Company details

1. Wood Floor Refinishing Service

Written by the company

Hout is een natuurproduct waar we zuinig mee om moeten gaan. Dat weten we bij Green Team als geen ander. Gedreven door vakmanschap gaan we samen op zoek naar een passende en duurzame oplossing voor jouw vloer. Wij bieden verschillende behandelingen aan met bijbehorend advies op maat, volledig gericht op jouw eisen en wensen. De parketteurs van Green Team zorgen met passie voor de beste behandeling die bij jouw voorkeuren, smaak en interieur past. Weer genieten van je vloer? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

ZEER SLECHTE BETALER I SERIEUS RISICO…

ZEER SLECHTE BETALER I SERIEUS RISICO VOOR SAMENWERKING

Wij plaatsen deze review om andere bedrijven te waarschuwen op basis van onze eigen ervaring met GreenTeam/Achieve. Let op meerdere handelsnamen onder Greenteam!

Wij hebben voor GreenTeam meerdere werkzaamheden uitgevoerd die volledig en correct zijn opgeleverd. Over de kwaliteit van het werk is nooit een klacht, bezwaar of discussie geweest. Desondanks zijn meerdere facturen onbetaald gebleven.

Ondanks herhaalde betalingsverzoeken, herinneringen en een officiële aanmaning bleef betaling uit. Er werd geen concreet betalingsvoorstel gedaan en communicatie hierover bleef vaag en niet-to-the-point.

Uiteindelijk waren wij genoodzaakt een incassobureau in te schakelen om betaling af te dwingen.

Voor ons is dit gedrag onprofessioneel en onbetrouwbaar. Als opdrachtnemer maak je kosten, investeer je tijd en personeel, en mag je verwachten dat facturen binnen redelijke termijnen worden voldaan. Dat is hier helaas niet gebeurd.

Wij delen deze ervaring zodat andere bedrijven zich bewust zijn van de risico’s bij samenwerking met GreenTeam. Op basis van onze ervaring adviseren wij andere ondernemers om zeer voorzichtig te zijn, vooraf duidelijke betalingsafspraken te maken of samenwerking te heroverwegen.

Zakendoen vraagt om vertrouwen, communicatie en betalingsdiscipline. Die hebben wij hier helaas niet ervaren.

December 17, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Robert van Greenteam

Robert van Greenteam kwam langs met een goed en duidelijk verhaal. Na een "nachtje" erover geslapen te hebben, zijn we op zijn voorstel verder gegeaan.
De installatie van Duranet was goed afgesproken en uitgevoerd. Zoals Robert dit had uitgelegd.
Dus daar zijn en tevreden mee.
Alleen nu nog geen koppeling op de App met de bestaande zonnepanelen. Daar wachten we nog steeds op een duidelijke reactie van Duranet.
We hopen dat Greenteam van hun kant ook wat actie ondernemen, zodat dat er een oplossing komt.

October 22, 2025

Greenteam topteam!

Greenteam heeft recent onze eikenhouten vloer op de benedenverdieping prachtig gerenoveerd. Afspraken werden nagekomen en er is met oog voor detail en vakmanschap heel goed werk geleverd! Communicatie was duidelijk en zeer prettig.

January 22, 2025

Reply from Greenteam

Wat een geweldige review Andrez! Super bedankt voor deze woorden en veel plezier van de gerenoveerde vloer!

Gr,

Niet betrouwbaar , geen 1 ster waard

Deze mensen heb ik via internet benaderd . Daarna telefonisch contact gehad met verzoek foto’s en maten te sturen omdat het om een reparatie ging. Hierop kreeg ik bericht dat ze een afspraak zouden maken om te komen kijken. Ik hoorde niks meer. Na een week even gebeld om te vragen hoe of wat en mij werd beloofd dat ik eind van de dag gebeld zou worden. Nooit meer wat gehoord. Als je je al niet aan je afspraken houdt dan belooft dat weinig goeds voor de te leveren diensten. Ik heb dan ook een ander bedrijf gezocht en die kwamen netjes volgens afspraak de volgende dag kijken , maakten een offerte en de afspraak is gemaakt om te komen werken. Dat bedrijf heeft ook hele goede reviews. Ik zou zeggen ga niet in zee met greenteam, deze mensen zijn niet betrouwbaar. Jammer maar gezien de vele slechte reviews die ik over ze heb gevonden moet ik eigenlijk blij zijn. 1 ster omdat het niet anders kan, ze verdienen er in werkelijkheid 0

February 3, 2025

Beste Joyce,

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer afspraken niet nagekomen worden en communicatie ontbreekt. Dit is niet de service die we nastreven en we zullen uw feedback gebruiken om onze processen te verbeteren. We hopen dat we in de toekomst alsnog van dienst kunnen zijn.

