zodra ze arriveren (beschadigen kun je zelf). Bij de “grote” boekhandels is er geen aandacht voor het boek. Recent nog een koffietafelboek in een papiere... See more
de eerste kennismaking was meteen raak. ze hadden wat ik zocht en stuurde het alsof het een huwelijks geschenk was. de volgende ontmoeting was weer raak en heb intussen al een paar geweldige boeken... See more
Company details
Written by the company
Fotoboekenshop is gespecialiseerd in de mooiste interieur boeken. Onze collectie koffietafelboeken laat jouw interieur stralen. Daarnaast is een tafelboek de perfecte gespreksstarter.
Contact info
Schrieksesteenweg 50, 2221, Heist-Op-Den-Berg, Belgium
- contact@fotoboekenshop.nl
- fotoboekenshop.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooie aanbiedingen in de Summer Sale.
In de summer sale kwam ik dit speciale boek tegen, van National Geographic van liefst 12 kg. Snelle levering bij een DHL afhaalpunt, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.
Goede service, prima prijs voor een mooi fotoboek. Verzending/levering wat vertraagd; waarschijnlijk door ‘boerenprotest’
Snelle levering en fijne service!
Ik kende de webshop nog niet, maar ben aangenaam verrast! Mega snelle levering (volgende dag al op tijd in huis) en goede communicatie via mail. Het product had ook een scherpe prijs. Ontzettend tevreden over Fotoboekenshop!
Top!
Top! Snel geleverd, heel goed verpakt, goed mailcontact, mooi product en dit alles voor een scherpe prijs.
Top!
Mooi boek besteld, goede service, mooi ingepakt en simpelweg alles wat je van een goede webshop mag verwachten.
Goede levering en service
Het boek was goed stevig ingepakt om schade te voorkomen. Het cadeau is daarom in perfecte staat geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering. En hele vriendelijke service!
Zeer tevreden met snelle verzending.
Mooi boek besteld met bovendien korting. De volgende dag al in huis.
Snelle service en goeie verpakking.
Snel en stipt verzonden en bezorgd!
Snelle levering, prachtige selectie en persoonlijke touch. Wat wil een mens nog meer? Kan ik geen 6 sterren geven?
Niets meer te wensen.
Leuk ingepakt en in goede staat bezorgd. Ik heb niets anders te wensen.
Super snelle levering prachtige boeken
Super snelle levering prachtige boeken.. al een paar keer besteld, raad het iedereen aan 👌👍
Een groot assortiment van fotoboeken
Een groot assortiment van fotoboeken voor vaak aantrekkelijke prijzen. Het boek wat ik bij verschillende aanbieders had gevonden, was hier zelfs de helft goedkoper.
Binnen een dag werd de bestelling bij mij thuis geleverd. Boeken waren uitstekend verpakt en was zelfs een gratis fotoboek bijgeleverd, omdat mijn aankoop bedrag boven de 75,00 uitkwam (tijdelijke aktie).
Goeie service
Goeie service, duidelijke status updates en snelle levering!
Snelle levering en zeer netjes verpakt en goede communicatie via de mail wanneer het bezorgd wordt en ia.
Snel geleverd
Snel geleverd, aardige webverkoper. Kortom een super goede service.
Duidelijk website en snelle accurate…
Duidelijk website en snelle accurate service!!
had nog ff er snel achteraan gevraagd nadat ik al had besteld of ze het als een cadeau konden inpakken en zo geschiet een dag later keurig in cadeaupapier geleverd!!
Mooie boeken en heel snel geleverd
Mooie boeken en heel snel geleverd. Mooi verpakt. Top!
Ik heb een super goede ervaring met…
Ik heb een super goede ervaring met Fotoboekenshop. Ik kreeg zelfs nog een extra boek gratis, hoe aardig. Ik had gevraagd het in te pakken als geschenk, ook dat hadden ze keurig gedaan met een felicitatie kaartje erbij, hoe attent en wat een service. Ik kom graag terug voor bestellingen. Heel erg goede ervaring dus.
before they pass away
bij fotoboekenshop had ik het boek "before they pass away"van Jimmy Nelson besteld. Fotoboekenshop heeft dit boek via DHL laten bezorgen, met track and trace was het pakket met het boek te volgen. De levering was vlot en de communicatie helder.
prachtig boek.
The Trustpilot Experience