Har fået lavet lamelgardiner og rullegardiner til hele huset. Henrik, overbeviste mig om, at det med opmåling og ophængning kunne jeg selv stå for, og han havde ret :-) Kompetent vejledning, så se... See more
See what reviewers are saying
Super hurtigt tilbud fra salgs teamet og med gode råd og vejledning om produktvalg fra Natascha og Christiane. Fin orientering fra Susanne om levering. Effektiv og hurtig opsætning af Tobias. Prisen... See more
Kan varmt anbefale Gardinfabrikken. Hurtig kommunikation og god vejledning på mail. Marco, som kom ud, var enormt kompetent og gav os en supergod gennemgang og vejledning. Rigtig fin pris, god k... See more
Company details
Written by the company
Fundamentet for Gardinfabrikken er skabt for 25 år siden, hvor vi grundlagde et vaskeri med speciale i vask og rengøring af persienner, lameller og plisségardiner. Her oplevede vi dagligt de udfordringer og ærgrelser der opstår, når kvaliteten ikke er i orden. Efter, i årevis, at have renset tusinder af lameller, persienner og plisségardiner, etablerede vi i 2006 Gardinfabrikken. Her tilbyder vi gardiner, persienner og lameller af den bedste kvalitet, og vi garanterer, at vores lamelgardiner kan rengøres og holder år efter år. Ved at producere og sælge direkte fra egen fabrik, kan vi samtidig tilbyde produkter af høj kvalitet til markedets bedste priser. Vi lægger stort vægt på service og ekspertise, og eftersom vi selv er med i hele processen, fra opmåling til produktion og montering, kan vi give vores kunder en grundig og reel rådgivning.
Bavne Allé 6D, 8370, Hadsten, Denmark
- 77 77 00 10
- salg@gardinfabrikken.com
- gardinfabrikken.com
Vi har bestilt og fået leveret…
Vi har bestilt og fået leveret rullegardiner og solafskærmning til Velux ovenlys vinduer i vores nye hus.
Service - både på mail, telefon og montering har været i topklasse. Vi kan på det varmeste anbefale firmaet.
Rigtig god kundeservice og gardiner af topkvalitet
Vi havde en reklamation på vores ene lamelgardin og rullegardin.
Gardinfabrikken er fra start meget imødekommende og yderst behjælpelige.
Inden ugen var omme havde vi modtaget nye intakte gardiner.
Ydermere er gardinerne af MEGET fin kvalitet.
Det kan varmt anbefales og handle gardiner hos Gardinfabrikken.
Jeg henvendte mig for at for at få…
Jeg henvendte mig for at for at få hjælp til at prissætte nogle gamle gardiner, som var blevet ødelagt i en brand.
Jeg fik hurtigt svar, og medarbejderen var yderst behjælpelig.
Mange tak.
Har lige modtaget 2 stk liftgardiner
Har lige modtaget 2 stk liftgardiner , det ene som mørklægningsgardin, kan kun anbefale gardinfabrikken, virkelige god kvalitet, og de passer perfekt til vinduet , dygtig montør til at sætte dem op , min bedste anbefaling herfra
Ulla Jakobsen
Super god service og gardiner af…
Super god service og gardiner af højeste kvalitet!
Vi har bestilt lamelgardiner og…
Vi har bestilt lamelgardiner og rullegardiner til vores nyopførste hus.
Service - både på mail, telefon og montering har været i topklasse.
Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet.
Venligst Signe Leegaard Jepsen
Rigtig god service og kyndig…
Rigtig god service og kyndig vejledning, og en dygtig montør der sørgede for at vores gardiner kom op dagen efter overtagelse af vores nye hus. Varme anbefalinger herfra.
Vil lige dele denne gode oplevelse med…
Vil lige dele denne gode oplevelse med jer🙂
Vi skulle have nye gardiner til vores lejlighed, hvor især mørklægningen var vigtig. Vi fik fra start en rigtig god service og især beskrivelse af fordele og ulemper ved valg af type.
Her - efter at de nye gardiner er opsat - står vi tilbage med en fantastisk lejlighed, som har fået et kvalitetsløft sammenlignet med før. Mørklægningen er perfekt.
Tak til Teamet bag Gardinfabrikken!