Rated 1 out of 5 stars

Mensen hebben geen verstand van zaken…

Mensen hebben geen verstand van zaken doen maar wat helpen je van de wal in de sloot en oplossingen worden in de toekomst geschoven inmiddels advocaten in de hand moeten nemen alsjeblieft kijk uit met deze oplichters ! Hellaas kan ik daar op niet reageren maar sat weten deze oplichters zeker ze moeten gewoon betalen !! Niet meer dan waar ik recht op heb ik vraag niets meer !!! Dan me eigen centen en nu willen ze ook nog gaan raptoreren zodat lijkt alsof ze geen slechte review heeft

December 20, 2024

Beste Chris,

We hebben over deze kwestie duidelijk gecommuniceerd via de mail, maar helaas heb je hier tot nu toe niet op gereageerd. Het probleem is niet zo complex; zodra je de juiste factuur aanlevert met 'btw verlegd', kunnen we overgaan tot uitbetaling.

Daarnaast willen we je vriendelijk verzoeken om de review te verwijderen, aangezien dit onterecht reputatieschade veroorzaakt. We hopen dat we dit snel en in goed overleg kunnen oplossen.

Mocht je vragen hebben over de factuur of verdere uitleg nodig hebben, neem dan gerust contact op via de mail.

*Update 10 feb 2025:

Meneer heeft inmiddels de factuur gecorrigeerd en heeft betaald gekregen. Einde verhaal.

Het ligt super strak!

Top ervaring gehad met Green Team, kende ze niet, maar kwamen met een scherpe offerte. Samen met de persoon die het kwam leggen een mooi passend tapijt uitgezocht voor onze 2 trappen en overloop. Het ligt er super strak in/op en ziet er geweldig uit!

September 13, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Wanprestatie van Greenteam

Vooralsnog ben ik zeer ontevreden over Greenteam.

Voor het schuren en afwerken van de vloer en trap (met decorwax en Hardwax toplaag) heeft greenteam een offerte uitgebracht. De bedoeling is/was dat de vloer en trap dezelfde behandeling en kleur zouden krijgen. De werkzaamheden hebben plaats gevonden tijdens onze vakantie. Na terugkeer van vakantie bleek dat zo ongeveer alles verkeerd is gegaan.

De afgesproken kleur decorwax is met een kwast/roller aangebracht en niet zoals door de fabrikant voorgeschreven met een doek. Ook is de decorwax op de trap veel te dik aangebracht waardoor de houtnerf niet meer zichtbaar is. Dit heeft deels te maken met de manier van aanbrengen (kwast/roller) en deels met de hoeveelheid die is aangebracht.

Ook is de trap na behandeling met de decorwax (en dus voor de afwerking met de toplaag) niet geschuurd. Hierdoor voelt het oppervlak van de trap ruw aan en blijft vuil en stof zichtbaar liggen op de traptredes. Ook laat de aangebrachte toplaag op de trap na 2 dagen gebruik al los.

De vloer is deels met 1 laag decorwax behandeld en deels met 2 lagen. Hierdoor zijn grote kleurverschillen ontstaan en duidelijke strepen in de vloer. Sowieso zijn de trap en vloer niet in dezelfde kleur.

Afgelopen week hebben we overleg hierover gehad met Greenteam. Greenteam stelt voor om de trap en vloer te herstellen voor een meerprijs van 700 euro. Dit is natuurlijk van de gekke; het afgesproken werk is niet goed uitgevoerd en de kosten voor herstel worden bij de klant neergelegd. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.

Ik heb een tegenvoorstel gedaan en wacht de reactie van Greenteam nog af. Na de uitkomsten van onze gesprekken over het herstel van de vloer en trap zal ik deze review bijwerken. Wordt vervolgd.

Update 8 september.
Ondanks de toezegging van Greenteam om de vloer kosteloos opnieuw te bewerken lukt het niet om een afspraak met hen te maken. Men reageert laat of helemaal niet op mails. Ondertussen heb ik mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld voor juridisch advies. Wordt vervolgd

Voor foto's van het geleverde werk: zie google-maps/review greenteam

Update oktober 2024
Greenteam heeft na uitgebreid overleg zowel de vloer als de trap opnieuw geschuurd en behandeld. De vloer is naar volle tevredenheid, de trap niet. Het oppervlak van de trap is ruw en gevlekt. Ook zijn er schuursporen te zien op de traptredes, waaruit blijkt dat er tijdens het schuren van de trap veel te hard is geduwd op het schuurapparaat. Navraag bij een andere schilder leert dat de trap dermate "beschadigd"is, dat er geen optiomaal resultaat meer te behalen is. Ook is het schilderwerk aan de muur beschadigd en zijn er kwastharen zichtbaar in het werk dat greenteam heeft uitgevoerd.

