Eddie har lige været på besøg og er nu den smukkest, mest velduftende og sommer smarte cockerspaniel i byen Mikkel er rigtig rar og dygtig, man føler sig velkommen og forstået … der bliver lytt... See more
See what reviewers are saying
Sigurd, min Cockapoo, var ril FriSørensens for første gang og han havde den fedeste oplevelse og blev så fin. Kan helt klart anbefale Mikkel
Vi har lige afhentet vores hund hos FriSørensen Hundesalon og hold da op, hvor var vores hund blevet flot. Det er helt klart den bedste klipning vores hund har fået de sidste 7 år . Mikkel er bare så... See more
Company replied
Mikkel udviste stor imødekommenhed overfor mine hunde, var rolig og afslappet og tog sig god tid til at hilse på dem begge, så de følte sig trygge. Hundene er blevet klippet virkelig flot, og hele op... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Sød, professionel, kompetent
Sød,professionel, kompetent
Mikkel er imødekommende og tillidsvækkende, og gav både os og
vores hund Viggo en supper god oplevelse. Professionel klipning.

chineese crested/chihuahua-klip
Min lille chineese crested/chihuahua blanding har i dag været til klip hos Frisørensen og jeg fik en smuk og velduftende hund tilbage 😍 ny tid er allerede bestilt. Tak og alle mine anbefalinger- vi ses 👍🏻

Reply from FriSørensens Hundesalon
Fantastisk oplevelse – trygt, roligt og smukt resultat😍
Min hund Cody har fået den fineste bamseklip – lige præcis som vi ønskede det! Mikkel spurgte grundigt ind til vores ønsker og til, hvordan Cody plejer at reagere, når vi groomer ham derhjemme. Det gav en rigtig god tryghed, og man kunne mærke, at Mikkel virkelig ville tage bedst muligt hånd om vores hund 🙏🏼
Mikkel har en ro omkring sig og Cody var tryg med det samme. Utrolig rart rum at komme ind i og alle bekymringer faldt til jorden, som lidt nervøs hundemor 😆
Mikkels egen hund, Tilte, var med til at tage imod os, og de to hunde hyggede sig både før, under og efter klipningen – så skønt! 🐾
Cody blev simpelthen så flot og fik endda et sødt tørklæde på til sidst. Han ville slet ikke hjem – og det siger vist alt om oplevelsen ❤️
Vi vil aldrig vælge en anden hundesalon! 🤩

Reply from FriSørensens Hundesalon
Hvis jeg kunne give 10 stjerner gjorde…
Hvis jeg kunne give 10 stjerner gjorde jeg det, men må nøjes med de 5 man kan give😬
Skulle bruge en hundefrisør da min “gamle” hundefrisør, gennem 15 år, var kommet til skade med armen.
Fandt Frisørensens hundesalon der ligger tæt min bopæl, checkede lige Trustpilot for en sikkerheds skyld og læste så fine anmeldelser at jeg bestilte en tid til min lille Bichon Havanaise Marla på 9 mdr.
Og skuffet blev jeg bestemt ikke da jeg hentede hende, hun var så smuk og glad, virkelig en positiv oplevelse.
Og nu er jeg så heldig at Mikkel har sagt ja til at blive vores fremtidige hundefrisør. Jeg har allerede anbefalet Frisørensens Hundesalon til mine venner og familie med hund, så de kan få samme dejlige oplevelse👍🏻

Varmt anbefales
Professionel service og et resultat, jeg er meget tilfreds med – kan varmt anbefales.
Tusind tak Mikkel!

Dygtig og jordnær
Min lille Malteser er meget ængstelig og generelt vil hun ikke rigtig fremmed mennesker, det var slet ikke noget problem hos FriSørensens hundesalon. Vi blev taget godt i mod og jeg hentede en meget flot veltrimmet og glad lille hund igen. Vi har vist fundet vores nye frisør🤩

Nellies første gang
Mikkel var en stjerne og gjorde det så godt med vores Nellie. Ikke en finger at sætte på, og hans faglighed strålede igennem på vores lille hvalp. Dejligt at vide man har fundet sin faste frisør til sin hund. Tusind tak.

