Jag vill ge feedback på de tåstrumpor jag köpte från Gå & Löpkliniken – modell Bola TenToes Merinoull, storlek 43–46. Tyvärr är de tunna och har en kort tådel, vilket påminner väldigt mycket om de str... See more
See what reviewers are saying
Känns trånga. Köpte ett par Oopos ooahh sport slider. De är mjuka o sköna under foten, men känns väldigt trånga upptill, nästan så att det stryper blodtillförslen i fötterna och jag blir lite öm i fot... See more
Company replied
Jennifer som undersökte mina fötter och gjorde mina inlägg gjorde ett mycket gott intryck. Hon verkar väldigt påläst och jag fick ett stort förtroende för henne. Jag har använt inläggen i två veckor n... See more
Min äldsta son behövde akut få två Bauerfind sports Achilles Support. Jag fick snabbt mailsvar och de skickade produkten samma dag som sedan levererades dagen efter. Jag är tacksam för både ett fint b... See more
Company details
Written by the company
Sveriges bästa sortiment av skoinlägg, skydd och ortoser. Hos oss hittar du noga utvalda kvalitétsprodukter med hög funktion. Shoppa online eller i någon av våra sex kliniker. Hjälp, tips och råd får du av våra medicinska experter: sjukgymnaster, ortopedtekniker och ortopedingenjörer.
Contact info
Magasinsgatan 17, 90327, Umeå, Sweden
- info@gaochlopkliniken.se
- gaochlopkliniken.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Otrevlig personal!
Otrevlig personal!
Råkade gå förbi Gå & Löp i Göteborg och såg att de sålde löparskor och eftersom jag behöver köpa nya gick jag in och frågade om jag fick prova ett par specifika skor. Personen bakom kassan berättade att de har skorna inne men att jag inte får prova dem eftersom här behöver man boka en tid först, för ortopedisk undersökning mm. Jag hade ingen aning om detta och har verkligen inga problem med denna affärsidé som jag tycker låter smart.
Men till min stora förvåning var personens bemötande både otrevligt och arrogant. Han var kort i tonen, gav inte ett leende och passade inte på att berätta mer om deras tjänster eller hjälp att boka en tid, utan bad mig irriterat att sticka till Intersport istället utan att säga hejdå. Vilket jag gjorde och fick fantastisk service av jättetrevlig personal och köpte ett par skor där (utan undersökning) för över 2000 kr som passar perfekt!

Reply from Gå & Löpkliniken
Trots att jag bestallde en vara "c/o"…
Trots att jag bestallde en vara "c/o" en annan person, den personen fick inte hämta ut.

Reply from Gå & Löpkliniken
Snabb leverans och bra produkter!
Snabbt och smidigt
Gjorde beställning tidigt onsdag och hoppades få leverans innan resa och självklart kom allt fram i tid.
Blev så professionellt och trevligt…
Blev så professionellt och trevligt bemött av Gå & Löpkliniken vid Hornstull. Fick god hjälp för mitt hälsporreproblem. Stort tack hälsar nöjd kund!
Icebug var svårare att få på än jag…
Icebug var svårare att få på än jag trott tyvärr

Reply from Gå & Löpkliniken
Det är andra ggn jag beställer skydd…
Det är andra ggn jag beställer skydd att ha under skor med dubbar. Förra ggn köpte jag 40-Men rots att jag köpte mindre strl nu är de för stora och ramlar bara av. Köpte icebugkänga i strl 40 och skydd strl 38-
Mycket missnöjd med det! Så tråkigt…

Reply from Gå & Löpkliniken
Lätt att beställa och snabb leverans!
Effektivt och enkelt
Snabb leverans samt att jag hittade vad…
Snabb leverans samt att jag hittade vad jag sökte.
Trevlig personal
Trevlig personal. Jag fick byta en sula jag köpt och provat hemma. 😉
Lätta att ta på och av
Snabb leverens
Icebugsskydden är lätta att ta och bort.
Mycket snabb och trevlig service.
Bästa!!!
Mailade först med lite frågor, fick ett utförligt och grymt bra svar. Leveransen va snabb och bra också. Så rekommenderas starkt.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.