Har fået lavet lamelgardiner og rullegardiner til hele huset. Henrik, overbeviste mig om, at det med opmåling og ophængning kunne jeg selv stå for, og han havde ret :-) Kompetent vejledning, så se... See more
See what reviewers are saying
Super hurtigt tilbud fra salgs teamet og med gode råd og vejledning om produktvalg fra Natascha og Christiane. Fin orientering fra Susanne om levering. Effektiv og hurtig opsætning af Tobias. Prisen... See more
Kan varmt anbefale Gardinfabrikken. Hurtig kommunikation og god vejledning på mail. Marco, som kom ud, var enormt kompetent og gav os en supergod gennemgang og vejledning. Rigtig fin pris, god k... See more
Super god kundeservice med god korrespondance inden vi besluttede at bruge Gardinfabrikken. Endda også et møde med en sælger, inden vi havde sagt endelig ja. Vi blev rigtig godt rådgivet hele vejen,... See more
Written by the company
Fundamentet for Gardinfabrikken er skabt for 25 år siden, hvor vi grundlagde et vaskeri med speciale i vask og rengøring af persienner, lameller og plisségardiner. Her oplevede vi dagligt de udfordringer og ærgrelser der opstår, når kvaliteten ikke er i orden. Efter, i årevis, at have renset tusinder af lameller, persienner og plisségardiner, etablerede vi i 2006 Gardinfabrikken. Her tilbyder vi gardiner, persienner og lameller af den bedste kvalitet, og vi garanterer, at vores lamelgardiner kan rengøres og holder år efter år. Ved at producere og sælge direkte fra egen fabrik, kan vi samtidig tilbyde produkter af høj kvalitet til markedets bedste priser. Vi lægger stort vægt på service og ekspertise, og eftersom vi selv er med i hele processen, fra opmåling til produktion og montering, kan vi give vores kunder en grundig og reel rådgivning.
Bavne Allé 6D, 8370, Hadsten, Denmark
- 77 77 00 10
- salg@gardinfabrikken.com
- gardinfabrikken.com
Ekstrem god kundekommunikation
Ekstrem god kundekommunikation, rådgivning og indlevelse i kundens behov.
Der er altid et højt serviceniveau. Henvendelser efter køb tages også altid seriøst og der findes altid en løsning.
Sjældent har jeg oplevet en sådan høj grad af kundeservice. Der er kun ros herfra.
Gardinfabrikken står altid klar til at…
Gardinfabrikken står altid klar til at rådgive og vejlede - ingen spørgsmål er for store! Derudover er de yderst løsningsorienteret og efterlader os som kunder både trygge og glade! Både opmåling, bestilling og montering gik let og smertefrit! Vi står tilbage med et super resultat og vi vil klart anbefale Gardinfabrikken til andre! En stor tak for super service og en rigtig god kvalitet af jeres arbejde!
lamelgardinfabrikken.dk leverer varen
lamelgardinfabrikken.dk (ikke at forveksle med lamelfabrikken) har netop leveret op opsat vores specialsyede lamelgardiner.
Vi fik besøg til opmåling onsdag uge 2 og allerede torsdag ugen efter er vores gardiner sat op. Superb og hurtig service samt meget favorabel pris.