Meget god service!
Mikkel er meget imødekommende, professionel og rar at være omkring - både for hund og som hundeejer.
Vores hund har altid fået god behandling, og Mikkel kommer også med en masse råd og vedligeholdelse. Vi har altid været meget tilfredse med klipningen, som bare sidder i skabet hver gang!
Kan varmt anbefale at tage sin hund her hen!

Reply from FriSørensens Hundesalon
Mikkel er en så rolig fantastisk…
Mikkel er en så rolig fantastisk hundefrisør, han har stor omsorg for hundene og er bare så dygtig til klip af hunde!!!!

Anbefaling af FriSørensen
Hermed vores anbefaling af FriSørensen. Mikkel har behandlet vores 40 kilos Riesenschnauzer rigtig flot. Det er tydeligt at Mikkel har gjort sig umage og leveret et godt stykke arbejde. Rigtig god service og tak for lækker goodiebag

3 rene og velduftend mops
3 stk. rene og velduftene mops efter Mikkel havde vasket og tørret dem.Alt foregik i en rolig og hyggelig atmosfære, hundene havde en rigtig god oplevelse, og ikke mindst , de har nok aldrig været så rene. Kun ros herfra
Anmeldelse af Frisørensen
Anmeldelse af Frisørensen – En fantastisk oplevelse for både hund og ejer
Jeg har haft min Cavapoo, Vilma, til klipning hos Frisørensen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Det er tydeligt, at der er kærlighed og stor faglighed bag alt, hvad Mikkel gør.
Vilma kan godt være lidt forsigtig over for nye mennesker, men hun blev mødt med ro, omsorg og god tid – og det gjorde hele forskellen.
Mikkel yder en stor indsats for at gøre Vilma tryg, og det er guld værd for mig som ejer.
Klipningen er præcis, som jeg ønsker – flot, praktisk og stadig sød og fluffy, som en Cavapoo skal være. Jeg hentede en glad og velduftende hund.
Stedet er pænt, rent og hyggeligt – man kan mærke, at dyrene er i centrum.
Jeg har helt klart fundet vores faste hundefrisør. Stor tak til Mikkel for at tage sig så godt af Vilma!
Vh. Bettina
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from FriSørensens Hundesalon
Rigtig fin behandling af vores dejlige…
Rigtig fin behandling af vores dejlige Newfoundlænder

Reply from FriSørensens Hundesalon
Mikkel er super rar og venlig👍😉og har…
Mikkel er super rar og venlig👍😉og har klippet vores hund så flot, kan kun anbefale ham varmt til andre.

Reply from FriSørensens Hundesalon
Jeg kan varmt anbefale Mikkel som…
Jeg kan varmt anbefale Mikkel som hundefrisør! Han er utrolig dygtig, venlig og har en rigtig god hånd med hunde. Min hund følte sig tryg hele vejen igennem, og resultatet var super flot. Mikkel er omhyggelig og tager sig tid til at lytte til både ejerens ønsker og hundens behov. Vi kommer helt sikkert igen!

Reply from FriSørensens Hundesalon
Er bare så tilfreds for den positive…
Er bare så tilfreds for den positive oplevelse det er at få klippet vores 2 hunde hos FriSørensenshundesalon. De er så flotte og glade når de hentes igen. Kan varmt anbefale FriSørensen😊

Bedste hunde frisør, FriSørensen
Jeg kan varmt anbefale FriSørensen ! Min gamle hund på 15 år bliver altid mødt med så meget omsorg, tålmodighed og respekt. Det betyder alverden for mig at vide, at hun er i trygge hænder. Resultatet er altid i top.

Reply from FriSørensens Hundesalon
Grundig, dygtig og kompetent.
Grundig, dygtig og kompetent.
Har fået klippet min lille Wilma hos Mikkel i over 1 år og vi er meget tilfreds.!
Mikkel vil gøre sit allerbedste for at imødekomme mine ønsker og ved hvad der passer til racen.
Samtidig med stor faglighed er han virkelig sød og god til hunde.
Vi får altid en helt vildt lækker, ren, blød og glad lille hårbolle med hjem.

Stor anbefaling herfra
Jeg har en labradoodle som er nervøs og ikke glad for at blive klippet og håndteret. Jeg har haft rigtig god oplevelse hos Mikkel og min hund bliver nu klippet fast hos ham. Mikkel tager sig tid til at hunden får en tryg oplevelse og jeg henter hver gang en glad hund. Stor anbefaling herfra.