De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... See more
Company replied
Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)
Company replied
Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... See more
Company replied
Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... See more
Company replied
Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!
Den Hulst, 134, 7711 gt, Nieuwleusen, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Duidelijke afspraken, met onze vereniging een prettige tocht naar het Maaspark gemaakt. En dat heeft bijgedragen aan een geslaagd uitje.

Reply from Gebo Tours
Ons uitstapje 22 mei was goed verzorgd. De chauffeur was mooi op tijd. Maar hij had niet de goede opdracht meegekregen zodat iemand van ons gezelschap samen met hem een andere route hebben uit gezocht.Alles is gelukkig goed opgelost. De chauffeur was heel aardig en behulpzaam

Reply from Gebo Tours
Ruim 900 leerlingen vervoeren van school naar Innofuture (Techniekevenement Hardenberg) heen en terug. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf verliep alles volgens planning. Prettige samenwerking gehad.

Reply from Gebo Tours
Was een zeer geslaagd uitje naar Duitsland.
Fijne chauffeur, was goed geregeld.
Ga Gebo Tours de volgende keer zeker benaderen!

Reply from Gebo Tours
Gebo Tours is één van mijn favoriete busmaatschappijen wanneer we op excursie gaan met onze leerlingen. Wanneer je Gebo Tours boekt weet je zeker dat je uitje niet in duigen valt. Afspraken zijn duidelijk. De buschauffeur is er op tijd en altijd vriendelijk personeel. Ik ben dik tevereden!

Reply from Gebo Tours
Ellen, onze oud college die nu beroeps chauffeur geworden is, heeft ons Expertteam gereden naar het Calamiteitenhospitaal. Ellen is zeer professioneel en rijdt rustig en relaxed. Ze had wel wat uitdagingen op de route maar Ellen zou Ellen niet zijn, ze had de reis keurig voorbereid. Ze had al gebeld met degene die terplekke bekend was, zodat er geen enkele verrassing op de locatie qua parkeren of hoogtes was. Kortom onze heen- en terugreis waren TOP!

Reply from Gebo Tours
Schoolreis naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen was top! Zeer vriendelijke chauffeur!

Reply from Gebo Tours
22 mei met de ouderenbond naar Zandsculpturen in Garderen. De bus was helaas niet op de afgesproken ophaalplaats, maar dit werd na een telefoontje alsnog in orde gemaakt.
Wij hadden een prima chauffeur, maar niet volgens afspraak een echte verteller. Na Garderen op weg naar Terwolde, alwaar wij bij Brasserie Kriebelz de "Dekselse Pannetjes" kregen voorgeschoteld. Een sublieme ervaring. het ontbrak aan niets. Alle mensen waren heel enthousiast hierover. Goed eten en goed personeel. Alles bij elkaar een mooie dag.

Reply from Gebo Tours
woensdag 21 mei hadden de senioren van de CGK Zwolle een fijne dagtrip.
De chauffeur was een ervaren rijder.
De afgesproken koffie/appeltaart en lunch bij Oringermarke was super. Zeer goed.
Rondrit zuidoost Drenthe goede gids en als top het bezoek bij Boerin Agnes. Zij is een enthousiaste vriendelijke vertelster.

Reply from Gebo Tours
Even een reactie op de busreis van dinsdag 20 mei jl. door ons gemaakt naar Maarssen.
Helaas door mijn fout stonden wij te vroeg bij de opstapplaats.
De reis naar Maarssen is goed verlopen en de chauffeur heeft het goed gedaan.
Wij vonden de reis er naar toe en weer terug helaas geen toeristische route, zoals we in het verleden wel hebben meegemaakt.
Bij aankomst in Maarssen moesten we nog een tijd wachten voordat we op de boot mochten. Zelfs een van de oudere dames moest in het gras plassen. Er waren meerdere gasten en die mochten als eersten de boot op en kregen een plek op het bovendek. Onze passagiers moesten naar beneden en daar aan de tafels plaatsnemen waar voor de lunch was gedekt.
De lunch, zoals in jullie prospectus was van dien aard dat het geen luxe broodjes lunch was. De kroket welke wij als extra bij hadden besteld, werd geserveerd zonder een broodje en we moesten lang wachten eer iedereen een kroket op het bordje kreeg. Er werden telkens 8 kroketten geserveerd en telkens na 10 minuten. Niet voor iedereen gelijk. Om 14.00 uur werden de broodjes geserveerd.
Een drankje welke wij aan onze gasten wilden aanbieden kon niet geserveerd worden aangezien er alleen contant kon worden afgerekend. Dus dat ging niet door.
Na de lunch mochten we eventueel ook van het bovendek gebruik maken. Helaas moest de helft staan aangezien er ook andere gasten waren.
Al met al is dit een reis die niet door ons als fantastisch is ervaren, wat bij vorige reizen door de jaren heen wel het geval is geweest.
De prijsverhouding met het gebodene viel ons dit keer erg tegen.
Met vriendelijke groeten,
namens bestuur Buurtvereniging Het Loo.

