Gouden Vloot Zeilreizen Reviews 95

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een prachtig schip is de ISIS! We hebben genoten! Het zeilen en droogvallen was schitterend, maar ook de catering en de gezellige sfeer aan boord was geweldig. Dikke aanrader om hier een weekend... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Wad een heerlijk weekend op de Isis, Het weer heeft niemand onder controle, maar dat hebben we afgedwongen. Droogvallen op een plaat, zeilen, afmeren op Terschelling, ankeren. Ik denk dat we het hele... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Een fantastische zeilweek gehad samen met mijn moeder deze zomer op de Isis. Wij hebben ons zo welkom gevoeld door schippersfamilie Anna, Joost en de kinderen. Actief meezeilen of met een boek relax... See more

Company details

1. Holiday Accommodation Service
  2. Group Accommodation
  3. Sailing Event Area
  4. Sightseeing Tour Agency
  5. Wedding Venue

Written by the company

Gouden Vloot. Voor de mooiste zeilreizen op Unesco Wereld Natuur erfgoed de Waddenzee

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een weekend om in te lijsten!

Ik kan de Gouden Vloot echt aan iedereen aanbevelen. Wij komen net thuis van 3 dagen op de Isis.
Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was gewoon te gek. Jeroen, Lizzy & Cecile zijn fantastisch.
Het eten, de relaxte sfeer, de vrijheid en de flexibiliteit… het was een weekend om in te lijsten. En dat is met 14 pubers aan boord een behoorlijke prestatie. Iedereen heeft ongelofelijk genoten.
Heel erg veel dank en we gaan elkaar zeker weer zien.

July 19, 2023
Gouden Vloot Zeilreizen logo

Reply from Gouden Vloot Zeilreizen

Hoi Barbara, dank je wel voor je mooie woorden. We zien jullie graag weer eens aan boord. Fijne zomer!

Van a-z een 10!

Van a-z een 10! We waren een lang weekend weg met 6 gezinnen, ongeveer 28 in totaal. De communicatie vooraf was snel, flexibel, behulpzaam & compleet. Het weekend zelf was helemaal top. Schip was mooi, en bemanning was fantastisch. We hebben gekozen voor een 'kok' aan boord en dit overtrof al onze verwachtingen. Niet verder kijken maar hier boeken

July 17, 2023
Gouden Vloot Zeilreizen logo

Reply from Gouden Vloot Zeilreizen

Dank je wel, Jos, voor de complimenten!

Geweldig goed verzorgde bruiloft

Wij hebben onze bruiloft op en naast de klipper Isis gevierd, en dat was fantastisch. De crew van de gouden vloot had aan alles gedacht en het was tot op de puntjes verzorgd. Van dikke zeiljassen voor de minder goed voorbereide gasten tot speciaal bier volgens onze wens, en er was continue geweldig eten waarbij ik niet begreep hoe dat in zo'n kleine scheepskeuken gekookt kon worden. Vervolgens gestrand op een mooie zandplaat, goed uitgezocht door de ervaren schipper. Hartelijk dank!

June 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Es war ein wirklich wunderbarer…

Es war ein wirklich wunderbarer Segeltörn-sehr gut organisiert,lecker Essen,fürsorglichen Skipper/Matrose!!Das Leck am Schiff hatte den Vorteil das wir Leuwarden intensiver sehen konnten!Die entspannte Stimmung an Bord und der Wind um die Nase haben mir sehr gefallen😅👍Gerne wieder😅Elisabeth L.

June 4, 2023

Immer wieder

Seit vielen Jahren, immer die Woche nach Pfingsten, mit vielen netten Menschen, eine Woche Segeln auf der Isis. Tolles Schiff mit wechselnder aber immer liebenswerter und kompetenter Crew. Ich freue mich schon auf Pfingsten 2024. Grüße aus Münster an Anna, Jost und die Kinder.
P.S. Natürlich auch an Jeroun und Familie + Maat Kees

May 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

geweldig pinksterweekend op het wad

We hebben een geweldig pinksterweekend gehad. De wadden zijn prachtig en actief meedoen onder leiding van de gezellige maat met zeilen hijsen, overstag gaan, aan de lier draaien en voor degenen die echt willen ook aan het stuur staan is heel leuk. Droogvallen in de vroege ochtend en dan over de zeebodem lopen vonden we heel bijzonder. En ondertussen werden we verwend met lekker eten door de kok aan boord.