Maw, door onzorgvuldig handelen van Greenteam is onze splinternieuwe maatwerk-trap, beschadigd geraakt en niet meer te herstellen. Hierover hebben we uitgebreid gecorrespondeerd met Greenteam.
Aanvankelijk had Greenteam een andere mening over het geleverde schilderwerk van de trap, maar uiteindelijk hebben ze zich erbij neergelegd dat wij niet instemmen met het resultaat. Na veel over en weer gemail en het inschakelen van onze rechtsbijstandsverzekering, zijn we tot overeenstemming gekomen om de overeenkomst te ontbinden en maar een deel van het geofreerde bedrag te betalen.

Het bedrag van de originele offerte was 1400 euro voor de vloer en 1000 euro voor de trap. We zijn er uiteindelijk op uit gekomen dat we in het toaal een bedrag van 1000 euro betalen voor het geleverde werk aan trap en vloer.

Ik wil Greenteam een compliment geven voor de manier waarop ze met ons gecommuniceerd hebben over de situatie. Wat betreft inhoud en vorm van hun communicatie zijn ze altijd respectvol geweest. Daar wil ik hen voor bedanken.

July 15, 2024

Reply from Greenteam

Fijn dat we u uiteindelijk toch tevreden hebben kunnen stellen met uw vloer en dat we voor de rest van de werkzaamheden tot een oplossing zijn kunnen komen waar we ons allebei in konden vinden.

Iedere ster waard!!

Ik wil graag mijn enthousiasme delen over de trapbekleding en vloeren schuren service die ik onlangs heb gekregen. Allereerst wil ik mijn waardering uitspreken voor het team van vakmensen dat mijn trap in een prachtig kunstwerk heeft veranderd. Ze waren niet alleen professioneel en efficiënt, maar ook erg vriendelijk en behulpzaam bij het kiezen van de juiste bekleding die perfect past bij mijn interieur. De trap is nu een echte eyecatcher in mijn huis! Dankjewel GreenTeam! ✅💚

April 15, 2024

Zeer tevreden!

Vanaf het eerste contact met Greenteam was het duidelijk dat ze zeer professioneel en deskundig waren. Ze kwamen op tijd aan en werkten efficiënt om de klus snel te klaren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk.

Mijn vloeren zien er als nieuw uit. Ik kan nu echt genieten van een frisse, schone en vernieuwde uitstraling in mijn huis. Ik waardeer ook de transparantie en eerlijkheid. Ze gaven me een duidelijke prijsopgave van tevoren, zonder verborgen kosten of verrassingen. Hun prijs was eerlijk en betaalbaar voor de uitstekende kwaliteit van het geleverde werk.

Kortom, ik beveel Greenteam ten zeerste aan voor iedereen die vloeren wil laten opschuren. Ze leveren uitstekend vakmanschap, zijn betrouwbaar en zorgen voor een vlotte en probleemloze ervaring. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou zeker weer van hun diensten gebruik maken!

February 8, 2024

Puur vakmanschap

We kochten onlangs ons oud historisch pand en het opknappen van de houten vloeren wilden we laten doen door specialisten.

Greenteam kwam door aanraden van vrienden op ons pad en heeft zeer hoogwaardige kwaliteit werk afgeleverd.

Aan de massief eikenhouten vloeren op twee verdiepingen was lang niets gedaan. Deze zijn weer hersteld in perfecte staat. Overal hadden zij oog voor detail. Puur vakmanschap en grote passie voor hun werk. Nogmaals dank aan de mannen van Greenteam.

April 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Als je je ruimte wilt verheffen met een…

Als je je ruimte wilt verheffen met een vloeroptie die elegantie en duurzaamheid uitstraalt, is investeren in houten vloeren een uitstekende beslissing waar je geen spijt van zult krijgen en die investering is dit bedrijf dubbel en dwars waard! Nog nooit zo'n goede service gehad en ze dachten overal in mee!

May 16, 2023

Prachtig resultaat!

Onlangs de hulp ingeschakeld van het Greenteam..en ik ben dik tevreden! Mijn laminaat kon wel een opknapbeurt gebruiken, en het resultaat mag er wezen. Medewerkers zijn prettig in de omgang, het is betaalbaar en ik kom zeker is terug!

May 2, 2023

Top service!

Greenteam heeft mij geholpen om mijn vloer weer in een goede staat te krijgen.
Ik dacht dat deze vervangen zou moeten worden maar door hun heb ik veel geld bespaard en ziet mijn vloer er weer top uit!

April 20, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look