Gør Det Selv Reviews 266

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg modtog en sav i forbindelse med et abonnement. Kvaliteten af produktet er elendig (kan købes billigt på Ali Baba) og kundeservice svarer ikke. Da jeg skrev en kommentar på Facebook, hvor jeg igen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... See more

Rated 1 out of 5 stars

De er nogle forbandede svindlere. Har opsagt abbonoment og fik accept tilbage på mail. Flytter så og tænker ikke videre over noget...nu ca 6 dr siden sidder jeg med inkasso regning på udbetalte re... See more

Rated 2 out of 5 stars

Denne anmeldelse er alene om opsigelse processen. Det burde være muligt at opsige direkte i ens kontrolpanel, men det er udliciteret. Derpå skal man finde sit abonnementsnummer og matche med sit postn... See more

Company details

1. Tool Store

Written by the company

GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.

1.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Svindel

Svindel, svindel og svindel. Bliv væk. Man kan ikke tilgå 'min side' fra en mobil enhed da deres hjemmeside ikke på telefon/tablet ikke tillader at man trykker på den fane. Når man så endelig kommer ind er det uklart hvor man afmelder sit abonnement. Når det så endelig er fundet så skal man bruge abonnementsnumre og postnumre (som ved gud burde være kendte for svindlerne i forvejen da jeg jo er logget ind!). Når så man endelig har fundet alle de tåbelige oplysninger de beder om så virker skidtet ikke og man skal ringe til "kundeservice", som jeg kan læse mig til her på trustpilot ikke bliver nogen god oplevelse heller.
Endnu engang fortryder jeg inderligt at jeg ikke læste på trustpilot først. Anmeldelserne taler sit tydelige sprog. Jeg fatter ikke at nogen har samvittighed til at drive/arbejde i sådan en svindlerkiosk som 'Gør det selv' er.

October 29, 2022
Rated 3 out of 5 stars

For gammeldags of virkelig gamle…

For gammeldags of virkelig gamle tegninger og tips

October 20, 2022

Reply from Gør Det Selv

Du har mulighed for at kontakte redaktionen for feedback på mail: gds@bonnier.dk
Med venlig hilsen Anne Katrine
Bonnier Kundeservice.

En god gang svindel.

En god gang svindel.
Ved oprettelse af abonnement blev jeg ringet op at der var sket en fejl så jeg skulle betale på ny. Da jeg såopsiger abonnement bliver jeg kontaktet. Der var styr på det og alt var betalt. Efter følgende bliver jeg kontaktet om nyt abonnement. Hvilket jeg siger nej tak til. Nu trækker de så penge igen. Det viser sig der var oprettet 2 abonnemen. Hvilket jeg ikke var blevet gjort opmærksom på. Og jeg nu skal betale for deres fejl ved oprettelse.

October 7, 2022

Hej igen Thomas,
Vi er glade for, at vi har fundet en løsning sammen, som alle er tilfreds med. Vi håber, det her kan være med til at ændre dit syn på Bonnier Publications, og måske du kunne have lyst til at opdatere din anmeldelse.
Vi ønsker dig en god dag!
Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Rated 1 out of 5 stars

Man kan ikke stole på kundeservice

Man kan ikke stole på kundeservice. De siger noget uden at vide om det passer eller ej. Jeg har hverken modtaget blad eller velkomstgave og det jeg får at vide på kundeservice passer overhovedet. Jeg ved ikke om jeg har et abonnement eller ikke eller hvordan jeg kommer videre herfra.

October 3, 2022

Hej Uffe
Tak for en hyggelig samtale og information om din sag! Jeg er glad for at sagen er afklaret, og beklager ulejligheden! Du ønskes et godt nytår!
Med venlig hilsen Anne Katrine
Bonnier Kundeservice.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikke modtaget nogle blade

Jeg har ikke modtaget nogle blade - kun velkomstpakken. 9.8.22

August 9, 2022

Hej Ejvind,

Tak for din anmeldelse :-)

Jeg beklager meget du ikke har modtaget dine magasiner. Jeg har sendt dig en mail.

Mvh
Kimi, Bonnier kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Endnu en af de abonnementsfælder der…

Endnu en af de abonnementsfælder der bare bonner derudaf med ugennemskuelig regninger, vilkår og betalingsperioder. Jeg troede jeg havde gennemskuet det, men det fik jeg blot en dummebøde ud af. Ikke det værd.
Edit: Jeg har sendt de efterspurgte oplysninger, men i skal ikke kontakte mig, i har allerede givet mig dummebøden, og sket er sket.

July 28, 2022

Hej Tobias.

Jeg beklager meget din oplevelse. Det vil jeg rigtig gerne undersøge til bunds. Derfor har jeg anmodet Trustpilot om flere oplysninger. Så snart du har godkendt anmodningen, undersøger vi sagen, og derefter kontakter vi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Kimi, Bonnier Kundeservice.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aftalt en abonnement på 2…

Jeg har aftalt en abonnement på 2 nr.plus gave. (Uden afbestilling)
Gave: aldrig modtaget, til gengæld har modtaget nr.3 plus ekstra regning.
Øv øv øv

July 8, 2022

14.07.2022
Hej igen, Monika.

Tak for en god snak idag. Jeg er glad for, at vi nu kan afslutte sagen og har fundet en god løsning for begge parter. Jeg ønsker dig en god dag!

10.07.2022
Hej Monika

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot, så jeg kan kigge på din sag. Så snart du har godkendt min anmodning, vil vi tage et kig på sagen og derefter kontakte dig.

Rated 4 out of 5 stars

Super praktiske og vejledende artikler…

Super praktiske og vejledende artikler inden for mange håndværksmæssige opgaver

June 29, 2022

Hej Nickolas,

Tusind tak for de fine ord, og de flotte 4 stjerner.

Gode og nyttige tips

Gode og nyttige tips. Det elsker jeg

June 29, 2022

Hej Lejf,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! :-)

Arghh.....!!!

Arghh.....
Har måtte sande at når man afmelder sig et abb så kommer der 117 undskyldninger for hvorfor de alligevel har trukket for de næste blade der udkommer. Hos GørDetSelv tager det nemlig flere uger at pakke hver enkelt blad og sende det (ja ved godt PostNord ikke er de hurtigste, men alligevel). Når man så ønsker at blive slttet af ALLE deres lister om at de ikke må ringe, skrive eller kontakte mig fremover skal man sende dem div mails, for at få dette slettet...!!!!
Hvorfor skal alting være så besværligt, når man blot vil ud af et abbonement..???

June 23, 2022

24.06.2022

Hej Claus. Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Vi har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice.

Gode tips og temaer

Gode tips og temaer
Tests af værktøj
Gør det selv personen i huset
kan altid finde noget interessant

June 15, 2022

Hej Lilian,

Tusind tak for de rosende ord, og de flotte 5 stjerner! :-)

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Via bladet kan jeg finde ideer til at…

Via bladet kan jeg finde ideer til at gøre de ting som jeg måske mangler at få styr på feks. Nyt badeværelse. Se de nye ting der dukker op omkring nyt værktøj o.s.v. har også købt en del via jer.

June 15, 2022

Hej Stig,

1000 tak for en flot anmeldelse :)

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice.

Take a closer look