Jeg købte en julegave til min kæreste, som pakkeshoppen desværre fik givet til en forkert person, og selv om GLS arbejdede på at finde pakken og få den sendt til mig, sørgede Birgitte fra Garna fo... See more
See what reviewers are saying
Sikken en fornøjelse at få sendt garn fra jer. Flot indpakning med the, Ærøstang og personlig hilsen. Hurtig forsendelse og yderst venlig telefonisk betjening. Oplevelsen er helt igennem professi... See more
Jeg ELSKER Garna! Elsker de små personlige hilsener, de gavmilde lækre "gaver" tak for den fine, fine lakrids Birgitte ❤, deres kundeservice, som er ikke mindre end excellent, deres lækre garner. Ja,... See more
Havde købt garn i webshoppen, men modtog ikke hele bestillingen. Jeg skriver tilbage med det samme. Men der går 3 uger, med flere mails og telefonopringninger, inden de har tid til at ekspedere en f... See more
Skøn garnshop!
Garna har altid en masse garn på lager, også garn og strikketilbehør der kan være svært at få andre steder :-)
Og man får altid en lille hilsen med 🥰
Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
I pakken var der desuden et håndskrevet kort, en lille pose te, og så var det hele pakket meget fint ind.
Kan varmt anbefale at handle hos Garna.dk!
Bedre service findes ikke :)
Køb af ChiaoGoo strikkepinde og tilbehør.
Utrolig venlig og hjælpsomt personale :)
Kvalitet på produkterne helt i top, og lever op til forventningerne.
Levering på under 24 timer, det kan vist ikke gøres hurtigere fra fredag til lørdag :)
Jeg har allerede næste bestilling klar i kurven ;)
Super hurtig levering og super service