Reply from Gebo Tours
20 mei was het zover; met de bus naar het Rijksmuseum Amsterdam met een groep client-medewerkers van Kunstatelier de ArtCrew uit Hardenberg. Vooraf heeft de organisatie ons goed geholpen met de voorbereiding van de reis. Zelfs toen wij nog van datum wilden veranderen, was dit geen probleem! Ook heeft men alsnog een bus met een rolstoelplek voor ons te weten regelen. De dag zelf verliep goed met chauffeur Harry! Er was even verwarring over de opstapplek, maar dat werd goed opgelost door de chauffeur. Onderweg bleek dat hij minder goed op de hoogte was van de aankomstplek in Amsterdam, maar dat werd met een telefoontje aan het Rijksmuseum goed opgelost door een van de begeleiders. Al met al een geslaagde dag mede dankzij deze busmaatschappij!

Reply from Gebo Tours
Bus was ruim op tijd aanwezig op heen- zowel terugreis. Chauffeur was aardig en duidelijk naar onze leerlingen, die hem ook als prettig hebben ervaren (je miet het altijd maar afwachten..). De reis duurde 1,5 korter dan door GEBO was aangegeven. Deze tijd moest plots wel even opgevangen worden door docenten, maar liever te vroeg en dus een prettige reis, dan te laat door files.;-) Hopelijk volgend jaar weer met GEBO!

Reply from Gebo Tours
Voordat de bus vertrok was de organisatie van onze reis met Gebotours al prettig. Wij waren met een grote groep rugbyers op vakantie naar Bordeaux, en alles is perfect verlopen. De chauffeurs waren extreem behulpzaam (en geduldig).
5/5 sterrren, ik adviseer iedereen die een busreis wilt maken dit te doen met Gebotours.

Reply from Gebo Tours
Prima verzorgde lunch en fijne chauffeur die veel wist te vertellen over de omgeving. Dit stellen de mensen altijd erg op prijs.

Reply from Gebo Tours
Bussen waren keurig op tijd, chauffeurs waren kundig en vriendelijk, de gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Het wijzigen van een vertrektijd kon ook snel goed geregeld worden; beter wordt het niet.

Reply from Gebo Tours
Vanaf het moment dat ik de offerte heb aangevraagd tot en met de reis zelf was prettig en goed geregeld.
We hebben een mooie reis met collega's gemaakt naar een productiefabriek van ons merk waarvoor we werken.
Aanpassingen aan de offerte, maatwerk, zelf spullen meenemen, echt alles was mogelijk, opstappen op de opstart locatie, echt alles was mogelijk, en hierover heb ik zeer prettig contact gehad met Gebo Tours/
Had gevraagd om een Mercedes bus maar vanwege de groepsgrote werd het een VDL maar dat mocht de pret niet drukken ;-)
Daags voor de reis werd ik geappt door één van de chauffeurs, eerste kennismaking en gewoon handig om nummers uit te wisselen.
Uiteindelijk hadden we 2 prettige chauffeurs, meer dan prima ervaring, voor een goed tarief!

Reply from Gebo Tours
Op 14 mei hebben we enorm genoten van chauffeuse Linda, was behulpzaam en haar rijvaardigheid was erg vakkundig. Top!

Reply from Gebo Tours
Zoals afgesproken was de bus keurig op tijd en na kennismaken met onze "guide for the day" vertrokken we met een volle bus. Wij hadden i.s.m. Gebo Tours een dagtocht georganiseerd naar Rotterdam met o.a. een rit met een historische tram van de RET, de lunch op de Euromast, een volledige tour op het ss Rotterdam en ter afsluiting het diner in Hotel New York.
Als groep hebben we niets hoeven te regelen, alles is goed georganiseerd door de Gebo.
Op de terugreis konden we ons verwennen met een rustige rit met nog enkele afzakkertjes en waren we op schema, voor zover dat nodig was, weer op onze locatie

Reply from Gebo Tours
Een geweldig mooie afwisselende reis.Met een verrassende lunch en een goed diner. Informatie over de parkeerplaats van de touringcar na afloop van het bezoek aan het museum moet beter. Alsnog waardeer ik de reis en de chauffeur met vijf sterren.

Reply from Gebo Tours
Learn more about other kinds of reviews.