Freja Copenhagen Reviews 39

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dette firma er et rigtigt skodfirma og fortjener ingen stjerner overhovedet. Mega laaaang leveringstid, dårlige kineservarer og ingen returlabel. Kan kun anbeale, at man holder sig langt væk fra, at h... See more

Rated 1 out of 5 stars

FUP firma Varende viser sig at komme fra Kina - og ikke fra Kbh. deres svar for at bytte varen. Muligheden for at ombytte din ordre til en større størrelse eller en anden vare. Hvis varen koster 5... See more

1.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rent fup

Rent fup, Hongkongvarer, men præsenteres af Freja Copenhagen som originale, i dette tilfælde, Levis skjorter. Facebook og l. burde tvinge deres annoncører til at oplyse produktionsland.

March 29, 2024

Virkelig sløje produkter

Virkelig sløje produkter , som er produceret i Kina. Jeg kan på der varmest ikke anbefale a købe noget som helst fra dem. Skod produkter lige til at smide ud !!!

March 22, 2024

FUP firma

FUP firma
Hvis varen koster 50 euro eller mindre, koster ombytningen 6,95 euro.
For en vareværdi på over 50 euro og op til 80 euro, 12,95 euro.
Hvis varen koster 80 euro eller mere, koster ombytningen 19,95 €.

February 2, 2024

Der burde være minus-stjerner

Der burde være minus-stjerner. Totalt fup-firma
Jeg modtog vare der slet ikke svarede til billederne - og det viser sig at den kommer fra Kina - og ikke fra Kbh. Den var i stykker og havde været åbnet / brugt. Det er helt umuligt at få kontakt til butikken (som vist nu hedder noget andet). Det burde ikke være muligt blot at kunne åbne andet sted...... Med samme skod-varer....
Husk at læse trustpilot inden du handler hos firmaer du ikke kender .....

May 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 4 kjoler der ikke var som…

Bestilte 4 kjoler der ikke var som forventet! Størrelsen passede ikke og nuancerne var ikke som i reklamen. Jeg skriver flere gange at jeg ønsker en returseddel. De skriver 2 gange at jeg skal sende et billede af varen, hvilket jeg gør uden at modtage en returseddel. 3 gang skriver jeg i henvendelsen at jeg ikke vil sende billeder for 3gang, men blot have en returseddel. Derefter høre jeg intet, og modtager heller ikke en returseddel. Nu får jeg så en reklame med de samme kjoler, men nu hedder firmaet Freja Holstebro. Det eneste jeg ønsker er mine kjoler (i ubrudt emballage) retur til afsenderen og 800 kr. tilbage på kontoen.

July 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

En stor dislike for dem!g

Jeg tilfører mig til alle de negative anmeldelser for FrejaButik og ville give dem hvis det var muligt, kun o stjerne! Men jeg skriver ikke om mine dårlige oplevelser med den butik, som samligner med de fleste her, jeg vil advare alle andre også at holde sig langt fra FrejaShop i Holland. De to bedragere butikker samarbejder sammen, men de i Holland afviser det. Pas på med at handle med de butikker. En stor dislike for dem!
Hilsen Irina

July 24, 2023

0 Stjener

Efter 2 måneder kommer min pakke.
Men finder ud af at kvaliteten og str lever op til mine forventninger så jeg tager kontakt til dem om jeg gerne vil returnere varen og have mine penge retur.
Men får svar på at sende et billede af min vare samt en kopi af min ordre.
Jeg finder billederne frem samt min ordre og sender. Men får stadig samme svar om og om igen.
Hold jer langt væk fra dette firma de snyder

June 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De reagerer overhovedet ikke på mine spøgsmål

Jeg har fået varen efter laaaaang tid - og da de var alt for store vil jeg returnere dem, men der er ingen returneringsseddel med. Jeg har så skrevet til dem 2 gange for at høre hvad jeg så gør, men hører intet. Kan absolut ikke anbefale dette firma - NUL STJERNER

June 14, 2023

Bestilte en bluse

Bestilte en bluse. Da den kom var det både "Hong Kong" størrelse og kvalitet. Jeg kontaktede butikken og bad om at få mine penge retur. Modtog som svar, at varen ikke kunne byttes, hvis den havde været ude af indpakningen. Hvordan pokker kan man så se størrelse og kvalitet, hvis emballagen ikke må åbnes.
Brug dem ikke, decideret snyd og bedrag.

May 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fup annonce. Kvalitet svarer ikke til beskrivelsen. Lang leveringstid.

Har modtaget pakke efter meget lang tid. Elendig kvalitet. Fjernt fra det produkt der blev beskrevet. Noget billigt noget , der bestemt ikke er i høj kvalitet og heller ikke falder blødt som beskrevet i annoncen. Pengene blev trukket straks efter bestillingen. Modtog en tracking kode, som når man trykkede på den, resulterede i en advarsel fra mit virusprogram, der sagde, at jeg var på vej ind i en kriminel side, som ville udnytte mine oplysninger. Prøvede at kontakte firmaet uden held. Modtog trackingkoden på mail to gange, men pga oplevelsen blev jeg utryg og slettede den. Har anmeldt firmaet. Det der er modtaget kan ikke bruges til andet end f.eks. malertøj… som skal kasseres efter endt dag. Størrelsen passer dog nogenlunde, men facon, materiale og kvalitet skriger til himlen om hjælp.

May 9, 2023

Har modtaget to bluser

Har modtaget to bluser, efter mange uger kom der to bluser uden adresse og retur seddel, bluserne er slet ikke anvendelige, svarer slet ikke til billeder og kvaliteten er så ringe at man ikke kan være bekendt at gå med dem. Har forsøgt at få fat i firmaet men dette er umuligt. Ens kommentarer F.eks på Facebook forsvinder lige så hurtigt som de bliver skrevet.

April 26, 2023

Ingen varer

Ingen varer ! Har betalt og nu er hjemmesiden lukket. Usmageligt . Bare man kunne stoppe de her svindlere. Nu må jeg prøve at få mine penge retur.
Problemet er at de bare kan åbne en ny internet side op. Det må stoppes

March 25, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look