Jag vill ge feedback på de tåstrumpor jag köpte från Gå & Löpkliniken – modell Bola TenToes Merinoull, storlek 43–46. Tyvärr är de tunna och har en kort tådel, vilket påminner väldigt mycket om de str... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Jennifer som undersökte mina fötter och gjorde mina inlägg gjorde ett mycket gott intryck. Hon verkar väldigt påläst och jag fick ett stort förtroende för henne. Jag har använt inläggen i två veckor n... See more
Min äldsta son behövde akut få två Bauerfind sports Achilles Support. Jag fick snabbt mailsvar och de skickade produkten samma dag som sedan levererades dagen efter. Jag är tacksam för både ett fint b... See more
Company details
Written by the company
Sveriges bästa sortiment av skoinlägg, skydd och ortoser. Hos oss hittar du noga utvalda kvalitétsprodukter med hög funktion. Shoppa online eller i någon av våra sex kliniker. Hjälp, tips och råd får du av våra medicinska experter: sjukgymnaster, ortopedtekniker och ortopedingenjörer.
Contact info
Magasinsgatan 17, 90327, Umeå, Sweden
- info@gaochlopkliniken.se
- gaochlopkliniken.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dom bästa strumporna jag haft
Butiken i Umeå får högsta betyg
Butiken i Umeå får högsta betyg! Bra kunnande och bra service!
Alltid hjälpsamma och glada!
Mvh//Stefan
Bra produkter o snabb leverans
Snabb och smidig leverans
snabbt och effektivt.
Kompetenta och smidiga att ha att göra med
Onlineköp av sandal. Snabb leverans, otroligt kunnig support och snabba på att svara. Enkel och smidig hantering av felköp. Hit vänder jag mig gärna fler gånger!
Dålig produkt som redan efter 4 veckor…
Dålig produkt som redan efter 4 veckor slitits sönder

Nöjd med allt
Svarade tom i telefon!!
Svarade tom i telefon!!
Det blev fel pga PostNord men man löste det omgående! Bra jobbat!
Innersula
Produkten, en en innersula av kolfiber som är styv ger mig möjlighet att spela tennis trots hallus regidus.
Bästa tåstrumpor jag testat!
Bästa tåstrumpor jag testat! Köpte tåstrumpor i merinoull och kompression strumpor i merinoull. Så bra! Alltid haft problem med fötterna innan men nu kan jag vandra hela dagar på leder i skogen utan skav och svullna fötter. Rekommenderas!
Nöjd kund
Bor i Umeå och måste säga att dom är suveränt hjälpsamma .
Är aldrig någon stress utan man får den hjälp man behöver .
Mycket nöjd .

Bra bilder
Bra bilder, beskrivningen om produkten var mycket grundlig och underlättade för mig i mitt val av produkt.
Bra kvalite och snabb leverans
Känns trånga
Känns trånga. Köpte ett par Oopos ooahh sport slider. De är mjuka o sköna under foten, men känns väldigt trånga upptill, nästan så att det stryper blodtillförslen i fötterna och jag blir lite öm i fotvalven. Jag har normala fötter, ganska smala till och med och har aldrig haft problem med detta i andra skor. Finns det med kardborre rekommenderar jag det för möjligheten att reglera remmen över fotvalvet. Hoppas dock att de töjs lite med tiden. Tycker inte priset matchar skon, kunde varit något billigare.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.