Na het stoomcleanen zie onze gevel er weer als niew uit. Wat een fantastische service en dat voor zen schappelijke prijs. Prima bedrijf hedde jullie :)
See what reviewers are saying
ik zag meteen verschil aan de garagewand geen groene vlekken meer en geen lawaai toen ze startte
Prima dienstverlening. Prijs is echt prima voor het laten reinigen van je gevel. Wij hebben meerdere bedrijven geprobeerd en vinden dit verruit de beste.
Men woning ziet er eindelijk weer kuis uit. Vanaf nu ga Ik me gevel iedere 3 a 5 jaar eens grondig laten reinigen, toch veel mooier.
Company details
Written by the company
Bij Gevelreiniging Den Haag zijn wij trots op onze expertise in het reinigen van gevels. Ons doel is om elke gevel niet alleen schoon te maken, maar ook te beschermen tegen toekomstige vervuiling. Met jarenlange ervaring in de branche, gebruiken wij de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die effectief maar zacht zijn voor uw gevels. Onze diensten omvatten alles van graffiti-verwijdering en het reinigen van kalkaanslag tot het voegwerk herstellen en impregneren van gevels. Elk project behandelen wij met de grootste zorg en aandacht voor detail. We begrijpen dat elke gevel uniek is, en daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd. Vertrouwen en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We nodigen u uit om onze beoordelingen te lezen en zelf te ervaren waarom wij de voorkeur hebben voor gevelreiniging in Den Haag. Bij Gevelreiniging Den Haag staat uw pand centraal, en wij garanderen een service die zowel effectief als respectvol is voor uw eigendom.
Contact info
Johan de Wittlaan 16, 2517 JT, Den Haag, Zuid Holland, Netherlands
- +31705690115
- contact@gevelreinigingdenhaag.com
- gevelreinigingdenhaag.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
top bedrijf voor gevelreiniging in Den…
top bedrijf voor gevelreiniging in Den Haag kleine wachttijd maar dat was het waard
de woning valt weer positief op dankzij…
de woning valt weer positief op dankzij de schone gevel
ik zag meteen verschil aan de…
alles was netjes afgezet en de steiger…
alles was netjes afgezet en de steiger stond strak geen wiebel gedoe
hij werkte zo zorgvuldig dat ik dacht…
hij werkte zo zorgvuldig dat ik dacht dat ie porselein vasthield beetje krom maar lief
Zelfs die kleine ventjes buiten waren…
Zelfs die kleine ventjes buiten waren weer helemaal proper
na t schoonmaken kregen we tips om de…
na t schoonmaken kregen we tips om de muur goed te sealen voor de winter
Geen Lawaai Of Gedoe Tijdens Mijn Werkdag Thuis Mijn Vader
Geen lawaai of gedoe tijdens mijn werkdag thuis, mijn vader was er blij mee.
De gevelreiniger werkte zo stil dat we…
De gevelreiniger werkte zo stil dat we er nauwelijks iets van merkten
ze hebben de gevel mooi schoon…
ze hebben de gevel mooi schoon gekregen, prijs viel ook mee
Het stoomreinigen is zijn geld meer dan…
Het stoomreinigen is zijn geld meer dan waard.
Zeker de moeite om dit bedrijf in te…
Zeker de moeite om dit bedrijf in te huren, leveren echt goed werk.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, zijn best wat partijen actief in deze regio en had hier al goede verhalen over gehoort.
Mooi resultaat
Mooi resultaat, onze gevel is prachtig schoon geworden, ben er erg blij mee.
Goede service en geweldig resultaat met…
Goede service en geweldig resultaat met stoomcleanen, ziet er allemaal echt heel veel beter uit.
Goed bedrijf wanneer je graffiti van je…
Goed bedrijf wanneer je graffiti van je gevel wilt laten verwijderen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.