Kæmpe ros til Andreas i Fri Bikeshop på Strandvejen Aalborg, seriøst en oplevelse ud over det sædvanlige! Super venlig, mega kompetent og fik styr på det hele hurtigt og effektivt. Man føler sig... See more
See what reviewers are saying
Har købt to batavus torino elcykler med bikesmart service aftaler på begge. Det har virkelig været et fantastisk køb. Vi synes cyklerne kører upåklageligt og de er 3 år gamle nu og kører sommer som vi... See more
Helt klart klart rigtig god service når man skal købe ny cykel, og have hjælp til forsikring. Til gengæld kan jeg ikke anbefale værkstedet . Lange ventetider, og i min optik dårlig service. Skulle h... See more
Company replied
Company details
About Fri BikeShop - Aalborg, Strandvejen
Written by the company
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Written by the company

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Strandvejen 11, 9000, Aalborg, Denmark
- +4598116500
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Bedste service nogensinde !
Man føler sig virkelig godt behandlet, og det hele spiller bare fra start til slut. Kunne ikke have ønsket mig bedre service!
Kan varmt anbefales 🚴🏻♂️🤩
God værksted
Imødekommende og møde kunderne med venlighed og forståelse, personalet var meget hjælpsomt, venlig tone og altid leverer en god service. Har benyttet værkstedet hos Fri Bikeshop Strandvejen i mange år. Meget tilfreds med personale og deres arbejde. 😊
Topkarakter
Andreas har arbejdet på min Trek racer. Super stykke arbejde, tak :)
Fantastisk værksted og butik
Fantastisk værksted og butik, hvor jeg altid har fået en ubeskrivelig god service.
Hermed mine bedste anbefalinger!
Jeg har købt en el cykel hos fri…
Jeg har købt en el cykel hos fri BikeShop Aalborg og har været rigtig glad for cyklen og servicen jeg fik
Super god service
Super god service. Min cykel har siden jeg købte den, ikke kunne køre med el når der blev koldt. Det ville koste mig 2000 at få lavet, men det gjorde de på deres regning, da det var en fejl på cyklen. På trods af, at cyklen snart er 4 år. Kan varmt anbefales at handle hos fri bike shop.
Rare flinke mænd der altid fikser mine…
Rare flinke mænd der altid fikser mine problemer hurtigt
Jeg har fået en rigtig flot service fra…
Jeg har fået en rigtig flot service fra fri bike shop Strandvejen. Dagen efter jeg har indleveret min cykel med batteri problem fik jeg opkald med at de dækkede mit batteri uden beregning. Hurtig og god service herfra 👍👍👍
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Servicen var i top, personalet var imødekommende og virkelig professionelle, og hele forløbet var super positivt fra start til slut. Kan varmt anbefales
Super fin oplevelse.
Super fin oplevelse.
Jeg fik monteret nye dele og serviceret bremserne på min racer. Alt er udført grundigt og efter aftale, og de var transparente om prisen fra start.
Varm anbefaling herfra
Fantastisk service og hjælp
Fantastisk service og hjælp - selv uden at have købt cykel i butikken. Har 2 gange inden for kort tid fået hjælp til at få min kæde på min ladcykel igen, uden at have bestilt tid til det.
Virkelig venlig og hjælpsomme ansatte
Mange års god service
Nu har jeg været tilbagevendende kunde i FriBikeshop gennem de sidste 8 år, mens jeg har været bosat i Aalborg (Både Strandvejen, Hobrovej og nu også Aalborg SV). Der er bestemt en grund til jeg vender tilbage igen og igen - Nemlig, ekstremt god og grundig service!
Desuden er jeg en cykelglad mand og har derfor både citybike(s), MTB og BMX. Alt sammen står FriBikeshop klar til at hjælpe mig med. Her taler jeg serviceeftersyn, men naturligvis også når jeg ønsker at opgradere grejet på mine cykler.
Desuden har jeg anbefalet mine forældre ligeledes at købe deres elcykler i FriBikeshop. De virker stadig til at være rigtig glade for deres købsbeslutning.
Skulle man nævne et par navne som har ydet en ekstra indsats for mig som kunde, er Andreas og Mads højt på listen.
Dejligt besøg
Venligt personale, der er klar til at hjælpe. Havde fået anbefalet at komme ned til netop denne butik for at handle. Tydeligt at de går op i en god kundeoplevelse:)
God og overskuelig hjemmeside.let at…
God og overskuelig hjemmeside.let at bestille varen .hurtigt ,fin service ved afhentning af varen .
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Virkelig god vejledning angående køb af elcykel. Endnu bedre hjælp, da min cykel blev skadet. Jeg er yderst tilfreds og kan kun anbefale butikken, personalet og deres værksted. Fantastisk service!!
Prisen er i top og kvaliteten er i…
Prisen er i top og kvaliteten er i bund. Efter service eftersyn var gearskifter sat på forkert. Nye dele som kasette og kæde også tvivlsom kvalitet. F.eks. er kæden allerede rusten.

Reply from Fri BikeShop - Aalborg, Strandvejen