Virkelig super service
Virkelig super service, levede til fulde og mere op til forventningerne - også såfremt der skulle være lidt der skal rettes er de super effektive. Sådan et flot bekendtskab :)
Vi har lige fået opsat gardiner
Vi har lige fået opsat gardiner. Vi kan ikke andet end rose gardinfabrikken, høj service og god kvalitet samt rigtig pænt sat op.
Kan ikke andet end at anbefale dem og sige de følger jer sikkert til dørs.
Effektiv service med stort S!
Vores 10 år gamle lameller trængte til nye bundlodder og bundkæder, og da firmaet vi havde købt dem af i sin tid var lukket, skulle vi finde andet sted at købe div. reservedele. Lige fra starten har vi oplevet en hurtig, ærlig og effektiv service med stort S. I forløbet knækker et gearled, og vi får lynhurtigt tilsendt de ekstra små dele, igen med positiv og hjælpsom tilgang. Næste gang vi skal bruge lameller eller lign., ved jeg hvor jeg skal gå hen eller anbefale andre at købe.
Deres slogan siger det hele, kvalitet, design og ekspertise🌟
Bruger normalt ikke meget tid på anmeldelser - men lige netop Gardinfabrikken synes jeg fortjener kæmpe ros og 5 Stjerner. Vi havde en middel fornemmelse med andre firmaer vi havde ude, men da Ulrich og hans team trådte ind var vi ikke i tvivl. Kommer med mange gode råd, lytter men tør også sige deres ærlige mening også selvom det ikke er til deres fordel i forhold til salg. Vi har fået den bedste service både ved salg og vejledning men også da gardinerne blev leveret og sat op. Giver mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner herfra👍🏻🌟
Vores varmeste anbefalinger
Vores varmeste anbefalinger.
De henter og bringer ved persienne vask. Super go service, flot arbejde, gode priser.
5 ☆☆☆☆☆ herfra.
Fantastisk service!
Efter en turbolens periode med vores hus, så bliver vi blæst bagover af en fantastisk service hos gardinfabrikken! Virkelig professionelle folk som ved hvad de snakker om. Vi besluttede os desværre lidt sent for gardiner, men gardinfabrikken yder en fantastisk service og måske har vi gardiner når vi flytter ind. :-)
En svær tid at købe gardiner i, MEN..
En svær tid at købe gardiner i, MEN..
Vores oplevelse med Gardinfabrikken er, at det er professionelle folk, og en service, der er helt i top. Grundet covid19 kunne vi ikke få besøg, men en meget kompetent medarbejder besvarede alle spørgsmål, guidede gelente i hvordan vores ønsker bedst muligt kunne opfyldes, og sendte stofprøver og tog billeder. Billigere end mange andre, men bestemt ikke pga kvaliteten eller servicen.
Vi har købt gardiner til hele vores hus…
Vi har købt gardiner til hele vores hus fra Gardinfabrikken og vi er helt vildt begejstrede for vores køb. Vi har fået de smukkeste gardiner i en enormt lækker kvaliteten til en fantastisk pris som de andre vi hentede tilbud hos, slet ikke kunne matche. Udover dette har vi oplevet en helt fantastisk service. Gardinfabrikken vil vi anbefale til enhver ☺️☺️☺️
Super produkt
Super produkt, til en fornuftig pris.
Og når man så regner den eminente service med, så er der jo ikke noget at klage over.
En god anbefaling herfra👌
Kvalitetsprodukter til en skarp pris
Gardinfabrikken - Supergod service, kvalitets produkter og en skarp pris.
Vi fik virkelig god vejledning til en mangeartet opgave og er top tilfredse med resultatet.
Super service og kvalitet
Super service og kvalitet. Fik nye gardiner og mørklægningsgardiner til vores rækkehus til en skarp pris.
Super god kundeservice med god…
Super god kundeservice med god korrespondance inden vi besluttede at bruge Gardinfabrikken. Endda også et møde med en sælger, inden vi havde sagt endelig ja. Vi blev rigtig godt rådgivet hele vejen, hvilket gav et meget trygt forløb.
Gardinerne blev som aftalt opsat samme dag som vi fik nøgler til huset, og montøren var både sød og rigtig dygtig, og ikke mindst effektiv.
Kun anbefaling herfra!