Freja Copenhagen Reviews 39

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dette firma er et rigtigt skodfirma og fortjener ingen stjerner overhovedet. Mega laaaang leveringstid, dårlige kineservarer og ingen returlabel. Kan kun anbeale, at man holder sig langt væk fra, at h... See more

Rated 1 out of 5 stars

FUP firma Varende viser sig at komme fra Kina - og ikke fra Kbh. deres svar for at bytte varen. Muligheden for at ombytte din ordre til en større størrelse eller en anden vare. Hvis varen koster 5... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har modtaget to bluser, efter mange uger kom der to bluser uden adresse og retur seddel, bluserne er slet ikke anvendelige, svarer slet ikke til billeder og kvaliteten er så ringe at man ikke kan være... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en bluse. Da den kom var det både "Hong Kong" størrelse og kvalitet. Jeg kontaktede butikken og bad om at få mine penge retur. Modtog som svar, at varen ikke kunne byttes, hvis den havde vær... See more

1.4

3-star
2-star
1-star

NUL stjerner

NUL stjerner. De hæver penge men man får ikke sine vare. Man kan ikke spore sin pakke og de fjerner deres hjemmeside. Så vil i tages tøven på og miste jeres penge, så bestil ved dem . Håber tv2 laver et program om dem og viser hvilke bedrager de er og de får en straf

April 4, 2023

Varer ikke leveret

Varer ikke leveret
Forsøgte at annullere ordren med det samme og spærre mit kort, men de havde trukket 395 kr. allerede. De ville ikke annullere ordren.
Men har d.d. 29/3-23 ikke modtaget noget. Har rykket flere gange for status, men hører ikke noget.

February 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Et fusker firma uden lige

Et fusker firma uden lige, fik ikke min pakke og da jeg skrev til dem en måned efter var pakken selvfølgelig forsinket og dagen efter kunne jeg sjovt nok ikke følge pakken længere. Hold jer langt væk!!!!

February 22, 2023

Total fup

Total fup. Bestilte et par sko for 1.5 mdr siden. Ikke kommet, pengene trukket. Tænker og politi anmelde. 😥

February 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Du får ikke din pakke derfra

Du får ikke din pakke derfra, dagen efter jeg skulle have modtaget min pakke, kunne jeg bare ikke længere følge den. Ingen pakke er kommet og de svare ikke tilbage. Dine penge tager de tilgengæld. Bæ firma, i fortjener ikke engang 1 stjerne.

March 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det, bestilte nogle sko inde ved dem og de skulle være kommer for over 14 dage siden…
Nu kan jeg ikke finde hjemmesiden eller spore hvor min pakke er henne, alt er fjernet…
Har skrevet til dem flere gange og der kommer ingen tilbagemelding fra dem..
Total dårlig stil…

March 21, 2023

Har bestilt en vare d 29/2

Har bestilt en vare d 29/2, og jeg har stadig intet modtaget i dag d 17/3 🤦🏻‍♀️
Der er intet svar fra dem, jeg har skrevet 5 mails, men intet hørt.
Min pakke har ikke rykket sig nogen steder 🤦🏻‍♀️
Men pengene, ja de er trukket hurtig end hurtig 🤦🏻‍♀️

March 17, 2023

0 stjerner til jer

Hvis man kunne sætte 0 stjerner så gjor jeg det.
Jeg bestilte den 20/2 og skulle have modtaget min pakke imellem den1-6/3 men har stadig ikke fået noget og pengene ja de smuttede hurtig fra kontoen. Jeg har skrevet til dem og rykket men får avide at der er desværre sket en fejl i den bestilling men når jeg tracker pakken er den stadig det samme sted som heletiden. Når jeg skriver nu så svare de ikke.
Det er et fup firma 😡

March 16, 2023

Elendigt

Jeg er sååå skuffet over det firma. Bestilte noget fra dem den 19/2 og har INTET modtaget fra dem endnu (og vi er altså midt marts) !
Kontaktede dem og svaret derfra var en "vis forsinkelse",plus deres track/"følg med i din pakke" er så elendig og dybt godnat...
Skal aldrig nogensinde købe noget fra dem igen,når de er så grænseløst langsomme til at få sendt deres varer afsted..

March 15, 2023

Henter de selv i Kina???

Har bestilt den 28/2 og intet er afsendt på deres track, på mail svare de bare jeg skal læse deres fragt regler, jeg kan bestemt ikke anbefale de fusker, sjovt nok er penge trukket med det samme,
I dag har vi den, 15/3, og intet er afsendt, bestil Aldrig ved Freja copenhagen, 😡🤮

March 15, 2023

Har bestilt d12/2

Har bestilt d12/2. Med levering 1-5/3 har intet modtaget, de skriver de svare på mail inden for et døgn, jeg har skrevet mails til dem hver dag siden d 6/3 uden at få svar. Kan ikke anbefale andre at handle på denne side

March 14, 2023

Venter

Jeg bestilte en vare d 20/2 med levering mellem 1 og 6 marts, men intet er sket. Har prøvet at kontakte dem, dog uden held. Men hurtig var de til at nuppe pengene fra kontoen🤔

March 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ventet på min pakke siden…

Jeg har ventet på min pakke siden 20/2-23 og har 12/3-23 stadig intet modtaget der er ABSOLUT intet sket på track and trace siden 22/2-23, men betalingen forsvandt sjovt nok meget hurtigt fra min konto, UNDER AL KRITIK, AMATØRER, DET ER BARE IKKE GODT NOK🤬😡🤬😡

March 12, 2023

Fake??

De skriver på deres hjemmeside at de har gode anmeldelser, men her er tydeligvis ingen??
Tror det er fake

February 18, 2023