Jeg modtog en sav i forbindelse med et abonnement. Kvaliteten af produktet er elendig (kan købes billigt på Ali Baba) og kundeservice svarer ikke. Da jeg skrev en kommentar på Facebook, hvor jeg igen... See more
Company replied
Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... See more
Company replied
De er nogle forbandede svindlere. Har opsagt abbonoment og fik accept tilbage på mail. Flytter så og tænker ikke videre over noget...nu ca 6 dr siden sidder jeg med inkasso regning på udbetalte re... See more
Company replied
Denne anmeldelse er alene om opsigelse processen. Det burde være muligt at opsige direkte i ens kontrolpanel, men det er udliciteret. Derpå skal man finde sit abonnementsnummer og matche med sit postn... See more
Company replied
GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Elendig kundeservice
Elendig information om deres betalings perioder.
Elendig tilgang til deres online.
Prøv bare om du kan finde dit abonnementsnr.
Undgå dem, du kan finde alt hvad de beskriver ved at google det.

Reply from Gør Det Selv
Der er vel som sådan ikke noget "galt" med bladet Gør Det Selv, men indholdet er efter min vurdering på et meget lavt niveau. Der er meget "fyld" som ikke giver mening og som er uinteressant.

Reply from Gør Det Selv
Det er endnu ikke lykkedes mig at åbne de låste artikler jeg har betalt for at få adgang til. Desværre er jeres kundeservice ikke god nok.

Reply from Gør Det Selv
Jeg blev lovet, at jeg ville modtage en mail for opsigelse af bladet GØR DET SELV.
Jeg har ikke modtaget en mail med kvittering for min opsigelse af bladet?
Hvad er det for en service. Har nu igen prøvet og opsige abonnement. Den sidste regning betaler jeg ikke.

Reply from Gør Det Selv
Virkeligt fint og informativt blad, med mange gode artikler og tips til hvordan man udfører forskellige opgaver.
Synes det trækker meget ned, at man med hvert blad modtager et girokort, som hvis man betaler dette gør, at man er abonnement på et nyt blad. Denne gang var det elbil magasinet. Forstår ikke de har så lidt tiltro til deres blades værdi, at de mener folk skal snydes til at abonnere på dem.

Reply from Gør Det Selv
Mange problemer med oprettelse at koder og derefter at adgang til materialet, tekster på engelsk høre ikke til i et dansk produkt.

Reply from Gør Det Selv
Jeg blev lover, at jeg ville modtage en mail for opsigelse af bladet GØR DET SELV.
Jeg har ikke modtaget en mail med kvittering for min opsigelse af bladet ?
Jeg har ikke modtaget svar på min mail til kundeservice ?
Hvad er det for en service.

Reply from Gør Det Selv
umuligt at få loade de digitale sider selv om der var betalt og betalingen var bekræftet

Reply from Gør Det Selv
Jeg tegnede et nyt abonnement for resten af året. Der er trukket betaling 8 gange og de 4 af betalingerne er tilbageført.
Kundeservice beklager at der er fejl i forbindelse med MobilePay og oplyser at det for meget betalte abonnement vil være ført tilbage til min konto inden for 24 timer.
Efter 40 timer kan jeg konstatere at dettte endnu ikke er sket

Reply from Gør Det Selv
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med en redaktør for at finde en bestemt artikel, af receptionen får jeg at vide at de ikke vil have telefoner men man skal skrive til dem, hvilket jeg så har gjort, men de svarer åbentbart heller ikke deres mail.
Så har jeg forsøgt kontakt via deres facebook, de svarer ikke på beskeder, og man kan ikke lave et opslag på deres facebook, Har forsøgt at skrive mit spørgsmål i en kommentar til et af deres opslag men heller ikke det svarer de på.
Alt i alt vil de ikke i kontakt med kunder/brugere.
Yderst elendig kundeservice.
Svar til Anne Katrine :
Ja jeg har sendt til gds @bonnier.dk

Reply from Gør Det Selv
Det undre mig at der ikke kommer noget gør det selv maggesin.