May 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Mooie zeiltocht op het wad

We hebben een prachtige dag gehad op de tjalk ‘de Overwinning’, met in de middag een mooie zeiltocht op de Waddenzee. ’s Ochtends even vergaderen en ’s middags zeilen op het wad, met dit prachtige schip. De verduurzaming van het schip gaat de schipper aan het hart. Een mooie stap naar emissieloos varen in de toekomst!

April 26, 2023

Meezeilen op leeftijd

Varen met de Isis was voor mijn vrouw en mijzelf bijzonder, wij zijn op leeftijd, eind zeventig, maar alles ging prima. Op de Isis kregen wij een tweepersoonsbed, nooit geweten dat dit op de bruine vloot bestaat. De bruidssuite.
Zo hoefden wij niet in een hoge kooi te klimmen, wat lastig kon zijn. Ook met het aan en van boord gaan over de smalle loopplank was er steeds hulp, geweldig.
En prima eten, gezellig samen aan tafel, wat wil een mens nog meer.
De zeiltocht naar Terschelling met de Isis hebben wij van genoten.

April 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Maandag 15 augustus inschepen in…

Maandag 15 augustus inschepen in Lauwersoog.
Het was heel erg leuk en leerzaam Joost is een goede en rustige schipper. Er waren fantastische mensen aan boord.
Prachtig weer en een ongelofelijke ervaring.
Zeker voor herhaling vatbaar.

August 15, 2022

Zeiltocht met Isis 15/19 aug 2022

De zeiltocht met de Isis was een ervaring om nooit te vergeten. Vakmanschap van de schipper Joost, 10+. Lessen van maat Kees; 10 en later in de week kwam de griffel erbij. Catering door kok José, super, ook een 10+, haar kombuis was het centrum van het schip, hier veel gelachen en geluisterd naar haar mooi verhalen. Sfeer was hierdoor top en kon je op je gemak zijn.

August 23, 2022

Ongelooflijk leuke reis gehad

Ongelooflijk leuke reis gehad: "Westwaards" met de klipper Isis, starten in het Lauwersmeer en eindigen in Harlingen, in vijf dagen tijd. Schiermonnikoog (droogvallen in de haven), het Amelander wantij (droogvallen achter anker), Vlieland en Terschelling waren de plaatsen waar we de nachten hebben doorgebracht, en elke dag lekker een paar uur zeilen. Onder leiding van Joost, een niet van zijn stuk te brengen rustige en bekwame schipper, met vele aanwijzingen van zeilmaat Kees en overheerlijk gevoed door kok José wisten wij als groep steeds weer de zeilen te hijsen en te strijken en lol te hebben en lekker te eten en te drinken (Grolsch uit de tap!). Aan het einde van de midweek hadden we zoveel meegemaakt, dat we het gevoel hadden elkaar al veel langer dan vijf dagen te kennen. Het je realiseren dat het over was op de vrijdagmiddag, toen we in het busje naar het vertrekpunt Lauwersoog reden, was het enige negatieve van deze trip!

August 23, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Meezeilweekeinde Schiermonnikoog

Wij zijn afgelopen weekeinde met Joost, Kees, Anna en Jose op de Isis wezen meezeilen. Het was een eenmalige ervaring.
Dit vonden wij heel positief:
Een prachtige natuur
op een groot zeilschip zeilen, heel imposant
heerlijk eten
in een hele kleine ruimte slapen en je bagage organiseren, heel grappig
Schiermonnikoog verkennen
lekker op het dek luieren

Toch hebben we een paar kleine kritiekpuntjes. Dat zijn de redenen waarom we geen 5 sterren geven:

Voor ons is veiligheid erg belangrijk. Als gast moet je dichte schoenen aan als je boven dek bent en rondloopt. Dat vinden wij heel begrijpelijk. Maar wat wij niet begrijpen is dat de maat met schoenen rondloopt waarvan de halve zolen loslaten en de kans dat hij daar over struikelt heel groot is....Bovendien was het beleid betreffend de reddingsvesten niet echt duidelijk.

