Vriendelijke ondernemer die echt waarmaakt wat die zegt. Zijn team is hier geweest en het resultaat is verbluffend, onze gevel ziet er uit als een nieuwbouwhuis.
See what reviewers are saying
Het stralen van de gevel heeft onze woning weer als bijna nieuw gemaakt, heel goed wek gedaan. Zeer professioneel team met leuke lui
Onze gevel is flink opgeknapt middels stoomcleanen, ben blij met de keuze voor reinigen via stoom en dit bedrijf!
goede uitleg over wat ze gingen doen, zowel in't nederlands als engels helder uitgelegd
Company details
Written by the company
Welkom bij Gevelreiniging Groningen, dé expert op het gebied van gevelreiniging en onderhoud. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken en herstellen van gevels voor zowel zakelijke als particuliere klanten in en rond Groningen. Wij begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden gevel, niet alleen voor de esthetiek maar ook voor de duurzaamheid van uw pand. Onze diensten omvatten een breed scala aan technieken zoals hogedrukreiniging, zandstralen, chemisch reinigen en voegherstel. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail benaderd, waarbij we alleen de beste materialen en de meest geavanceerde apparatuur gebruiken. Onze ervaren specialisten zijn grondig getraind om elke uitdaging aan te gaan en zorgen altijd voor een veilige en efficiënte uitvoering van het werk. Bij Gevelreiniging Groningen streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die precies passen bij uw behoeften. We zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Laat ons uw gevel terugbrengen naar zijn oorspronkelijke schoonheid en bescherm uw investering met professionele zorg. Bezoek onze Trustpilot-profiel om beoordelingen te lezen of om uw eigen ervaring te delen!
Contact info
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Groningen, Netherlands
- +31505690607
- contact@gevelreiniginggroningen.com
- gevelreiniginggroningen.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gevelreiniging in Groningen netjes…
Gevelreiniging in Groningen netjes uitgevoerd. De communicatie was goed en ik ben echt onder de indruk van hoe mooi alles geworden is.
ze deden meer dan alleen muur en namen…
ze deden meer dan alleen muur en namen letters ook mee dat zie je meteen
in de voortuin
in de voortuin trapjes ook gereinigd zonder dat ik het vroeg best netjes
Ik merk dat de trap nu meer zekerheid…
Ik merk dat de trap nu meer zekerheid geeft bij het lopen voor jong en oud.
Alle groene aanslag is verwijderd van…
Alle groene aanslag is verwijderd van de garage en ik kon gewoon uitslapen geen geluidsoverlast.
ik had geen stress dat er iets mis zou…
ik had geen stress dat er iets mis zou gaan want alles stond stevig
ze praatte zacht en werkte precies geen…
ze praatte zacht en werkte precies geen geduw klein tikje maar niks ergs
Hij Werkte Secuur, Nu Lijkt De Muur En Het Hek
Hij werkte secuur, nu lijkt de muur en het hek een geheel
Hun apparatuur was fluisterstil en…
Hun apparatuur was fluisterstil en leverde uitstekend werk
goede uitleg over wat ze gingen doen
niet duur en gevel ziet er nu weer…
niet duur en gevel ziet er nu weer strak en fris uit
hij gaf netjes updates over elke stap
ze hebben dat echt mooi gedaan
gevel is echt heel mooi geworden voor…
gevel is echt heel mooi geworden voor die prijs nooit verwacht, materiaal wat ze gebruiken is echt goed
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.