Wij hebben op de Waddenzee gezeilt, een uniek natuurgebied met heel veel dieren en een groot verschil tussen eb en vloed. Het zou toch mooi zijn daar ook wat meer informatie over te krijgen. Tijd is er genoeg voor.

Al met al een mooi weekeinde met een leuke groep en in prachtige natuur

August 2, 2022

Op en top genoten!

Samen met mijn vriendin hebben we met vele anderen heerlijk gezeild! Een fantastische midweek gehad met zon wind en een hele goede schipper en een zeer vermakelijke matroos! Heerlijk eten en veel lol. Het ontbrak ons aan niets. Zeker voor herhaling vatbaar! We genieten nu nog na.

Een gouden weekend !

Samen met mijn kleinzoon net terug van een heerlijk weekend. Veel zon, lekker windje, behoorlijke regenbuien, maar vooral prachtige natuur en geweldig zeilen. De verzorging was echt top ! Dank aan Joost, Anna en de kids, José en Kees.

Rated 5 out of 5 stars

Weekend zeilen op de klipper Isis…

Het weekend zeilen op de klipper Isis met Joost, Anna, hun dochters en zoon, matroos Kees en kokin José eind julie 2022 was fantastisch! Alles was prima in orde: we mochten veel zelf doen en zelfs aan het roer staan. Het eten van José was heerlijk. De bedden en de verdere verzorging op en top!

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige zeiltocht langs de Waddeneilanden!

Meezeilen op de Isis langs de Waddeneilanden, een hele nieuwe en fantastische ervaring! Wat heb ik genoten van het zeilen, de prachtige natuur, het enthousiasme van de bemanning en de manier waarop je bij alles werd betrokken.
Leuk om uitleg te krijgen over het hoe en waarom van de route (die anders werd dan ik had gedacht, maar je overgeven aan hoe de dingen lopen is echt vakantie). Geweldig om over de zeebodem te kunnen lopen bij het droogvallen. Prachtige zonsondergangen gezien. Er was alle tijd om de Waddeneilanden wandelend, fietsend en hardlopend te verkennen.
In de watten gelegd door José die heerlijk kookte en ook van de restjes steeds weer iets nieuws maakte. Complimenten voor alle leden van de bemanning, altijd even vriendelijk en gezellig, en altijd bereid om nog een keer uit te leggen hoe het ook alweer moest met die zeilen en touwen…
Ik ga graag nog eens mee!

Lekker Beppe, Sûkerbôle!!!

Ik zou als nuchtere fries even een positieve review schrijven. Ik kan me echter alleen maar aansluiten bij de vorige reviews die stuk voor stuk super positief zijn. wat wil je ook, lekker vrij zeilen, goed eten, samen dingen ondernemen, geen vaste planning en genieten van een fantastisch natuur gebied. Joost, Anna, Jose en Kees hebben ons 5 onvergetelijke dagen bezorgd. Dank daarvoor en wellicht tot ziens. Groetjes Tea en Fred.

Belevenis

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad. Een grote belevenis, een grote verrassing voor ons, enorm genoten van alles en iedereen. Gezellig met een ontzettend leuke groep, het gezellige gezin van de bevlogen schippers Joost en Anna, de enorm goede kok Jose, de gezellige, leuke matroos Ceass ;), zeilen over de wadden. Alle soorten weer gehad wat je maar kunt bedenken. Meer moois kun je niet wensen. Niet genieten met een grote G, maar GENIETEN in voltallige hoofdletters. Een ieder wie aan boord was, hartelijk dank voor jullie gezelligheid, de mooie persoon wie je bent te laten zien, deze prachtige reis samen te ervaren. Het was geweldig, we gaan graag nog een keer mee.

July 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wat een top week was het

Wat een top week was het. Zeker 5 sterren waard! We hebben lekker gezeild, zijn super verwend met heerlijk eten en hebben 4 eilanden kunnen bezoeken. Dat met een super gezellige groep maakte de ervaring compleet

July 26, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look